Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 10 stycznia 2023 Opublikowano 10 stycznia 2023 4 godziny temu, Figuś napisał: płotka to stara kurwa, przydaje się jedynie jak się przeładujesz i chcesz szybko do znaku szybkiej podróży podjechać co by mieczury opchnąć kowalowi W Krew i Wino w turnieju rycerskim jeśli chcesz go wygrać, to musisz opanować 3 najchujowsze mechaniki w grze jednocześnie. Sterowanie płotką, strzelanie z kuszy i atakowanie mieczem z konika. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 10 stycznia 2023 Opublikowano 10 stycznia 2023 5 minut temu, Zwyrodnialec napisał: W Krew i Wino w turnieju rycerskim jeśli chcesz go wygrać, to musisz opanować 3 najchujowsze mechaniki w grze jednocześnie. Sterowanie płotką, strzelanie z kuszy i atakowanie mieczem z konika. wczoraj to robiłem, wystarczy się skupić na jeździe i strzelaniu z kuszy żeby wygrać, niestety po tym jest walka na koniach i to mi kurwa zajęło jakieś 15min bo ani ja ani NPC nie mógł trafić XD Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 10 stycznia 2023 Opublikowano 10 stycznia 2023 Bo przystąpiłeś do turnieju jako Geralt, jakbyś wziął te drugie imię, to z tego co pamiętam trzeba komuś ręcznie obić mordę i jest łatwiej niż pojedynek na koniach. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 10 stycznia 2023 Opublikowano 10 stycznia 2023 chciałem być honorowy żeby ładnie się zaprezentować przed pewną Panią Co mi się podoba w Krwi i Winie to to że robiąc jakieś zadania poboczne praktycznie większość pytajników odwiedzamy i nie trzeba ich potem specjalnie czyścić Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 10 stycznia 2023 Opublikowano 10 stycznia 2023 56 minut temu, Czezare napisał: Co do błędów i gliczy to o chodzącym samopas Wieśmanie pomimo że nie wychylam gałki pada już wspomniałem. Pewnie wina kontrolera, choć tylko w tej grze mi się to dzieje. Np w CoD-ie jest lux. Czeka mnie prawdopodobnie wydatek niestety. Poza tym wczoraj jak wyczyściłem obóz ludożerców w Velen i od razu chciałem zasejwować to kółeczko sejwa na czarnym tle w prawym dolnym rogu kręciło się i kręciło, ale nie zasejwowało. Po dwóch minutach dałem se na luz i zresetowałem grę. Poza tym w zakładce Postać pojawia mi się każdorazowo podłużny, ciemny migoczący artefakt przechodzący przez czoło Gervonty co widać na poniższym zdjęciu. Też tak macie na PS5? 27 minut temu, Figuś napisał: ta, ten glitch to od premiery w 2015 występuje XD Tak mam ale w 2015 tak nie miałem. Widać ze devowie latając to wkladali trupy do szafy zamiast je eliminować xd Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 10 stycznia 2023 Opublikowano 10 stycznia 2023 No jest trochę tych kwiatków.Mi się wydaję że czasami te mody się gryzą .Szkoda, psuje trochę wrażenie.Ktoś się zabierał za ng+?Zastanawiam się czy znajdę cokolwiek lepszego niż arcymistrzowskie eq kota?Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 10 stycznia 2023 Opublikowano 10 stycznia 2023 Na ng+ prędzej czy później będziesz musiał zmienić zbroję, bo ta z poprzedniej gry będzie słaba. Warto tylko trzymać miecz Aerondight. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 11 stycznia 2023 Opublikowano 11 stycznia 2023 Te efekty pogodowe są do niedopodyebania 4 Cytuj
mario10 519 Opublikowano 11 stycznia 2023 Opublikowano 11 stycznia 2023 Też ostatnio tak stałem i oglądałem burzę w Velen fajnie to wygląda 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 11 stycznia 2023 Opublikowano 11 stycznia 2023 Zachód słonca na Skellige plus ta muza C I A R E C Z K I 3 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 11 stycznia 2023 Opublikowano 11 stycznia 2023 Na ng+ prędzej czy później będziesz musiał zmienić zbroję, bo ta z poprzedniej gry będzie słaba. Warto tylko trzymać miecz Aerondight. Mam miecz i właśnie się zastanawiam czy jest sens zbierać kasę i robić cały set arcymistrz czy olać i ng+ zacząć?A w ng+ będą ulepszone wersje setów?Planuję zrobić ng+ na najtrudniejszym poziomie.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 11 stycznia 2023 Opublikowano 11 stycznia 2023 W ng+ znowu będziesz musiał szukać schematów i ich statystyki będą odpowiednio dopasowane do poziomu Geralta, tym razem będą to legendarne zestawy, ale niczym się z wyglądu nie będą różnić od zwykłych poza setem mantikory. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 11 stycznia 2023 Opublikowano 11 stycznia 2023 Dzięki.Odpisuję z xiaomi mi9se.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 12 stycznia 2023 Opublikowano 12 stycznia 2023 Siedem roków temu w to grałem to i zapomniałem. Jak już posiadam cały podstawowy set schematów Gryfa znaleziony w Velen to z tym gdzie, do jakiegoś kowala? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 12 stycznia 2023 Opublikowano 12 stycznia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Czezare napisał: Siedem roków temu w to grałem to i zapomniałem. Jak już posiadam cały podstawowy set schematów Gryfa znaleziony w Velen to z tym gdzie, do jakiegoś kowala? Ciuszki to u Barona a mieczyki to byle jaki kowal. Masz jakiegoś odkrytego? Edytowane 12 stycznia 2023 przez Szymek Cytuj
SebaSan1981 3 588 Opublikowano 12 stycznia 2023 Opublikowano 12 stycznia 2023 W Białej Grani sobie możesz wykrafcić u kowala koło bramy.. a nie, czekaj. To nie ta gra! Mieczyki to najlepiej u elfa w Novigradzie aczkolwiek jest jeszcze jeden kowal w którejś z pobliskich wiosek i on też chyba może sklecić setowe bronie na podstawowym poziomie. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 12 stycznia 2023 Opublikowano 12 stycznia 2023 12 godzin temu, Schranz1985 napisał: Dzięki. Odpisuję z xiaomi mi9se. Fajnie, że napisałeś, w razie gdyby ktoś przeoczył poniższy komunikat 18 godzin temu, Schranz1985 napisał: Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 12 stycznia 2023 Opublikowano 12 stycznia 2023 Hattori i babka ze Skelige we Wrońcach potrzebni są tylko do wykonania mistrzowskiego setu [po wykonaniu dla nich questu]. Podstawowe i ulepszone wersje można u dowolnego kowala [miecze]/płatnerza [zbroje] wykonać. Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 12 stycznia 2023 Opublikowano 12 stycznia 2023 57 minut temu, Wredny napisał: Fajnie, że napisałeś, w razie gdyby ktoś przeoczył poniższy komunikat On już dawno by to zmienił, ale nieustannie ma bekę jak ktoś to wytknie, nie wiesz? Pewnie wiesz. Ale może nie? Dlatego właśnie Ci napisałem. Jest jak mówię. Wysłano z toalety podczas robienia dwójki, papier Regina 4 warstwy 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 12 stycznia 2023 Opublikowano 12 stycznia 2023 Dokładnie właśnie 2 jest grana.To jest prawdziwe życie.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 12 stycznia 2023 Opublikowano 12 stycznia 2023 Tym razem dalem scenariusz ze letho przeżył w dwójce i jaka potężna misja z nim jest związana to ja nawet nie Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 Miałem lecieć od nowa ale oczywiście mam sejvy z innej wersji niż mam zakupiona na ps5. Walić. Początek był ciężki ale gdzieś od 10 lvl już jest git. Wczoraj ubiłem bez problemu np Biesa z czaszka. Także jak ktoś chce grać na najwyższym to się nie zniechęcać ciężkim początkiem. Gdy odblokuję się parę skilli jest dużo łatwiej. Nie przypuszczałem że nie będę mógł się oderwać od grania. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 46 minut temu, Szymek napisał: Miałem lecieć od nowa ale oczywiście mam sejvy z innej wersji niż mam zakupiona na ps5. Walić. Początek był ciężki ale gdzieś od 10 lvl już jest git. Wczoraj ubiłem bez problemu np Biesa z czaszka. Także jak ktoś chce grać na najwyższym to się nie zniechęcać ciężkim początkiem. Gdy odblokuję się parę skilli jest dużo łatwiej. Nie przypuszczałem że nie będę mógł się oderwać od grania. Początek jest rzeczywiście trudny, bo łatwo się ginie. Ale historia tak trzyma za jajca że jest caly czas syndrom jeszcze jednego zadanka. 1 Cytuj
mario10 519 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 Przeskoczyłem na wyższy poziom trudności bo się zorientowałem, że na początku nie zmieniłem i jakoś łatwo było. Powiem Wam, że teraz jakoś więcej rzeczy fajnych w wiesiu zauważam albo po prostu zapomniałem. Fajnie są zrobione takie drobne rzeczy jak hasła wieśniaków typu "mój mąż jest z zawodu dyrektorem" i ogólnie jakoś tłoczno się zrobiło na ulicach w takim Novigradzie. Teraz miałem tą misję z tą śpiewczką Cyraneczką no jej pieśń jest zrobiona świetnie. Trzeba przyznać, że Wiedźmin jest zrobiony wyśmienicie. Non stop robię te poboczne questy i w ogóle mi się nie nudzi Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 Ja dzisiaj troche porobiłem głównych questow w Novigradzie i powiem wam że karny benis się należy cdpom. Wywaliło mi parę razy gre bo chciałem sobie wczytać poprzedni sejw no i freeze calej apki robiło. Cdp pewnie zbiera sobie wszystkie te błędy co wysyłam i tak właśnie robi się z ludzi quality testing Ale w Novigradzie mocny tlok, ciężko czasami się przebić przez tych ludzi jak chodzą większymi grupami. Anyway, dla mnie wiedzminek goty 2022 tak czy owak, do tego dodatkowe zbroje (noszę aktualnie set tygrysa), wszystkie te usprawnienia wydajnościowe i graficzne. Wiedzmin to życie, bawię się w nim jakbym gral za pierwszym razem 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi