PiotrekP 1 819 Opublikowano 17 listopada Opublikowano 17 listopada No właśnie dziwne bo mam teraz 68lvl i mam tyle samo zdrowia (bez mutagenów itp) co na 58-5925. Niestety google nie kuma o co mi chodzi i nie chce pomóc. Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Velen chyba nadal najbardziej klimatyczne. Moczary, pobojowiska, zniszczone budynki w wioskach. No i wątek Barona. Pora jednak wybrać się Skellige, gdzie czeka nieprzyjemnie spotkanie z najbardziej wrednym potworem- dżenyfer. 1 Cytuj
Paolo1986 770 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada (edytowane) Ja właśnie jestem od kilku godzin na Skellige i też pięknie się prezentuje Robię teraz questa Spoiler W którym mam uratować HjalmaraNie powiem, epicko to wygląda. Oczywiście Yen też spotkałem Spoiler Ale nie skorzystałem z okazji, hehe Zdecydowanie gra życia Edytowane 20 listopada przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Już myślałem, że mi się Stosy Novigradu zbugowały, bo cutscenka na rynku odpaliła mi się jak do jakiejś bramy podszedłem. A pół godziny próbowałem ją aktywować w znacznikach. Dziennik zadań już na bogato, a jeszcze na Skellige coś dojdzie i na bank coś XP przepadnie. Serca z Kamienia na NG+ to pod 90lvl podchodzą. Cytuj
Dalhi 183 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada W końcu pobrałem grę, ale trochę słaba sprawa bo zapisów z konsoli mi nie zschynronizowało, musiałem olać na xboxie logowanie do konta CDP... No trudno. Za to znalazłem na starym dysku zewnętrznym jakieś kopie zapisów sprzed siedmiu lat. Wczytałem, okazało się że to savy z NG+, byłem przy polowaniu na Skurwiela Juniora... Szczerze nawet nie pamiętam że grałem NG+ xd. Cytuj
Homelander 2 127 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Na szczęście jest quest z Yennefer dzięki któremu można się wykręcić z tej pojebanej relacji i skupić na słodkiej Triss 1 Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada I tak jej za dużo przez całą grę. Szkoda też, że po wszystkim nie dało się spotkać np z Zoltanem na chlanie wódki, albo schadzkę z Triss. Ale jak Redom nie chciało się poprawić "niech żyje Radowid!", to co się dziwić Cytuj
Paolo1986 770 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 23 minuty temu, PiotrekP napisał(a): I tak jej za dużo przez całą grę. Wygląda jak femme fatale w tej grze Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 5 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Wygląda jak femme fatale w tej grze W książce byla trochę korzystniej opisana. Na pewno nie zachowywała się jak szon z dupą wyższą od srania. 1 Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada W grze to tylko drze mordę, rozkazuje i myśli że jest najbardziej zajebistą czarodziejką w uniwersum. Do tego zepsuła wygodne łóżko i narobiła burdelu na dziedzińcu Kaer Morhen. 1 1 Cytuj
Paolo1986 770 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Fakt, z książek inaczej ją sobie wyobrażałemAle z drugiej strony fajnie możemy sobie podyskutować, jak została przedstawiona w grze Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Triss to taka ciepla dziewczyna z południa Polski - upiecze chleb, rosół poda a na koniec wskoczy z uśmiechem do łóżka. Za to yen jest przedstawiona jako baba z północy co na wszystko narzeka i jeszcze pyta kiedy kibel umyjesz a Ty akurat wracasz ze zlecenia na leszego wyjebany po całości. 1 2 2 Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada I nie masz gdzie odpocząć bo łóżko leży za oknem. W kawałkach. 1 Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 22 listopada Opublikowano 22 listopada @Paolo1986 jaki masz build w "Postać" na chwilę obecną. Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano 22 listopada Opublikowano 22 listopada Dawaj full alchemia, będzie gitówa Cytuj
Paolo1986 770 Opublikowano 22 listopada Opublikowano 22 listopada 8 godzin temu, PiotrekP napisał(a): @Paolo1986 jaki masz build w "Postać" na chwilę obecną. Na ten moment głównie moc znaków i szybkie ataki Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada Zapomniałem, że te sloty w środku to się później odblokowuje. U mnie obecnie tak to wygląda Ogólnie sporo grałem w tym tygodniu, a na Skellige dalej nie ruszyłem. Zapomniałem, że niektóre questy są nawet długie i sporo biegania jest. Cytuj
Paolo1986 770 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada (edytowane) Powiem Ci, że Skellige zrobiło na mnie spore wrażenie Wczoraj udało mi się skończyć wątek Spoiler Z wyborem nowego króla, którym został Hjalmar Sporo questów mam teraz w dzienniku i zacznę robić je od tych z najniższego poziomu. 70 godzin zleciało, jak z bicza strzelił No i gwint, zajebista gra w grze. Mam skompletowaną niemal całą talię, zostały mi tylko 4 karty w Novigradzie. Edytowane 23 listopada przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada @Paolo1986 a jak potraktowałeś novigradzkiego mściciela- Karmazynowego Pierdołę? Cytuj
Paolo1986 770 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada @PiotrekPkarmazynowy pierdoła Spoiler Dostał strzała i padł 1 Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada Ale głos tej babki w tej scenie, to mistrzostwo dubbingu. Takie na miarę naszych kopaczy. Co jest dziwne, bo nawet jakieś randomowe npc z ulicy z dłuższymi tekstami brzmią lepiej. Cytuj
Paolo1986 770 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada (edytowane) Przecież to kabaret był Bekę miałem z samego Spoiler Jaskra Wygląda jak klaun Tak go sobie wyobrażałem, czytając książki. @PiotrekPskompletowałeś całą talię kart do gwinta? Edytowane 23 listopada przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada @Paolo1986 Nawet 4 talie Spoiler 1 Cytuj
Paolo1986 770 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada Ile one są warte w realu? Pograłbym sobie. Zakładam, że w grze też masz wszystkie Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada Pełno tego na olx czy allegro, używki od 250 za 2 talie, do ponad tysiąca za komplet czterech w folii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi