Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Jak się załapie o co chodzi to jest przyjemna gra i z każdą zdobytą/kupioną kartą jest coraz łatwiej. Tak naprawdę tylko turniej w Krew i Wino jest wymagający, bo trzeba wygrać 4 rozdania talią Skellige i nie ma możliwości zapisu pomiędzy partiami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 823 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Skupie się na przejściu tej gry, bo robię 4 podejście Rekord pobity- Skyrim 6 lat czekał, W3 7 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Według łowców gier, ruszyły preordery na wersję pudełkową na konsole PS5 i XSX. https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/pre-order-the-witcher-3-wild-hunt-complete-edition-na-ps5-i-xsx-za-15990-zl-w-ultima-pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Czy mi się wydaje czy oni mordę dla wiedźmina zmienili na pudełku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 137 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Tak, jest zmieniona trochę mordka siwego Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 35 minut temu, messer88 napisał: Czy mi się wydaje czy oni mordę dla wiedźmina zmienili na pudełku? Niezły zapłon, od pierwszej zapowiedzi patcha tym artworkiem promowali Complete Edition Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Jak przeniosę save z ps5 na Xboxa to wpadają achivki jak np w Destiny 2? Zastanawiam się czy nie zacząć jeszcze raz tylko na ng+ bo trochę męczące jest granie takim leszczem jak tam mam taką bestie zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 137 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 34 minuty temu, Szymek napisał: Jak przeniosę save z ps5 na Xboxa to wpadają achivki jak np w Destiny 2? Z PS4 na PS5 jak przenosisz to nie wpadały, tak samo z PS5 na PC mi nie przeniosło osiągnięć, Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 (edytowane) Dotarłem w końcu do Novigradu i jest problem z saveowaniem X razy zapisywałem i dupa. Za każdym razem jak uruchamiam grę to pojawia się ekran z nowościami + ustawienia początkowe. Od niedawna mam ten problem. No i ta muzyka z nowego questa, wiecznie zapętlona. Dopiero jak popchnie się główną fabułę do przodu to jest zmiana. Inne zadania/podróż/wczytanie savea nie pomagają. Mam nadzieję, że szybko i dobrze to ogarną. Wersja na PS5. Edytowane 4 Stycznia 2023 przez Alastor84 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Psia krew, zaraził się człowiek znów tym Wiedźminem. Chodzę po tym Velen wykonuje wszystkie zlecenia, mam chyba 9 czy 10 poziom i dopiero poszedłem do Barona. ostatnim razem chyba zmieniłem to dziecko w kłobuka więc teraz będzie walka. Ale wsiąknąłem znów na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Czy tylko mi się wydaje że ta grą wygląda lepiej niz nowy horizon?Jak sobię przypomnę ten skaszaniony tryb wydajności to xD.W ogóle mam wrażenie że to najpiękniejsza gra.Tekstury, roślinność, ilość detali.I te fenomenalne pomaranczowe zachody słońca itd.Tylko woda odstaję,i ryje niektórych noc.Reszta top.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 823 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 41 minut temu, mario10 napisał: Psia krew, zaraził się człowiek znów tym Wiedźminem. Chodzę po tym Velen wykonuje wszystkie zlecenia, mam chyba 9 czy 10 poziom i dopiero poszedłem do Barona. ostatnim razem chyba zmieniłem to dziecko w kłobuka więc teraz będzie walka. Ale wsiąknąłem znów na długo. Ja doszedłem do Barona i mam 4 lvl. Chyba jakaś tablice pominąłem… albo gram na normalu i wolniej idzie progres. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Artystycznie to i owszem dalej wygląda ładnie, widoczki i wszystko no jest schludnie mimo wieku. Ale detale, czy ryje postaci nawet głównych bohaterów nie mówiąc już o zwykłych chłopkach to widać jak poszło to do przodu w gierkach od 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldie 2 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Pytanie do grających na PS5, czy w Novigradzie macie spadki klatek? Wczoraj dotarłem do miasta i po wcześniejszych zachwytach tutaj jest kicha. Przy większym skupisku npc'ów mam bardzo odczuwalne klatkowanie, do tego gram na trybie wydajności Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 12 minut temu, iluck85 napisał: Ja doszedłem do Barona i mam 4 lvl. Chyba jakaś tablice pominąłem… albo gram na normalu i wolniej idzie progres. To powiem Ci, że chyba jeszcze w dwóch wioskach czeka na mnie tablica ogłoszeń, ale tam jakieś pojedyncze są zlecenia czy misje, a tak walczę ze wszystkim co napotkam i wszystkie poboczne wykonuję Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Godzinę temu, Schranz1985 napisał: Czy tylko mi się wydaje że ta grą wygląda lepiej niz nowy horizon? Jak sobię przypomnę ten skaszaniony tryb wydajności to xD. W ogóle mam wrażenie że to najpiękniejsza gra. Tekstury, roślinność, ilość detali. I te fenomenalne pomaranczowe zachody słońca itd. Tylko woda odstaję,i ryje niektórych noc. Reszta top. