Wredny 9 555 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 I cyk, leci na tapetę w lapku K#rwa, ale będę trzaskał screenshoty w trybie foto... Tym razem chyba ten poniższy wynik będzie prawdziwy 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 Ktoś w ogóle jeździł na koniku po Skellige? To już bieganko i szybka podróż jest mniej wkurwiająca po tych nierównościach. Cytuj
izon 995 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 Największym plusem Remaku Wiedźmina 1 jest to, że... nie będzie Skelige 3 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 28 listopada 2022 Opublikowano 28 listopada 2022 PS5 vs PC (prawdopodobnie). 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 28 listopada 2022 Opublikowano 28 listopada 2022 Kolory się podkręci i będzie to samo Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 29 listopada 2022 Opublikowano 29 listopada 2022 W dniu 27.11.2022 o 16:01, Wredny napisał: I cyk, leci na tapetę w lapku K#rwa, ale będę trzaskał screenshoty w trybie foto... Tym razem chyba ten poniższy wynik będzie prawdziwy U mnie podobnie. W3 po latach będzie smakował jak dobre wino Cytuj
SebaSan1981 3 585 Opublikowano 29 listopada 2022 Opublikowano 29 listopada 2022 Oj chyba zacznę przygodę od początku, tym bardziej że mi przepadły karty z Gwinta od Barona. Co prawda biegam po Skellige ale chcę przygodę przeżywać w nowych lepszych detalach. Cytuj
Boomcio 4 059 Opublikowano 29 listopada 2022 Opublikowano 29 listopada 2022 Też od zera, zwlaszcza że sejwy gdzieś na playstation zostaly. Ale i tak zamiarowałem tak zrobić, sporo mam nadzieję zapomnialem. Cytuj
Wredny 9 555 Opublikowano 29 listopada 2022 Opublikowano 29 listopada 2022 W Twoim wieku to nie nadzieja, a realna obawa 4 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 29 listopada 2022 Opublikowano 29 listopada 2022 Kurła no kusi trochę sprawdzić ten update, ale jednak po niecałych 5 latach dość dobrze pamiętam ten tytuł. Tym bardziej, że dodatki kończyłem ogrywać jeszcze jakoś w 2020. Obawiam się, że po paru godzinach się odbije i będę wolał poświęcić czas na coś nowego. No ale jak ktoś jakimś cudem nie grał, to zazdro w chuuuuj. Według mnie ta gra w ogóle się nie zestarzała Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 29 listopada 2022 Opublikowano 29 listopada 2022 Szczerze mówiąc wiele się nie zmieniło w gierce, może jak ktoś wcześniej grał na konsoli to teraz warto dla 60 klatek. Ja mam nabite prawie 200h i nie chce mi się drugi raz tego przechodzić. Cytuj
Artur_K 196 Opublikowano 30 listopada 2022 Opublikowano 30 listopada 2022 Wstyd się przyznać, ale w Wiedźmina jeszcze nie grałem. Trochę przytłacza mnie ogrom gry i brak czasu na granie. Jednak ta łatka na PS5, to jakaś motywacja żeby spróbować. Gorzej, że pierwszy w kolejce przed Wiedźminem będzie God of War i czy po takiej przesiadce nie będę zbyt mocno czuł wieku tej gry. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 30 listopada 2022 Opublikowano 30 listopada 2022 Myślę, że wiedźmin wiele razy zrobi na Tobie większe wrażenie niż GoW Ta gra nic a nic się nie starzeje i nawet w obecnej postaci (wersja xboxowa z łatką pod koksa) robi piorunujące wrażenie. Jak do tego masz telewizor z dobrym HDRem, to niejednokrotnie będziesz szukał szczęki po podłodze 1 Cytuj
Wredny 9 555 Opublikowano 30 listopada 2022 Opublikowano 30 listopada 2022 Cytat Ja do DS też podchodziłem pełen obaw. Nie wiedziałem czego się spodziewać, była też to pierwsza gra Kojimy w jaką miałem zagrać. 8 godzin temu, Artur_K napisał: W Dead Space nie grałem. 8 godzin temu, Artur_K napisał: Wstyd się przyznać, ale w Wiedźmina jeszcze nie grałem. Gdzieś Ty się uchował chłopie i skąd pomysł, żeby zarejestrować się na forum DLA GRACZY? 5 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 30 listopada 2022 Opublikowano 30 listopada 2022 Trafił na forum, które zrobi z niego gracza. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 30 listopada 2022 Opublikowano 30 listopada 2022 17 godzin temu, Ukukuki napisał: Szczerze mówiąc wiele się nie zmieniło w gierce, może jak ktoś wcześniej grał na konsoli to teraz warto dla 60 klatek. Ja mam nabite prawie 200h i nie chce mi się drugi raz tego przechodzić. Na konsoli też można pograć w 60 klatkach. Cytuj
Artur_K 196 Opublikowano 1 grudnia 2022 Opublikowano 1 grudnia 2022 17 godzin temu, Wredny napisał: Gdzieś Ty się uchował chłopie i skąd pomysł, żeby zarejestrować się na forum DLA GRACZY? Bo widzisz Panie kolego, ja to jestem GRACZEM niedzielnym. Uwierz, że nie jest łatwo wybrać tytuły do ogrania, wiedząc że czasu starczy na 2-3 "duże" gry w roku. 1 1 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 1 grudnia 2022 Opublikowano 1 grudnia 2022 Zazdroszczę w huy. Przed Tobą najlepsza gra w historii tej branży 1 1 1 Cytuj
mario10 519 Opublikowano 1 grudnia 2022 Opublikowano 1 grudnia 2022 Z jednej strony fajnie bo dużo dobra jeszcze przed Tobą do ogrania ale z drugiej trzeba wybierać bo czasu brak i pewnie kilka sztosów się nie ogra. Cytuj
Wredny 9 555 Opublikowano 1 grudnia 2022 Opublikowano 1 grudnia 2022 Kilka? Kilka to może ja nie ogram, kończąc 10 do 15 gierek rocznie, a ktoś kto ogrywa 2-3 to ma zaległości rozmiarów kilku generacji Współczuję mocno, bo ja z moim OCD ledwo znoszę świadomość o tym, co mnie ominęło, albo co muszę odpuścić. No i trochę też zazdroszczę oczywiście pierwszego kontaktu z takim sztosem (Dead Space też polecam tak btw, właśnie sobie odświeżam i wciąż jest cudownie). Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 1 grudnia 2022 Opublikowano 1 grudnia 2022 https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/december-2022-rtx-dlss-game-updates/ On December 14th, all The Witcher 3: Wild Hunt PC players will receive a free update that adds various gameplay changes, new quest content, and new graphics features that take full advantage of the latest PCs and laptops. Here's what to expect: RTX Global Illumination (RTXGI) adds more immersive and realistic outdoor ray-traced lighting Ray-traced ambient occlusion improves shading around objects occluding light Ray-traced shadows improve the fidelity, clarity and visibility of shadows Ray-traced reflections increase the accuracy and quality of reflections on bodies of water and other suitably reflective surfaces On top of that, Ultra+ settings increase draw distances, foliage density, background character detail, asset quality, and more. Texture resolutions are increased and environments gain new geometric detail. The list goes on! To accelerate your performance when all of these features are enabled and maxed out, The Witcher 3: Wild Hunt's next-gen update also introduces support for NVIDIA DLSS 3, enabling GeForce RTX 40 Series gamers to multiply performance. All other GeForce RTX gamers can accelerate their frame rates with NVIDIA DLSS 2. And everyone can reduce system latency with NVIDIA Reflex 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi