Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Na Euro i ME Wiedźmin 3 podrożał w dwa dni z 89zł na 169zł:nosacz3:

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 944,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

TW3NG_DLCs_PC_Geralt_Netflix_Armor_RGB_E

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Ja sb delikatnie zacząłem pykać wprowadzenie i pięknie ta gra wygląda i śmiga, a to jeszcze ma być lepiej:gigachad:

Opublikowano

Czy ten patch na konsole, to tak naprawdę nowa gra, ktorą trzeba będzie ściągać w całości, tak jak to było w przypadku Death Stranding: Director Cut? A co za tym idzie, trzeba grać od nowa?

Opublikowano

Ciekawy jestem wersji na PC, bo nie wiem czy updatować i zapewne zbrickować moją zmodowaną wersję. Bo z tego co wcześniej pokazali z wersji na PC trochę się boję, że jednak kilka godzin modowania wygrywa z 2 latami ich pracy.

jPATGEB.jpg

JfS1w6m.jpg

ItAcdQs.jpg

oQ10gyv.jpg

Opublikowano

Toussaint już bez charakterystycznego filtra:

TW3NG_PressPreviews_PS5_Toussaint_RGB_EN

3wo6b19b7xh51.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, tjery napisał:

Ciekawy jestem wersji na PC, bo nie wiem czy updatować i zapewne zbrickować moją zmodowaną wersję. Bo z tego co wcześniej pokazali z wersji na PC trochę się boję, że jednak kilka godzin modowania wygrywa z 2 latami ich pracy.

jPATGEB.jpg

JfS1w6m.jpg

ItAcdQs.jpg

oQ10gyv.jpg

Ja tam postawiłem świeżynkę sobie dzisiaj pod updejt za tydzien, Hd Reworked i kilka innych chyba mają być częścią next gen update na PC + dodatkowo dorzucą Ray Tracing. Sprawdzę głównie dla tego nowego ponoć całkiem rozbudowanego 45 minutowego questa (plus za dodanie voice actingu, no np. w polskiej wersji wcale nie było łatwe). Widać, że Redzi wciąż czują miłość do tej gry i ten update jest dosyć mięsisty, jak na darmówkę :). 

Opublikowano

No ja już sobie naszykowałem miejsce na dysku na PS5 pod W3 usuwając badziewia i pomniejsze gównogierki. Niby mam zainstalowane na PS4 ale nie chce mi się tej wersji już ruszać.

Opublikowano

Nie no, nowa kamera legancka. Przy wyłączonym HUD immersja ładnie wzrośnie. 

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Wielka szkoda, że tego rejtrejsinga nie ma w trybie 60 klatek. Widać, że dodaje on dość sporo do ogólnego wyglądu. 

A nie wiecie czasem jakie to będzie mieć wymagania na PC? 

Taki RTX 3070 uciagnie to na full w 1440p (o 4k pewno można pomarzyć) i 60 klatkach? 

Opublikowano
21 minut temu, Michał102 napisał:

Taki RTX 3070 uciagnie to na full w 1440p (o 4k pewno można pomarzyć) i 60 klatkach? 

Może z DLSS tak.

Opublikowano

PC:

IMG-20221206-131816.jpg

IMG-20221206-131421.jpg

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Jakość twitterowa, ale fajnie, że woda dostała takiego boosta, już nie wygląda jak olej.

Opublikowano

Jakość twitterowa, ale różnica widoczna gołym okiem. Wygląda lepiej niż niejeden nowszy open world.

Opublikowano
4 minuty temu, Bigby napisał:

Jakość twitterowa, ale różnica widoczna gołym okiem. Wygląda lepiej niż niejeden nowszy open world.

Bardziej mi o screeny chodziło odnośnie jakości ;) bo na tym filmiku w małym okienku wygląda to naprawdę dobrze, RT daje radę.

Opublikowano
5 godzin temu, Figuś napisał:

Może na żywo będzie to lepiej wyglądać, ale na tych porównaniach zmiany są kosmetyczne, takie w sam raz, jak za darmo.

Opublikowano

Walka nie była/nie jest beznadziejna. Są bloki, uniki, parowanie, turlanie się, mocny cios/cięcie, lekki, w międzyczasie rzucanie znaków, petard...

Niczego tu nie brakuje, niczego ;)