Opublikowano 13 grudnia 20222 l Jeszcze nie odkryłem, jak zaimportować sejva z poprzedniej edycji, ale póki co w menu mam dostępną tylko opcję z nową grą.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Ja na ps5 włożyłem do napędu płytę z ps4 i pokazało się obok, że możliwe darmowe uaktualnienie. Już zasysam, pobiera cała grę.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l ave, ja na gogu to pewnie poczekam ale jeszcze pół godziny bo w UK premiera o północy
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Noo...jest w pytkę, tryb RT w moim odczuciu robi dużo, zwłaszcza pod kątem oświetlenia. Szczęście, że jestem przyzwyczajony do grania w 30 fpsach
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 27 minutes ago, ginn said: Zgadza się. Paczycho zasysa, niecałe 51 gb. Nie wiem dlaczego oni to nazywają patch, przecież to zupełnie nowa gra. Identyczna sytacja była z Death Stranding: Director Cut. Wiem, czepiam się, ale to nie "patch", lecz Wiedzmin 3 Remaster.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 23 minuty temu, ginn napisał: Jeszcze nie odkryłem, jak zaimportować sejva z poprzedniej edycji, ale póki co w menu mam dostępną tylko opcję z nową grą. Mnie zastanawia czy sejw będzie działał komukolwiek. Jest nawet nowy pakiet trofików przygotowany: https://psnprofiles.com/trophies/20111-the-witcher-3-wild-hunt Edytowane 13 grudnia 20222 l przez oFi
Opublikowano 14 grudnia 20222 l 15 minut temu, oFi napisał: Mnie zastanawia czy sejw będzie działał komukolwiek. Jest nawet nowy pakiet trofików przygotowany: https://psnprofiles.com/trophies/20111-the-witcher-3-wild-hunt To jest ten sam pakiet trofików. Tzn. "nowy" w sensie, że na PS5, ale poszczególne są te same :). Na GOG komuś się coś zasysa? U mnie niestety nie, idę spać, jutro może się zassie coś.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Just now, KrYcHu_89 said: GOG też up, 51.36 GB. Też mam na Gogu GOTY wersje i mi pobiera 47.64GB
Opublikowano 14 grudnia 20222 l 6 minutes ago, Figuś said: pewnie bez PL pobiera okazało się że miałeś racje po wgraniu next gen patcha sprawdziłem i miałem ENG więc dograłem PL
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Na PC przy maks ustawieniach z RT i512600k i RTX3080 spada poniej 60 FPS w rozdzielczości 1440p trochę słabo ale gra wygląda obłędnie. Jutro pokonbunuje żeby ogarnąć stabline 60 FPS. Co ciekawe tylko zżera mi 5% CPU przy 100% GPU
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Tryb RT na XSX jest niegrywalny, obraz szarpie jak cholera. Na szczęście w trybie wydajności gra też wygląda pieknie i dropy są minimalne, choć jednak są bo nawet VRR sobie z tym nie radzi i nie ma już tej idealnej płynności jak przed paczem.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l 3 godziny temu, Kaczi napisał: Na PC przy maks ustawieniach z RT i512600k i RTX3080 spada poniej 60 FPS w rozdzielczości 1440p trochę słabo ale gra wygląda obłędnie. Jutro pokonbunuje żeby ogarnąć stabline 60 FPS. Co ciekawe tylko zżera mi 5% CPU przy 100% GPU Jak co Ci zżera, gra Ci zżera przecież to normalne ze CPU pracuje nie w każdej grze będzie użycie 1% i to jeszcze w 1440p. Odpal Horizona zero lub CP77 to zobaczysz na ilu % CPU Ci chodzi Włącz DLSS to doda Ci trochę klatek Edytowane 14 grudnia 20222 l przez Malibu
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Chyba za dużo się spodziewasz po tym patchu. Walka będzie identyczna co w oryginale, ale dojdzie Quick Signs i to tyle imo. Jeszcze nie grałem, ale tak podejrzewam, to nie jest przecież remaster.