Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 13.12.2022 o 10:50, mario10 napisał(a):

Ciekawe czy jakoś wynagrodzili tych autorów modów wprowadzonych do gry ale takie społeczności graczy co tworzą takie rzeczy mogą grę mocno rozwinąć i uatrakcyjnić.

Tak sami bezpośrednio też przy tym patchu pracowali, nikt ich pracy nie ukradł.

W dniu 13.12.2022 o 11:08, Rozi napisał(a):

Niestety nie jest tak świetnie, podobno tryb wydajności lata od 40 do 60 klatek :kekw: A no i bugi i glitche dalej są, ale to wizytówka studia.

Jakieś źródło?

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 944,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Recenzja z CD Action.

Opublikowano
  W dniu 13.12.2022 o 11:14, Figuś napisał(a):

Jakieś źródło

Pewnie ppe:sapek:

Opublikowano
  W dniu 13.12.2022 o 11:08, Rozi napisał(a):

Niestety nie jest tak świetnie, podobno tryb wydajności lata od 40 do 60 klatek :kekw: A no i bugi i glitche dalej są, ale to wizytówka studia.

na meta 97 jest? Jest. :D 

Opublikowano
  W dniu 13.12.2022 o 11:15, Rozi napisał(a):

Recenzja z CD Action.

to chyba mierzone magiczną różdżką albo tzw. metodą na oko ;) , największe spadki z performance z testów które widziałem na XSX w Novigradzie do 50FPS gdzie na PS5 do 55 W RT to XSX lepiej trzyma FPSy

Opublikowano

Tak patrzę na te oceny i mam jedno wielkie WTF. Wiedzmin tak zayebisty czy nasza branża taka lipna że gierka z 2015 rozwala tegoroczne hity.

Kurna jaram się patchem xD

Opublikowano

Raczej

W dniu 13.12.2022 o 11:30, Szymek napisał(a):

Wiedzmin tak zayebisty

Ponadczasowy! 

Opublikowano

No własnie coś mało czarnych elfów chyba nadal :/ Nie wiem co tak słabo chłopaki.

Opublikowano
  W dniu 13.12.2022 o 12:14, Il Brutto napisał(a):

a te -3 to za to ze nie mozna kobietom grac

Jesteś pewien że nie można?;)

Opublikowano

Dzisiaj po 22 z pracy.

Szybki prysznic, zasysamy patchyk i do tego szklaneczka dobrej żytniej, takiej wiecie... prosto z piwniczki. <3

Opublikowano

Planujesz dwie (PS5) albo trzy (X/PC) godziny siedzieć pod prysznicem?

Opublikowano

Oj tam oj tam czepiasz się szczegółów... :D

O 23 dopiero będę w domu wiec jakoś ten czas rozbije... Albo wypije więcej wódeczki ;):good2:

Opublikowano

Ja tam jutro rano tuż po pobudce nastawiam zasysanie patcha aby po powrocie wieczorem delektować się grą!

Opublikowano

Z dupy ta godzina, nie mogli udostępnić tego patcha już dzisiaj chociażby o 22? :sapek:

To teraz pytanie - mam wersję na płytce i wersję cyfrową. Jak powszechnie wiadomo, to nie dało się zaimportować sejva między wersjami. Czy potężny nextgen patch to zmienia? :philosoraptor:

Opublikowano

Nie było info na ten temat.