Paolo1986 730 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu A jaki lv masz teraz? Ciekawi mnie, jaki poziom można uzyskać w grze. Ja póki co, przy pierwszym przejściu mam 22 level. Trafìłem po raz pierwszy na Skellige, ale wróciłem do Novigradu i Velen robić zaległe questy, coby jeszcze sensowny xp wpadał Zrobiłem jedno zlecenie na poziomie 12 i tyle xp wpadło Cytuj
mario10 515 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu No ale później tak to wygląda, że xp wpada za te niższe questy tyle co nic. Ale i tak je robiłem dla samej przyjemności Cytuj
PiotrekP 1 759 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Póki co 62lvl (ng+) No i w tym queście na 70 byle bandyci mi na hita 30-40% hp zabierają. Co lepsze na koncie 248k koron, a dopiero zaczynam czyszczenie Velen. Co do max lvl sprawdzę na zapisie ze zwykłej gry jaki mam. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, PiotrekP napisał(a): Póki co 62lvl. No i w tym queście na 70 byle bandyci mi na hita 30-40% hp zabierają. Co lepsze na koncie 248k koron, a dopiero zaczynam czyszczenie Velen. Nie lepiej włączyć sobie skalowanie poziomów niz ograniczać sobie swobodę w graniu ? Exp leci z zadan bodajże -6 od poziomu Geralta Edytowane 8 godzin temu przez Szymek Cytuj
Paolo1986 730 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu @Szymekz tego, co zauważyłem, exp dostajemy do poziomu -9 od naszego. Jak mamy poziom przynajmniej o 10 wyższy, to już exp wpada "śladowy" Cytuj
PiotrekP 1 759 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Ale jazda Płotką jak była tragiczna na premierę, tak dalej jest. Najgorsze jak czasem z dupy się zatrzyma, albo dziwnie skręca i się zaklinuje. Cytuj
Paolo1986 730 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Nie jest tak źle, jak w KCD Chociaż ma chwile "zawieszki". Za to fajne są wyścigi konne, robiłem i w Velen i w Novigradzie. W zasadzie banalne Na starcie odstawiamy rywala i pędem do przodu. Jak koń się zmęczy, to wystarczy blokować gościa Edytowane 6 godzin temu przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 1 759 Opublikowano 56 minut temu Opublikowano 56 minut temu No nie wiem. Dziś pograłem 2h i z tym koniem same problemy. A to się zatrzymał bez powodu, a to "zrespił" w krzakach i nie dało się wyjechać... Pozatym wszystko gra i śpiewa. Pora ruszyć fabułę i dogłębnie zająć się Keirą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi