Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musi być 4K/60, w końcu to gra tworzona była z myślą o takie konsole jak ps4 czy XboxOne. A to architektury dość archaiczne na obecny moment. Ja czekam na ten uograde, w końcu będzie motywacja by ukończyć gre. Kupiłem na premiere, ale odłożyłem ja na polke po 15 godz :)

Opublikowano

Ja odłożyłem, jak zaczęło się więcej walk, czyli na pierwszych utopcach xD Drewno takie, że koniec. Po Bloodbornie dostałem takiego strzała w pysk wtedy xD Jak przyjdzie jakaś posucha growa, czyli za jakiś rok, to się zobaczy.

• WTF 1
Opublikowano

Mnie strasznie cieszy ten update dla PS5 za miesiąc bo dłubię dalej w Wieśka w sypialni na PS4 ale bolą mnie oczy od tych 30fps (az dziwne ze kiedyś to nie przeszkadzało). Nie mogę się doczekać łojenia utopców i wiwern w lepszych okolicznościach graficznych :teehee:

Opublikowano (edytowane)

Kurcze no mam nadzieje ze 60fps/4k to ogarną na current geny

Ja chce zrobić platynke na starym sejwie juz w tej nowej jakości i polecę new game+ po tym od razu, bo po takim czasie nie pamiętam całej historii po za finałem. 

Edytowane przez oFi
Opublikowano
  W dniu 17.11.2022 o 16:10, oFi napisał(a):

Kurcze no mam nadzieje ze 60fps/4k to ogarną na current geny

Rozwiń  

Jeśli dość wyraźnie poprawią grafę, to bym na to nie liczył. Konsole są słabe i w natywnym 4K 60 klatek będzie ciężko wykrzesać. 

Bardziej prawdopodobne będzie 1440p/60fps, ewentualnie opcja 4K/40fps na TV 120Hz.

Opublikowano

Tak jak mówię, zależy od poziomu zmian względem oryginału + tego jakie RT zastosują. Biorę też poprawkę na wcześniejsze dokonania optymalizacyjne CDPR.

Mam nadzieję, że chociaż na PC dowalą konkretnie z oprawą graficzną. Nie same cienie w RT, ale chociaż RTGI.

Opublikowano

RT na obecnych konsolach praktycznie nie ma sensu, więc na pewno będzie tryb bez RT celujący w 4K i 60 klatek. Na PC to pewnie będzie pierdzielenie o 8K w związku z 4090 :/ Ostatnio Redzi też mieli partnerstwo z zielonymi i teraz też się to pewnie nie zmieni. 

Opublikowano

Wiesz nawet jak by nie było to dużo słyszałem dobrego o dodatkach więc jak ogram podstawkę w lepszej jakości, a później dodatki to nie będzie biedy. Jak patrzyłem to dodatki potrafiły kosztować po 60-80zł więc się opłacało :)

Opublikowano
  W dniu 17.11.2022 o 16:10, oFi napisał(a):

Ja chce zrobić platynke na starym sejwie juz w tej nowej jakości i polecę new game+ po tym od razu, bo po takim czasie nie pamiętam całej historii po za finałem. 

Rozwiń  

Tyle, że pewnie będzie nowy zestaw trofeów (na to liczę), no chyba, że liczysz na auto-popa i że Ci dzbanki wpadną z automatu :reggie:

Opublikowano

Jak był pusty patch z 60 fps to nie, ale W3 ma osobny rating na nowe konsole tak więc spodziewałbym się nowego zestawu dzbanków na PS5, na Xboxie raczej nie będzie przez Smart Delivery i zamieni po prostu wersje gry patchem.

Opublikowano

Byle w miastach było więcej ludzi.

Ogólnie, to niby człowiek zna już grę na pamięć, ale chcę to przejść jeszcze raz bez zacięć. Kłomnica i cycki Keiry czekam:banderas:

• Plusik 2