Opublikowano 14 grudnia 20222 l Czy ja dobrze rozumiem, że ten patch "psuje" pierwotną wersję i nie ma opcji zainstalować czystą grę bez tego patcha? Po przywróceniu ustawień jak bez patcha gra chodzi gorzej?
Opublikowano 14 grudnia 20222 l 2 minuty temu, Elitesse napisał: Czy ja dobrze rozumiem, że ten patch "psuje" pierwotną wersję i nie ma opcji zainstalować czystą grę bez tego patcha? Po przywróceniu ustawień jak bez patcha gra chodzi gorzej? Tak, prawdopodobnie jest to związane z przejściem na dx12, będą na pewno patche na patcha . Da się grać tylko na mocnym sprzęcie.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l 12 minut temu, Bigby napisał: Można też uruchomić w trybie DX11 i powinno wam działać bez zarzutu. Nie ma takiej opcji, tylko downgrade, nowa wersja nie wspiera dx11. 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Nie ma takiej opcji, tylko downgrade, nowa wersja nie wspiera dx11. Dobra pierdole głupoty DX11 nie ma RT wiadomo, ale z wylaczonym RT wyglada dokladnie tak samo z wszystkim na UBER+ i SSR max mam 100+ fps na 3080, a na dx12 spadki wszystko jedno na czym (low, high) w niektorych lokalach i stuttering ... No temat do dopracowania.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l @KrYcHu_89 zdjęcia nie są w folderze gogu, tylko w Wiedźmin3/screeny w dokumentach. Edytowane 14 grudnia 20222 l przez PiotrekP
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Jak się rzuca te znaki po nowemu? Bo albo jestem głupi jak ogg, pogg i rogg, albo coś się zbugowało
Opublikowano 14 grudnia 20222 l A chodzi o tutorial? Bo tam chyba jest coś zwalone. Normalnie to wciskasz RT i potem przycisk danego znaku i działa bezproblemowo.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Jak mam premierowa wersje w pudle to update doda mi oba dlc czy musze kupic wersje goty? Ziomkowi pozyczylem i nie wiem czy jest sens odbierac
Opublikowano 14 grudnia 20222 l No i mody na płaszcz i ukrywanie mieczy i kuszy nie działają- nie odpali się z nimi gra bo wywala błąd. Oby ktoś to dostosował, także pod nowe pancerze.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l 11 minut temu, PiotrekP napisał: @KrYcHu_89 zdjęcia nie są w folderze gogu, tylko w Wiedźmin3/screeny w dokumentach. no nie... tutaj są domyślnie \Dokumenty\GOG Galaxy\Screenshots\The Witcher 3 Wild Hunt GOTY Czyli w gogu, a dalej w subfolderach
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Jak przenieść save z PS4 na ps5 W skrócie - odpalamy starą wersję PS4 - wchodzimy do gry - zapisujemy save - potem wchodzimy znów w zapisz save i klikamy L2 aby zrobić save multiplatformowy - już powinno działać
Opublikowano 14 grudnia 20222 l A ja odpaliłem i po 20 min zdałem sobie sprawę, że znam tę gierkę na pamięć, więc daruję sobie tym razem Innym razem
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Godzinę temu, pawelgr5 napisał: Mam nadzieje ze zachce im sie wypuscic jakiegos patcha i naprawic jak to dziala na SD. Nie musisz mieć nadziei, przed instalką gry wybierz sobie to w ustawieniach: I masz temat z głowy.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l 3 minuty temu, Homelander napisał: A ja odpaliłem i po 20 min zdałem sobie sprawę, że znam tę gierkę na pamięć, więc daruję sobie tym razem Innym razem Mam tak samo. 7 lat minęło a ja pamiętam tę grę na pamięć. Raz próbowałem wrócić ale odpadłem już w białym sadzie. Ogram na starość drugi raz
Opublikowano 14 grudnia 20222 l 18 minut temu, dee napisał: A chodzi o tutorial? Bo tam chyba jest coś zwalone. Normalnie to wciskasz RT i potem przycisk danego znaku i działa bezproblemowo. No to u mnie nie działa. Kilka razy mialem też już buga, że nie pojawiała się ikonka "zbadaj" i nie szło pchnąć zadania dalej. Musiałem się cofać autozapis wstecz
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Recenzja paczyka: PC: RTX 3080/ R5 3600 plusy: +nowy quest: Super, polecam samemu odkryć, około 45 minut zajmuje, bardzo fajny, kilka zakonczeń, także się postarali + super jest nowa kamera, naprawdę zwiększa immersję i jakoś zwyczajnie lepiej mi się na niej gra + usprawnienia gameplayowe z modów znałem wcześniej, ale jak ktoś nie widział, to też na plus, dawno przetestowane rebalancingi, przebudowane drzewka skilli (max 3 punkty, a nie 5, co zwiększa ilość umiejętności do mutagenów na lvl 50+) + graficzne poprawki, tekstury i inne usprawienia na uber+ (część z nich też w wersjach konsolowych) wszystko pięknie i chodzi jak żyleta w dx11 minusy: - skopany dx12, dlatego na razie polecam tym, co nie mają rtx 4090 granie na dx11, są wszystkie ficzery oprócz RT i DLSS, pewnie trzeba czekać na patcha/sterowniki
Opublikowano 14 grudnia 20222 l 9 minut temu, Bzduras napisał: Nie musisz mieć nadziei, przed instalką gry wybierz sobie to w ustawieniach: I masz temat z głowy. Eh, wyrzuca mi to error po sciagnieciu zeby sprawdzil spojnosc plikow (co przechodzi bez problemu na 100%) i dupa :(. No nic, na PC to na kibelku mialo byc w jakos odrobine lepszej niz PS4. Tyle od zycia wymagalem a i tak sie zawiodlem. Moze kiedys.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Aż specjalnie dzisiaj wywalę wszystko i ściągnę od nowa, żeby sprawdzić.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l 17 minut temu, aset napisał: Jak przenieść save z PS4 na ps5 W skrócie - odpalamy starą wersję PS4 - wchodzimy do gry - zapisujemy save - potem wchodzimy znów w zapisz save i klikamy L2 aby zrobić save multiplatformowy - już powinno działać To tak zawsze jest? Czy tylko niektórym tak się dzieje ze sejw nie odpala?
Opublikowano 14 grudnia 20222 l 3 minuty temu, pawelgr5 napisał: Eh, wyrzuca mi to error po sciagnieciu zeby sprawdzil spojnosc plikow (co przechodzi bez problemu na 100%) i dupa :(. No nic, na PC to na kibelku mialo byc w jakos odrobine lepszej niz PS4. Tyle od zycia wymagalem a i tak sie zawiodlem. Moze kiedys. 2 minuty temu, Bzduras napisał: Aż specjalnie dzisiaj wywalę wszystko i ściągnę od nowa, żeby sprawdzić. A nie mozecie na SD/Steam uruchomic w dx11? Performance jest taki jak przed patchem u mnie + masz nowe rzeczy wszystkie bez RT/DLSS
Opublikowano 14 grudnia 20222 l 13 minutes ago, Pupcio said: Mam tak samo. 7 lat minęło a ja pamiętam tę grę na pamięć. Raz próbowałem wrócić ale odpadłem już w białym sadzie. Ogram na starość drugi raz Ja mam bardziej na świeżo, bo skończyłem ostatnio dwa lata temu na Switchu