Paolo1986 731 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Ale mówimy tutaj o grze, a nie książkach Cytuj
tjery 1 222 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 4 minuty temu, Paolo1986 napisał(a): Ale mówimy tutaj o grze, a nie książkach No ale ciężko grając w grę nagle zapomnieć to co się działo w książkach Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 35 minutes ago, tjery said: Może gdybym nie czytał książek i na podstawie samej gry to tak, ale mając z tyłu głowy książki to tylko Yen Czytając książki to jeszcze bardziej. Przecież ona w książkach jest jeszcze gorsza niż w grach. Będąc z Geraltem rżnie się z innym i to jest ok. Ale jak on miał dość jej pojebania to wielkie mecyje. Serio, jeżeli mam pokazać palcem jakieś toksyczne babsko czy to w literaturze czy to w filmie, to obok Izabeli Łęckiej to byłaby to właśnie Yennefer Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Ło ku..czka po co ja zajrzałem w ten temat, teraz mam ochotę pobrać kolejną grę na którą nie mam czasu. Cytuj
Paolo1986 731 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 2 minuty temu, Dalhi napisał(a): Ło ku..czka po co ja zajrzałem w ten temat, teraz mam ochotę pobrać kolejną grę na którą nie mam czasu. You are welcome Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Mnie dżenyfer po prostu w grze od początku wkurviała. Swoim wyglądem, gadkami i ogólnie całokształtem. Gry idą swoją drogą, a tam przez całą trylogię była Triss. Zresztą niech ten garbaty mutant wraca na tego swojego konia z rogiem, bo widać to jej pasuje. Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Grałem już dwa, no prawie trzy razy, ale ostatniego przejścia na konsoli nie dokończyłem. Zatrzymałem się na początku dodatku Krew i Wino, chętnie bym wrócił, ale nie pamiętam w jakim miejscu mam zapisy na PC i czy w ogóle mam. Tak od początku to chyba nie dam rady, a ostatnie DLC przeszedłem tylko raz dawno temu na PC, chyba zaraz po premierze. Z drugiej strony jakbym trochę modów wrzucił... Kto wie. Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 6 minutes ago, Dalhi said: Ło ku..czka po co ja zajrzałem w ten temat, teraz mam ochotę pobrać kolejną grę na którą nie mam czasu. Co Ty powiesz 1 Cytuj
tjery 1 222 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 21 minut temu, Homelander napisał(a): Czytając książki to jeszcze bardziej. Przecież ona w książkach jest jeszcze gorsza niż w grach. Będąc z Geraltem rżnie się z innym i to jest ok. Ale jak on miał dość jej pojebania to wielkie mecyje. Serio, jeżeli mam pokazać palcem jakieś toksyczne babsko czy to w literaturze czy to w filmie, to obok Izabeli Łęckiej to byłaby to właśnie Yennefer Nieee, ten związek jest niebanalny i na swój sposób przepiękny, świetnie to Sapek oddał Cytuj
Paolo1986 731 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) @PiotrekPPodczas pierwszego spotkania z Yen w W3 myślałem, że mam do czynienia z jakąś famme fatale albo kurtyzaną Za to przy pierwszym spotkaniu Triss mocniej zabiło serce Edytowane 22 godziny temu przez Paolo1986 Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 3 minutes ago, tjery said: Nieee, ten związek jest niebanalny i na swój sposób przepiękny, świetnie to Sapek oddał Dzięki za coś takiego, serio Ja za każdym razem współczułem Geraltowi tego, że się w niej zakochał. 1 Cytuj
tjery 1 222 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Eee, Triss to ciepła klucha, dziewczyna, która chciałaby coś więcej, ale Geralt traktuje ją jak psiapsi Cytuj
Paolo1986 731 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu @tjeryod Ciebie zależy, jak poprowadzisz relację z Triss Mówię cały czas o grze Cytuj
tjery 1 222 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu A to nie wiem, zawsze mówię jej baj baj we wiadomym miejscu Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Ktoś grał w wersję ps5 I pc? Duża różnica w grafice? 1 Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Szkoda że nie można powiedzieć dżenyfer baj-baj w stylu Talara, kiedy w Białym Sadzie pojawia się jej garbate dupsko. 1 Cytuj
tjery 1 222 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) 18 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Ktoś grał w wersję ps5 I pc? Duża różnica w grafice? Bym napisał wprost, że bardzo duża (szczególnie z modami, ale sam RT + wyższe ustawienia na PC robią niesamowitą robotę), ale znowu będzie, że deprecjonuje konsole, więc tego nie napiszę Wpisz se mnie w wyszukiwarkę we wrzuć screena, wrzucałem tam skriny z W3 po premierze next gen wersji z RT, będziesz mógł sam porównać Edytowane 21 godzin temu przez tjery Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 28 minutes ago, tjery said: Eee, Triss to ciepła klucha, dziewczyna, która chciałaby coś więcej, ale Geralt traktuje ją jak psiapsi Chyba masz za mało wrażeń w prawdziwym życiu, że w grze preferujesz takie wredne babsko, która chce dominować w każdym aspekcie lol Cytuj
tjery 1 222 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Teraz, Homelander napisał(a): Chyba masz za mało wrażeń w prawdziwym życiu, że w grze preferujesz takie wredne babsko, która chce dominować w każdym aspekcie lol Nie, raczej ich historia z książek zbyt mocno weszła do głowy i Triss w grze jest zupełnie poza kręgiem moich zainteresowań Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 2 minutes ago, tjery said: Nie, raczej ich historia z książek zbyt mocno weszła do głowy i Triss w grze jest zupełnie poza kręgiem moich zainteresowań A to racja, ja też zawsze książkowego wyboru dokonywałem. Zawsze z zniesmaczoną miną Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu No spoko, teraz się życie na gry przekłada. Jak jest na odwrót, to ma się problem z głową. A tak? Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Puściłem teraz Keire, już Radowid ją gorąco powita Człowiek sobie biegnie przez las, ciacha wilki, a tu wyskakuje Leszy 10lvl wyższy, sprzedaje Gerwaltowi 2 gongi i trzeba wczytywać grę. 1 Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Just now, PiotrekP said: Puściłem teraz Keire, już Radowid ją gorąco powita Człowiek sobie biegnie przez las, ciacha wilki, a tu wyskakuje Leszy 10+lvl, sprzedaje Gerwaltowi 2 gongi i trzeba wczytywać grę. Dlatego ta gra to powinien być action adventure a nie rpg Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Żywotność się tutaj nie zwiększała samoczynnie wraz z lvl? Bo na ng+ według statystyk w menu mam tyle samo od dawna. Cytuj
Paolo1986 731 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Przy 1 przejściu żywotność zwiększa się wraz z levelem. Nie wiem, jak na NG+, to jeszcze przede mną Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi