Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jaki lv masz teraz? Ciekawi mnie, jaki poziom można uzyskać w grze. Ja póki co, przy pierwszym przejściu mam 22 level. Trafìłem po raz pierwszy na Skellige, ale wróciłem do Novigradu i Velen robić zaległe questy, coby jeszcze sensowny xp wpadał:) Zrobiłem jedno zlecenie na poziomie 12 i tyle xp wpadło:leo:

Opublikowano

Póki co 62lvl (ng+) No i w tym queście na 70 byle bandyci mi na hita 30-40% hp zabierają. Co lepsze na koncie 248k koron, a dopiero zaczynam czyszczenie Velen. 

Co do max lvl sprawdzę na zapisie ze zwykłej gry jaki mam. 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Póki co 62lvl. No i w tym queście na 70 byle bandyci mi na hita 30-40% hp zabierają. Co lepsze na koncie 248k koron, a dopiero zaczynam czyszczenie Velen. 

Nie lepiej włączyć sobie skalowanie poziomów niz ograniczać sobie swobodę w graniu ? 

Exp leci z zadan bodajże -6 od poziomu Geralta

Edytowane przez Szymek
Opublikowano (edytowane)

Nie jest tak źle, jak w KCD;) Chociaż ma chwile "zawieszki".

Za to fajne są wyścigi konne, robiłem i w Velen i w Novigradzie. W zasadzie banalne:cool2: Na starcie odstawiamy rywala i pędem do przodu. Jak koń się zmęczy, to wystarczy blokować gościa:D

Edytowane przez Paolo1986
Opublikowano

No nie wiem. Dziś pograłem 2h i z tym koniem same problemy. A to się zatrzymał bez powodu, a to "zrespił" w krzakach i nie dało się wyjechać...

Pozatym wszystko gra i śpiewa. 

Pora ruszyć fabułę i dogłębnie zająć się Keirą :D

Opublikowano (edytowane)

Ja ulepszyłem w końcu cały set gryfa i zapewniłem sobie usługi

Spoiler

Hatorriego. To zapewne najlepszy kowal, bo pokazało mi komunikat, że mam dostęp do poziomu arcymistrzowskiego.

Przy okazji robienia któregoś z questów odblokował mi się też drugi dodatek: Krew i Wino. Na razie z czerwoną czaszką :)

No i tak prawie 60 godzin zleciało:banderas:

Edytowane przez Paolo1986
Opublikowano

Mnie to rozpierdala jak ta gra żyje dalej swoim życiem po tylu latach. Czytam sobie was, tych "pierwszogrających" i choć mam dwa przejścia za sobą, takich serio z lizaniem ścian, to chyba sobie odpalę kolejny raz. No... i Gwint. Potrafiłem całe wieczory napierdalać w karty, praktycznie nie ruszając się z miejsca. Ale to w sumie tak, jak z pokerem w RDR.

Opublikowano
Teraz, Okie from Muskogee napisał(a):

Mnie to rozpierdala jak ta gra żyje dalej swoim życiem po tylu latach.

Co Ty mówisz, przecież Wiesiek całkiem świeży jest. Kiedy to wyszło, trzy lata temu?

...o boże, o kurwa

• Haha 1
Opublikowano

Na mocarnym PC, zresztą na konsolach też do pewnej skali jeszcze do tego kurewsko dobrze to teraz wygląda. 

Ta kamera, te nowe questy, zbroje, pierdoły, mody, najlepsza gra świat i niestety dlatego W4 będzie na 99% zawodem :/. 

Nie będzie Gerwalta na froncie, będzie woke, bedzie Unreal, chyba nie jesteśmy gotowi xD. 

Opublikowano
Teraz, Paolo1986 napisał(a):

Wypluj te słowa:mog:

W4 będzie kolejną grą życia:drakeyeah:

Hope so :drinks:.

Natomiast zawsze będzie jeszcze rimejk jedynki, jakby coś nie pykło. Swoją drogą ciekawe, jak bardzo podobne do siebie będą obie gry. W sensie 4 i rimejk. 

Teraz, Donatello1991 napisał(a):

Jeśli to nie będzie reboot z Geraltem to tak, będzie niewypał. 

Będzie rimejk 1 i 4. 

Opublikowano
4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Na mocarnym PC, zresztą na konsolach też do pewnej skali jeszcze do tego kurewsko dobrze to teraz wygląda. 

Ta kamera, te nowe questy, zbroje, pierdoły, mody, najlepsza gra świat i niestety dlatego W4 będzie na 99% zawodem :/. 

A zaraz premiera nowego HDRP od Hulka i kolejne przejście :banderas: Ładnie on te tekstury odpicował w tej najnowszej wersji

Opublikowano
26 minut temu, Homelander napisał(a):

Triss>Yennefer zawsze i wszędzie. Nie wiem jak można woleć tę pyskatą, wredną i zadufaną w sobie babe niż miłą i uśmiechniętą Triss

Może gdybym nie czytał książek i na podstawie samej gry to tak, ale mając z tyłu głowy książki to tylko Yen 

• Plusik 3