Paolo1986 730 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu A jaki lv masz teraz? Ciekawi mnie, jaki poziom można uzyskać w grze. Ja póki co, przy pierwszym przejściu mam 22 level. Trafìłem po raz pierwszy na Skellige, ale wróciłem do Novigradu i Velen robić zaległe questy, coby jeszcze sensowny xp wpadał Zrobiłem jedno zlecenie na poziomie 12 i tyle xp wpadło Cytuj
mario10 515 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu No ale później tak to wygląda, że xp wpada za te niższe questy tyle co nic. Ale i tak je robiłem dla samej przyjemności Cytuj
PiotrekP 1 760 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Póki co 62lvl (ng+) No i w tym queście na 70 byle bandyci mi na hita 30-40% hp zabierają. Co lepsze na koncie 248k koron, a dopiero zaczynam czyszczenie Velen. Co do max lvl sprawdzę na zapisie ze zwykłej gry jaki mam. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, PiotrekP napisał(a): Póki co 62lvl. No i w tym queście na 70 byle bandyci mi na hita 30-40% hp zabierają. Co lepsze na koncie 248k koron, a dopiero zaczynam czyszczenie Velen. Nie lepiej włączyć sobie skalowanie poziomów niz ograniczać sobie swobodę w graniu ? Exp leci z zadan bodajże -6 od poziomu Geralta Edytowane 11 godzin temu przez Szymek Cytuj
Paolo1986 730 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu @Szymekz tego, co zauważyłem, exp dostajemy do poziomu -9 od naszego. Jak mamy poziom przynajmniej o 10 wyższy, to już exp wpada "śladowy" Cytuj
PiotrekP 1 760 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Ale jazda Płotką jak była tragiczna na premierę, tak dalej jest. Najgorsze jak czasem z dupy się zatrzyma, albo dziwnie skręca i się zaklinuje. Cytuj
Paolo1986 730 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Nie jest tak źle, jak w KCD Chociaż ma chwile "zawieszki". Za to fajne są wyścigi konne, robiłem i w Velen i w Novigradzie. W zasadzie banalne Na starcie odstawiamy rywala i pędem do przodu. Jak koń się zmęczy, to wystarczy blokować gościa Edytowane 10 godzin temu przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 1 760 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu No nie wiem. Dziś pograłem 2h i z tym koniem same problemy. A to się zatrzymał bez powodu, a to "zrespił" w krzakach i nie dało się wyjechać... Pozatym wszystko gra i śpiewa. Pora ruszyć fabułę i dogłębnie zająć się Keirą Cytuj
Paolo1986 730 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @PiotrekPwolę Triss Spoiler Za to Yennefer zostawiłbym ghulom Cytuj
PiotrekP 1 760 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @Paolo1986 Keira to tylko przystawka. Oczywiście tylko Triss Spoiler Edit: 64lvl, a netflixowy set dopiero od 74 można założyć na ng+Musi sobie poczekać w skrzyneczce. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi