KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października 1 godzinę temu, Plugawy napisał(a): Ten turniej on był z dodatku? Bo odbywał się w Novigradzie i dziwnie mi to pasuje do dlc. Gram teraz sporadycznie drugi raz i znowu nie mogę się powstrzymać przed Gwintem. Gram z kim popadnie, może wpadnie ta trofka za zebranie wszystkich kart choć wątpię bo trzeba się posrac, żeby się to udało. Grałem za pierwszym razem Królestwami Północy i nie było jakoś trudno oprócz tego turnieju. Trudność gwinta też miałem na najwyższym a czasem gracze dziwnie się zachowywali. Były dwa w podstawce i dodatku. W podstawce najtrudniejsza była w nim walka na pięści pomiędzy gwintem xD. W ogóle na najwyższym walka na pięści to hardkor. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października W Krew i Wino była narzucona nowa talia Skellige. Dla mnie ona jest słabsza niż królestwa północy i nilfgaard między innymi przez brak szpiegów. Trzeba było trochę szczęścia by wygrać tym turniej. Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Wczorajsza sesja wyglądała tak: walki na pięści, wyścigi konne i kolejna (wygrana) partyjka gwintaW końcu jakaś mocna karta wpadła Spoiler Vernon Roche 1 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada To ja też coś od siebie wrzucę. Prawdziwi mężczyźni: 1 Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada (edytowane) Hmmm, też miałem ostatnio ten dylemat Spoiler Ostatecznie poszedłem poszukać tę kozę Edytowane 3 listopada przez Paolo1986 Cytuj
mario10 520 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada Prawdziwy mężczyzna kozy się nie boi też za nią goniłem w tym zadaniu 1 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada Dobrze ze nie graliście w gwinta tego online. Tam w pewnym momencie dodali taką talie gdzie się jeszcze monetami karty ładowało. Strasznie to rozwaliło balans i przestałem grać. A późnej i tak zaorali wersje konsolową Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada 3 godziny temu, mario10 napisał(a): Prawdziwy mężczyzna kozy się nie boi też za nią goniłem w tym zadaniu A co zrobiłeś już po tym? Spoiler Spotkanie ojca z "dzieckiem"? Cytuj
mario10 520 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada Nie pamiętam dokładanie ale z tego co pamiętam nie zabijałem porońca tylko zamienił się w kłobuka. Chyba tak się nazywał, a dalej nie chcę Ci spamować Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada O queście z Baronem to pamiętam wszystkie pisma dziennikarskie na całym świecie się wypowiadały swego czasu w superlatywach Cytuj
mario10 520 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada Bo to jest świetny i rozbudowany quest w Wiesiu i on mocno zapada w pamięć. Cytuj
iluck85 2 913 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada (edytowane) W dniu 29.10.2024 o 08:58, PiotrekP napisał(a): Chyba jestem jedną z niewielu osób, której granie w gwinta w grze wogóle nie jarało. Wolę grać fizycznie kartami z DLC. Mi też nie siadło, nie umiałem w to grać i olałem bardzo szybko. Tym samym wiedziałem że 100% nie będę miał, bo do calaka trzeba kart które wygram grając w gwinta. Więc olałem lizanie ścian itp. Zaliczyłem fabularnie, poboczne, wszystkich pkt na mapie nie zaliczyłem, chyba że byłem obok. Potem oba dodatki i tyle. Barona pamiętam, wiedźmy pamiętam, a reszta to tak nijak i nie przywołam szczegółów. Edytowane 3 listopada przez iluck85 Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada Cały czas tego questa od Barona robię i nadal nie skończyłem Na pewno jednak zostanie na długo w pamięci, tak jak piszecie Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada Za pierwszym razem quest u Barona Spoiler zakończył się jego śmiercią. Dwa kolejne przejścia to już "szczęśliwe" zakończenia- tylko czy na pewno? No i Dedek świetnie go zdubbingował. Choć momentami może nawet za bardzo się przyłożył. Cytuj
mario10 520 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada Ja coś zepsułem bo w obu przejściach Spoiler baron mi zginął Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada Zła decyzja (w dialogu)- bo co innego. W krwi i winie za pierwszym razem Spoiler olałem zdobycie wstążki, a było to potrzebne do jednego z zakończeń. Niby pierdoła, która na pierwszy rzut oka nic nie znaczy, a tu proszę. Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada (edytowane) Zdobyłem wszystkie schematy i wytworzyłem sobie cały podstawowy set gryfa (4 elementy zbroi i 2 miecze). Będę chciał go ulepszać w miarę postępów w grze, bo daje bonusy do znaków, a używam ich bardzo często. Quen jako tarcza i rozwinięty Aksji do prania mózgu wrogom, którzy pomagają mi przez chwilę. Cudowna gra Edytowane 4 listopada przez Paolo1986 2 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Najbrzydszy wiedźmiński zestaw, ale jak grasz pod znaki to rzeczywiście przydaje się. Jak dojdą mutacje, ale to dopiero w Krew i Wino to warto wtedy rozwijać aard. W połączeniu z mutacją przenikliwy chłód daje takie moce jakby dziki gon najechał jakąś wioskę, albo do świata wiedźmina trafił Sub Zero i robi potężny rozpierdol. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Róbcie ten zapomniany set, jest po prostu zajebisty...:) a to nawet nie jest jego finalna forma:). Bo nie jest jeszcze Arcymistrzowski. Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada 47 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a): Najbrzydszy wiedźmiński zestaw, ale jak grasz pod znaki to rzeczywiście przydaje Nie wiem, czy najbrzydszy, bo to dopiero pierwszy, który znalazłemAle na pewno będzie przydatny. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Ja w sumie kilka pancerzy miałem. W pewnym momencie nawet ten z jedynki sobie wdziałem i hasałem. Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Ja patrzę na statystyki i bonusy, a nie na wygląd 1 Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada (edytowane) Dotarłem sobie do NovigraduNiemal 40 godzin za mną, po drodze sporo zwiedzania i zaliczania zadań pobocznych. Znalazłem też ciekawą kartę do gwinta Spoiler Krowa, która ma siłę 0, ale po wygranej rundzie zostaje na planszy w postaci potwora i daje 8 punktów Swoją drogą nadal brakuje mi 4 kart z Velen, tak przynajmniej pokazuje mi książka. A jestem niemal pewien, że odwiedziłem chyba wszystkich handlarzy w tym regionie. Może ktoś podpowie, gdzie ewentualnie mogłem pominąć jakieś karty? Mam zaliczony quest Spoiler Gwint: rozgrywki w Velen oraz w queście Partyjki z karczmarzami jestem u Oliviera w Novigradzie Edytowane 8 listopada przez Paolo1986 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Zrób sobie od razu quest u Hattoriego, bo mu najwięcej zdobycznych mieczy/pancerzy sprzedasz. Jak mu się skończy kasa to u kowala na starym rynku chyba też można sporo rzeczy opchnąć. Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Pozwiedzałem Novigrad, robi wrażenie to miastoNo i spotkałem Triss Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi