mario10 519 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Ostatnio nawet rozglądam się dokładniej niż przy pierwszym przejściu za rynsztunkami poszczególnych szkół ale widzę, że nie raz znajdę lepszy miecz czy zbroję niż oferuje dana szkoła może się nimi jeszcze pobawię ale czy będzie mi się chciało szukać tych schematów to zobaczę Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 (edytowane) Dla mnie bonusy za caly set jest duzo lepszy niz jakis pojedynczy scyzoryk (mozna nawet dwa sety zalozyc 3+3). No i dodatkowo przedmioty ze szkol zawsze mozna rozwijac. Edytowane 3 stycznia 2023 przez Szymek Cytuj
Boomcio 4 063 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Dokładnie, lepsze profity no i najważniejsze: Liczy się stylówa. Cytuj
mario10 519 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Co jak co ale stylówki faktycznie nie można im odmówić, a wiadomo, że w takim Novigradzie to już jakoś trzeba wyglądać Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Tylko mistrzowska zbroja szkoły niedźwiedzia barwiona purpurą w Toussaint. Dżerard wygląda dostojnie niczym szlachcic. Do tego szabla od pana Olgierda, a nie jakieś mieczyki dla plebsu. 3 Cytuj
mario10 519 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 No fajnie wygląda, ja wczoraj miałem taką zbroję, że wyglądałem jak jakiś markiz, a nie wiedźmin Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Teraz jak mamy winnicę to nie wypada wyglądać jak pospolity wiedźmin. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Godzinę temu, Butt napisał: Tylko mistrzowska zbroja szkoły niedźwiedzia barwiona purpurą w Toussaint. Dżerard wygląda dostojnie niczym szlachcic. Do tego szabla od pana Olgierda, a nie jakieś mieczyki dla plebsu. No nie wiem, wygląda jak jakiś warlock z Destiny. Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Wygląda jak milion orenów, a co tam orenów, jak milion koron. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Mi sie gryfa i kota bardzo podoba Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Ja teraz biegam w tej netflixowej, ale wygląda toto jak tania skórka z lumpexu dla pedauf Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 5 minut temu, Figuś napisał: Mi sie gryfa i kota bardzo podoba No nie wiem, gryfa to niezły patchwork. I ta zieleń jak dresy Ferdka. 1 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Ja teraz biegam w tej netflixowej, ale wygląda toto jak tania skórka z lumpexu dla pedauf Co ty gadasz, spójrz na te poślady 1 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 nawet niezle na tej fotce do czego ona ma bonusy? Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Nie wiem Szymek ale dobrze wygląda Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Kurde, ale ten ograniczony wolnymi slotami system rozwoju postaci to mnie dalej strasznie denerwuje. Cytuj
mario10 519 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 No to jest kicha bo teraz wydaję punkty na umiejętności, które nie są aktywne bo nie mam slotu Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Czy ktoś ogrywał ng+?Weźcie podpowiedzcie czy lepiej robić drogę ku zagładzie na ng+ czy na ng.Może bym i w platynę pocelowal bo gra mi się sztos i kupione w cyfrze to zawsze w międzyczasie polatam.Tylko te missable trophy ehh.Jest jakiś dobry poradnik.Kurde nie nawiedze grać z poradnikiem.Chciałbym tylko radę zanim ruszysz story w tu i tu to zrob to i to bo później się nie da.Te karty uzbierać to upierdliwe bardzo?Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
SebaSan1981 3 588 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Obecnie skupiam się na graniu w Gwinta i zdobywaniu kart bo miałem ostatnio krytyczną sytuację w jednym z zadań gdzie opuszczenie lokacji z imprezą w maskach i zakończenie questa przed pokonaniem wszystkich karciarzy sprawiało że zadanie zebrania wszystkich kart było zawalone. No i musiałem spiąć dupę aby wszystkich lokalnych grajków pokonać. Mam obecnie 7 niezużytych punktów do umiejek bo mam postać pod rzucanie znaków, lekki pancerz (dlatego skupiam się na secie Szkoły Kota) oraz odzysku adrenaliny. Z miejsc mocy nazbierało mi się kilka skillpointów ale nie będę w nic inwestował zanim nie odblokuję dwóch ostatnich slotów. Z kasą w grze nie problem jeśli się biega i wszystko zbiera. Jedynie najrzadsze składniki alchemiczne i do craftu kosztują sporo i lepiej czasem kupić niż liczyć na znalezienie. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 7 godzin temu, Butt napisał: Wygląda jak milion orenów, a co tam orenów, jak milion koron. Wyjmuj bydlaka! Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Godzinę temu, SebaSan1981 napisał: Obecnie skupiam się na graniu w Gwinta i zdobywaniu kart bo miałem ostatnio krytyczną sytuację w jednym z zadań gdzie opuszczenie lokacji z imprezą w maskach i zakończenie questa przed pokonaniem wszystkich karciarzy sprawiało że zadanie zebrania wszystkich kart było zawalone. No i musiałem spiąć dupę aby wszystkich lokalnych grajków pokonać. Mam obecnie 7 niezużytych punktów do umiejek bo mam postać pod rzucanie znaków, lekki pancerz (dlatego skupiam się na secie Szkoły Kota) oraz odzysku adrenaliny. Z miejsc mocy nazbierało mi się kilka skillpointów ale nie będę w nic inwestował zanim nie odblokuję dwóch ostatnich slotów. Z kasą w grze nie problem jeśli się biega i wszystko zbiera. Jedynie najrzadsze składniki alchemiczne i do craftu kosztują sporo i lepiej czasem kupić niż liczyć na znalezienie. A w tym przypadku powinieneś na średni ze szkoły gryfa , ewentualnie wilka i z umiejętności dodatkowo kupić techniki szkoły gryfa by zmaksymalizować moc znaków. 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Tak jak pisze Zwyrodnialec, pod znaki Gryf ale też coś namieszali z setami Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Nie umiem grać w gwinta Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 też tak myślałem w 2015 i po porażce w białym sadzie w tutorialu i w ogóle nie grałem, teraz się zakochałem Cytuj
SebaSan1981 3 588 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Gwint jest trochę "luck dependent" ale tylko trochę. Pod większość partii da się ustawić lub wylosować odpowiednie karty. Warto mieć szpiegów i karty żywiołowe, zaraz obok kart ze wsparciem kart wycofanych ze stołu. Ogólnie minigierka jest super miodna, choć na początku może być faktycznie trudno wygrywać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi