Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HDR w W3 i tylko na konsole dodali kilka lat po premierze. Szału nigdy nie robiło, bo gra pod to nie była tworzona, ale jakiś tam efekt był, nie pokroju gier od Sony czy Asasynów of course. Może cośtam podrasowali w tym next genie, zobaczymy. 

Opublikowano
1 minutę temu, Crazy Horse napisał:

Jak kto nie ogrywał wcześniej na pc z modami, to: "będziesz pan zawodolony".

Nie ogrywalem i już mam garnitur wyprasowany, zapowiada się najlepsze goty tego roku :drakeyeah:

• Plusik 3
  • Lubię! 1
  • beka z typa 1
Opublikowano
23 minutes ago, Crazy Horse said:

Jak kto nie ogrywał wcześniej na pc z modami, to: "będziesz pan zawodolony".

Ja też nie ogrywałem, próbowałem instalowac te graficzne mody ale coś nie panglało więc dzis trochę nockę zarwę 

• Lubię! 1
Opublikowano
22 minuty temu, SebaSan1981 napisał:

Zabawne, hajp taki i oczekiwania zupełnie jakby nowa gra od Redów wychodziła, można mówić co się chce ale sam poziom zainteresowania dowodzi to jak kultowa jest nasza gra!

To jedna z tych gier gdy jak widzisz menu to już wiesz, że siusiak będzie tarmoszony klimatem i miodem płynącym z danego tytułu.

Opublikowano
9 minut temu, oFi napisał:

Pytanko mam - sejwa trzeba przegrać na konsole z chmury przed pierwszym uruchomieniem gry? 

image.png.b223b49ed6a6010ec5bc3a374df3b8f3.png

Dawaj kablem LAN :D. Taki oldschool trochę :). 

Zapewne przed uruchomieniem lepiej sobie zebrać go z chmury PS4, tak to z reguły działa przy przechodzeniu z sejwami, że chmur nie skanuje sam.

Jest też crossave z PC, także w ogóle bajka :). 

Opublikowano
39 minut temu, oFi napisał:

To jedna z tych gier gdy jak widzisz menu to już wiesz, że siusiak będzie tarmoszony klimatem i miodem płynącym z danego tytułu.

Żeby Ci od tego tarmoszenia miód nie popłynął z siusiaga.

Opublikowano (edytowane)

Właśnie odpaliłem og i będę dzisiaj robił własne Digital foundry. Ta gra się nie zestarzeła

Albo inaczej... Starzeje się z godnością 

BTW gdzie ten update :dafuq:??? 

1850db8f76888-screenshotUrl.jpg

Edytowane przez Plackus