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Wydaje Ci się... Chyba, że na PC z RT max, to wtedy niektóre aspekty rzeczywiście są top. Gra jest piękna, ale nie jest to 1wsza liga. Odpal sobie Horizona w fidelty, albo nawet po patchach na Performance, który też wygląda zajebiście, po premierze było trochę słabo z aliasingiem, co psuło odbiór ogólny. Zresztą ogólnie to jest inna liga technologicznie. PC wersja dopiero zmiażdży suty graficznie. Oczywiście mówię o samej technologii, bo wrażenia artystyczne to już co kto woli, wiadomo nam bliżej z reguły do słowiańskich klimatów. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 823 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Godzinę temu, mario10 napisał: To powiem Ci, że chyba jeszcze w dwóch wioskach czeka na mnie tablica ogłoszeń, ale tam jakieś pojedyncze są zlecenia czy misje, a tak walczę ze wszystkim co napotkam i wszystkie poboczne wykonuję Baron na ukończeniu, to pocisne tablice z pobliskich wiosek zanim ruszę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Wiesz tu tak na prawdę nie ma znaczenia. Zacząłem Barona wczoraj na 9 poziomie, a Baron jest chyba na 6 ale jak się robi te poboczne wszystkie to i tak część misji robimy dla przyjemności bo później ilość doświadczenia jest malutka. Ważne żeby była przyjemność z gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 137 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Czyszcząc całe Velen barona kończyłem na 12lvl, jak wchodziłem do novigradu miałem okolice 16lvl, szybko za misje w mieście dostawałem 1 punkt doświadczenia i exp słabo leciał, dopiero czyszcząc Skellige coś podskoczyło( nie robiłem pytajników na łódce nie jestem pojebany XD) trofik za 35lvl wpadł mi dokładnie po pokonaniu Spoiler Imleritha nie tykałem też rejonów Serc z Kamienia robiąc główną fabułe choć jest zalecane odblokowanie zaklinacza jak się leci na najwyższym poziomie trudności żeby sobie ułatwić. Zostało mi tylko Krew i Wino do zrobienia, ale wczoraj musiałem sobie odpocząć od siwego i pograć w Vampirki Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 3 godziny temu, iluck85 napisał: Chyba jakaś tablice pominąłem… albo gram na normalu i wolniej idzie progres. Włączyłeś sobie na mapie pytajniki? Są domyślnie wyłączone Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 3 godziny temu, Goldie napisał: Pytanie do grających na PS5, czy w Novigradzie macie spadki klatek? Wczoraj dotarłem do miasta i po wcześniejszych zachwytach tutaj jest kicha. Przy większym skupisku npc'ów mam bardzo odczuwalne klatkowanie, do tego gram na trybie wydajności Na XSX jest jeszcze gorzej w trybie 60 klatek. Na próbę wyłączyłem VRR i był niezły kibel. Btw. kto ma oledzika borzego, to niech sobie obczai zadanie "jaskinia snów" na skellige Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Godzinę temu, Figuś napisał: nie tykałem też rejonów Serc z Kamienia robiąc główną fabułe choć jest zalecane odblokowanie zaklinacza jak się leci na najwyższym poziomie trudności żeby sobie ułatwić. A co on niby oferuje tak dobrego, że grę ułatwia? Jak przejrzałem listę to tam nie ma nic ciekawego i zawsze wolałem wrzucać w sloty najlepsze kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 137 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 ja zawsze na stalowy miecz pierogi zakładałem i Tarczę dla darmowego quena na początku walki Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 823 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 4 godziny temu, dee napisał: Włączyłeś sobie na mapie pytajniki? Są domyślnie wyłączone Mam tablice pokazane i wykrzykniki. Obczaje w opcjach. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Wczoraj trafiłem na fajną misję poboczną. Jak jechałem do córki Barona trafiłem Spoiler na kapłana przy kopalni, w której demon opanował wiedźmina 300lat wcześniej. Najpierw się klepie noobków przed kopalnią, a później walczy z wiedźminem opanowanym Świetna misja, a nie pamiętam jej zupełnie z pierwszego przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi