Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Velen chyba nadal najbardziej klimatyczne. Moczary, pobojowiska, zniszczone budynki w wioskach. No i wątek Barona. Pora jednak wybrać się Skellige, gdzie czeka nieprzyjemnie spotkanie z najbardziej wrednym potworem- dżenyfer.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ja właśnie jestem od kilku godzin na Skellige i też pięknie się prezentuje:banderas:

Robię teraz questa

Spoiler

W którym mam uratować Hjalmara:obama:Nie powiem, epicko to wygląda.

Oczywiście Yen też spotkałem

Spoiler

Ale nie skorzystałem z okazji, hehe:rayos:

Zdecydowanie gra życia:banderas:

Edytowane przez Paolo1986
Opublikowano

Już myślałem, że mi się Stosy Novigradu zbugowały, bo cutscenka na rynku odpaliła mi się jak do jakiejś bramy podszedłem. A pół godziny próbowałem ją aktywować w znacznikach. 

Dziennik zadań już na bogato, a jeszcze na Skellige coś dojdzie i na bank coś XP przepadnie. Serca z Kamienia na NG+ to pod 90lvl podchodzą.

Opublikowano

W końcu pobrałem grę, ale trochę słaba sprawa bo zapisów z konsoli mi nie zschynronizowało, musiałem olać na xboxie logowanie do konta CDP... No trudno.

Za to znalazłem na starym dysku zewnętrznym jakieś kopie zapisów sprzed siedmiu lat. Wczytałem, okazało się że to savy z NG+, byłem przy polowaniu na Skurwiela Juniora... Szczerze nawet nie pamiętam że grałem NG+ xd.

Opublikowano

I tak jej za dużo przez całą grę.

Szkoda też, że po wszystkim nie dało się spotkać np z Zoltanem na chlanie wódki, albo schadzkę z Triss.

Ale jak Redom nie chciało się poprawić "niech żyje Radowid!", to co się dziwić :D

Opublikowano
5 minut temu, Paolo1986 napisał(a):

Wygląda jak femme fatale w tej grze:nosacz2:

W książce byla trochę korzystniej opisana.

Na pewno nie zachowywała się jak szon z dupą wyższą od srania.

• Haha 1
Opublikowano

Triss to taka ciepla dziewczyna z południa Polski - upiecze chleb, rosół poda a na koniec wskoczy z uśmiechem do łóżka.

Za to yen jest przedstawiona jako baba z północy co na wszystko narzeka i jeszcze pyta kiedy kibel umyjesz a Ty akurat wracasz ze zlecenia na leszego wyjebany po całości.

• Haha 1
  • beka z typa 2
  • This 2
Opublikowano

Zapomniałem, że te sloty w środku to się później odblokowuje. U mnie obecnie tak to wygląda 

Screenshot_20241123_084105_Messenger.thumb.jpg.6f5a5e0a8380167a6b2a9973285250be.jpg

Ogólnie sporo grałem w tym tygodniu, a na Skellige dalej nie ruszyłem. Zapomniałem, że niektóre questy są nawet długie i sporo biegania jest. 

Opublikowano (edytowane)

Powiem Ci, że Skellige zrobiło na mnie spore wrażenie:)

Wczoraj udało mi się skończyć wątek

Spoiler

Z wyborem nowego króla, którym został Hjalmar;)

Sporo questów mam teraz w dzienniku i zacznę robić je od tych z najniższego poziomu. 70 godzin zleciało, jak z bicza strzelił:banderas:

No i gwint, zajebista gra w grze. Mam skompletowaną niemal całą talię, zostały mi tylko 4 karty w Novigradzie.

Edytowane przez Paolo1986