PiotrekP 1 746 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Okrąg z Yrden często używałem bo trzymał upiory trochę na dystans. Drugi to taki punkt na ziemi z czymś w rodzaju "pioruna" rażącego wrogów. Nie pamiętam nazw, dawno już nie grałem. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Zwiedzam sobie Velen, zaliczam pytajniki i różne poboczne misje. Np. biłem się na pięści z kilkoma gośćmi Spoiler Nie mieli szans, hehe Polubiłem też granie w gwinta, gram z każdym napotkanym chętnym Spoiler Bekę mam z opisów niektórych kart: "Biedna, pierdolona piechota" czy "Niespodzianka, skurwysyny" przy manekinie Niektórzy mają dobre karty i ciężko ich pokonać Spoiler Np. Yoannę, rzekomo uczennicę Kowala w Kasztelu Wrońce. No i zabrałem się za misje od Spoiler Keiry, popłynąłem sobie na wyspę Kłomnica i oglądałem projekcje z duchami. Przyszło mi też walczyć z upiorem zakochanej dziewczyny Muszę przyznać, że mimo, iż to poboczne questy, są nie mniej wciągające, jak te główne 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Pamiętaj by tą czarną wredną Yennefer spuścić w kiblu i wybrać Triss, bo ja osobiście nienawidzę tej jędzy. Traktuje Geralcika jak zabawkę i ma ten wredny wyniosły ton wypowiedzi nt. czegokolwiek. No i zakończenie z Triss jest jakieś takie cieplejsze na serduszku #teamTriss 4 1 2 Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października No cóż, w prologu Yen zrobiła na mnie niemałe wrażenie Do Triss jeszcze nie dotarłem, więc przyjdzie czas na wybory Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Zawsze możesz z dwiema się pobawić, ale będzie zawsze coś na koniec xd Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października @oFispecjalnie dla Ciebie, skoro nie trawisz Yen Spoiler 1 Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Ja też wróciłem jakiś czas temu do wieska ty razem na Switchu. Mimo że to trzecie czy czwarte przejście nadal bawię się rewelacyjnie. Tylko zastanawia mnie jak wy gracie że tak szybko przechodzicie. Jestem w połowie krwi i wina, dużo szybkiej podróży robilem, większość questow z podstawki zrobiłem, w dlckach lecę main quest tylko, mapy prawie nie ruszone tyle co po drodze oczyscilem a na liczniku 95h. A przy okazji polecam build na zamrażajacy ard z arcymistrzowskim rynsztunkiem gryfa, matko boska jaki op kozak z gerwazego się robi,mozna przechodzić grę bez broni xd. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 8 minut temu, kudlaty88 napisał(a): Tylko zastanawia mnie jak wy gracie że tak szybko przechodzicie. Ludzie na tym forum kończą Persony i Methaphory w tydzień, więc... czysty grind na konsoli, bez życia społeczenego. Cytuj
Wredny 9 498 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października @Paolo1986, śmiem twierdzić, że poboczna zawartość w W3 ogólnie jest lepsza niż wątek główny. A questline Barona zdecydowanie najlepszy 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 5 minut temu, Wredny napisał(a): @Paolo1986, śmiem twierdzić, że poboczna zawartość w W3 ogólnie jest lepsza niż wątek główny. A questline Barona zdecydowanie najlepszy *questline Barona to wątek główny Godzinę temu, Paolo1986 napisał(a): No cóż, w prologu Yen zrobiła na mnie niemałe wrażenie Do Triss jeszcze nie dotarłem, więc przyjdzie czas na wybory Jak coś to możesz ruchać wszystko (Panie z DLC też), tylko Triss i Yen warto wybrać jedną, jak Ci zależy na lore xD. 31 minut temu, kudlaty88 napisał(a): Ja też wróciłem jakiś czas temu do wieska ty razem na Switchu. Mimo że to trzecie czy czwarte przejście nadal bawię się rewelacyjnie. Tylko zastanawia mnie jak wy gracie że tak szybko przechodzicie. Jestem w połowie krwi i wina, dużo szybkiej podróży robilem, większość questow z podstawki zrobiłem, w dlckach lecę main quest tylko, mapy prawie nie ruszone tyle co po drodze oczyscilem a na liczniku 95h. A przy okazji polecam build na zamrażajacy ard z arcymistrzowskim rynsztunkiem gryfa, matko boska jaki op kozak z gerwazego się robi,mozna przechodzić grę bez broni xd. Ja polecam ten nowy set z wersji next gen, zapomniany i build na eliksiry. Najwyższy poziom trudności wchodzi leciutko, a walki są dosyć długie, więcej machania mieczem, ale i żywotności. 1 Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 45 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jak coś to możesz ruchać wszystko (Panie z DLC też), tylko Triss i Yen warto wybrać jedną, jak Ci zależy na lore xD. Jak już spotkam Triss, to zdecyduję, jak postępować w tej kwestii Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Cytat W przeszłości była garbuską, jej wygląd został jednak magicznie poprawiony przez Tissaię de Vries, po tym, jak Yenna podcięła sobie żyły. Może i z zewnątrz ładna ta Yen, ale wewnątrz dalej garbus. Cytuj
PiotrekP 1 746 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Tylko Triss. dżenyfer niech sobie siądzie na łbie tego dziwnego konia co go przy swoim łóżku trzyma. Grając pierwszy raz, zaczęło mi szybko tam brakować opcji "Zamknij się!" W rozmowie z nią. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 2 godziny temu, Paolo1986 napisał(a): Zwiedzam sobie Velen, zaliczam pytajniki i różne poboczne misje. Np. biłem się na pięści z kilkoma gośćmi Ukryj zawartość Nie mieli szans, hehe Polubiłem też granie w gwinta, gram z każdym napotkanym chętnym Ukryj zawartość Bekę mam z opisów niektórych kart: "Biedna, pierdolona piechota" czy "Niespodzianka, skurwysyny" przy manekinie Niektórzy mają dobre karty i ciężko ich pokonać Ukryj zawartość Np. Yoannę, rzekomo uczennicę Kowala w Kasztelu Wrońce. No i zabrałem się za misje od Ukryj zawartość Keiry, popłynąłem sobie na wyspę Kłomnica i oglądałem projekcje z duchami. Przyszło mi też walczyć z upiorem zakochanej dziewczyny Muszę przyznać, że mimo, iż to poboczne questy, są nie mniej wciągające, jak te główne Odnośnie gwinta i Yoanny, to wystarczy karta silny mróz, która niweluje siły w pierwszym rzędzie. Bo na tym etapie gry rzeczywiście można mieć za słabą talię. 1 Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października (edytowane) 10 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a): Odnośnie gwinta i Yoanny, to wystarczy karta silny mróz, która niweluje siły w pierwszym rzędzie. Bo na tym etapie gry rzeczywiście można mieć za słabą talię. Właśnie w ten sposób udało mi się z nią wygrać. 1 turę spasowałem, jak powywalała te swoje potwory, które "mnożyły się". W 2 też to próbowała, ale rzuciłem jej silny mróz i spasowała, dzięki czemu wygrałem. Za to w 3 rundzie zabrakło jej już kart Nie próbowałem za to na razie powracać do tego Nilfgardczyka w Wyzimie. Edytowane 28 października przez Paolo1986 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 20 minut temu, PiotrekP napisał(a): Tylko Triss. dżenyfer niech sobie siądzie na łbie tego dziwnego konia co go przy swoim łóżku trzyma. Grając pierwszy raz, zaczęło mi szybko tam brakować opcji "Zamknij się!" W rozmowie z nią. Jak dla mnie to może na butelce sobie nawet siedzieć Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października A pamiętacie jak na jakimś balu Triss chichotała najebana? Zbyt upośledzona dla wiedźmina. 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Ale chleb mu upiekła na koniec, a z Yen to jedynie czym Geralt by sie najadł to wstydem gdy to babsko otwiera gębę przy ludziach. Cytuj
PiotrekP 1 746 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Lepiej co jakiś czas zachichotać po pijaku, niż być narcystyczną suczą 24/7. Gra to gra, po to są wybory a ludzie dalej robią dramy bo ktoś nie wybrał dżenyfer. Jeszcze jakiegoś moda co Geralt z nią ślub bierze wydalili. Cytuj
mario10 515 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października (edytowane) Wszystko tej grze wybaczę jak choćby średnio drewniana walkę, ale fabularnie nie wiem czy jest lepsza gierka. Poza questami typu wynieś, przynieść, pozamiataj jest cała masa świetnych pobocznych zadań, romansów, a już o dodatkach nie wspomnę, które są po prostu fenomenalne Powinna być taka opcja w głowie "resetuj" żeby niektóre gry można było przejść jeszcze raz Edytowane 28 października przez mario10 Cytuj
PiotrekP 1 746 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października To fakt. Niektóre questy za drugim razem już takiego efektu nie mają. Sam bym z takiej opcji przy Wiedźminie skorzystał. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Ja już zapomniałem o co chodzilo w krew i wino. To będzie wspaniały powrót Cytuj
mario10 515 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Oba dodatki są bardzo dobre, ale chyba Serce z Kamienia dałbym nieco wyżej. Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Serca z Kamienia absolutny top contentu w tej grze i nawet nie zapraszam do dyskusji, bo w ogóle nie ma nad czym. Quest Iris 2 2 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Serce z kamienia? Te szajbusy z cdp zrobili dodatek lepszy od podstawki co się w gejmingu wcześniej praktycznie nie zdarzało 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi