Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem iść z Tasakiem na Juniora, ale znowu nie pykło. W sumie 4 przejście i nigdy tej opcji nie wybrałem.

Wyszło za to według planu Triss, a dżenyfer madka polka zamiast pilnować córuni, albo chociaż jej teraz szukać, to szlaja się po lesie i szuka koni z rogiem na łbie. A jak nie, to pewnie psuje kolejne łóżko. 

@Paolo1986 za swoje figsy z EK miałem kilka konkretnych ofert, ale nie sprzedaje. Ale to tak offtopując

Opublikowano

Ja przy moim pierwszym przejściu 

Spoiler

zrobiłem z krasnoludami Tasaka wjazd na posiadłości tego Skurwiela:Coolface:

Z kolei jak ostatnio byłem na Skellige i robiłem fabułę

Spoiler

w queście Echa Przeszłości, to mnie Yen tak wqrwiła, że miałem ochotę sprzedać jej gonga:mog:Ale się nie dało:reggie:

Opublikowano

Na tym moim buildzie w "Postać" to póki co lepiej mi stosować Aard + Igni niż machać mieczem. Ma to niezłego kopa i odnawia się błyskawicznie. Czterech gnoi Juniora wyleciało, to strumień ognia i nie było co po nich zbierać. 

Opublikowano

Mój Geralt teraz "wyprzedza" poziomem wielu przeciwników i gra robi się powoli samograjem:Coolface:

Z drugiej strony zagłębiam się w świetną fabułę, zwiedzam i podziwiam widoczki:banderas: 

NG+ będę robił na najwyższym poziomie trudności, mam już wypracowane taktyki. Quen z rozładowaniem tarczy do obrony, aksji do prania mózgów, aard do ogłuszania ludzi i uziemiania latających potworów, yrden na upiory, igni dobry w wielu przypadkach:) No i typowo wiedźmiński "taniec"

Opublikowano

Ja na tym NG+ też gram obecnie na drugim i raz jest łatwo jak Rambo, a czasem trzeba się pilnować, bo kolejny cios może być śmiertelny.

Prawilnie Triss została, teraz odbić Jaskra i zająć się resztą rzeczy z Novigradu i okolic (dni Radowida są policzone). dżenyfer niech sobie czeka. 

Opublikowano

W drodze do platyny bardziej od DKZ przejmowałbym się headshotami z kuszy. Jest to tak przyjemne jak jazda na Płotce. Jakby co to sposób ze spawnami na Skelige wciąż działa i jest to chyba najszybszy sposób na wbicie tego dzbana. 

Na DKZ właściwie dwóch ostatnich bossów może sprawić problemy jak jedzie się na nich z młynkiem. Chyba wszystkie buildy nadają się na te walki jeżeli są odpowiednio zbudowane. Na znakach ratujesz się przede wszystkim Quen, a pod eliksiry to oczywiście Jaskółka plus odwar zamieniający dmg na leczenie. Przy buildzie typowo pod miecze trzeba trochę więcej uważać i sporo się natańczyć

Spoiler

[glównie z Imlerithem i jego teleportami]

bo biją mocno, a eliksiry szybko zatruwają Dżeralta.

• Dzięki 1
Opublikowano
20 godzin temu, Farmer napisał(a):

W drodze do platyny bardziej od DKZ przejmowałbym się headshotami z kuszy. Jest to tak przyjemne jak jazda na Płotce. Jakby co to sposób ze spawnami na Skelige wciąż działa i jest to chyba najszybszy sposób na wbicie tego dzbana. 

Na DKZ właściwie dwóch ostatnich bossów może sprawić problemy jak jedzie się na nich z młynkiem. Chyba wszystkie buildy nadają się na te walki jeżeli są odpowiednio zbudowane. Na znakach ratujesz się przede wszystkim Quen, a pod eliksiry to oczywiście Jaskółka plus odwar zamieniający dmg na leczenie. Przy buildzie typowo pod miecze trzeba trochę więcej uważać i sporo się natańczyć

Pokaż ukrytą zawartość

[glównie z Imlerithem i jego teleportami]

bo biją mocno, a eliksiry szybko zatruwają Dżeralta.

Ja idę głównie w znaki i szybkie ataki. Z quen niemal się nie rozstaję:rayos:

Co do tego pucharka za headshoty z kuszy, to dzięki za porady. Do tej pory może 2 udało mi się zrobić. Ale się na tym specjalnie nie skupiałem jeszcze. Pewnie trochę czasu trzeba będzie poświęcić:philosoraptor:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo1986 napisał(a):

Ja idę głównie w znaki i szybkie ataki. Z quen niemal się nie rozstaję:rayos:

Co do tego pucharka za headshoty z kuszy, to dzięki za porady. Do tej pory może 2 udało mi się zrobić. Ale się na tym specjalnie nie skupiałem jeszcze. Pewnie trochę czasu trzeba będzie poświęcić:philosoraptor:

Polecam też Diabli Dół, przynajmniej w OG tam wbiłem, pełno chłopów do bicia tam było. 

Opublikowano

@PiotrekPNa telefonie choooya tu widać:sonkassie:

Ale pamiętam tę misję, nie tak dawno ją robiłem;)

Trolle jak to trolle są durne i łatwo je nabrać:pawel:

Ostatnio jak robiłem misję

Spoiler

z poszukiwaniem Hjalmara na Skellige, to znalazłem jednego gościa, którego trolle chciały ugotować. Ale zagraliśmy w zgadywanki, wygrałem i puściły go wolno:Coolface:

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, drozdu7 napisał(a):

@Paolo1986 Ty grasz w tylko w wielkie gry z otwartymi światami w które możesz się zanurzyć na dziesiątki godzin? ;) bo kojarzę Cię z takich molochów przede wszystkim 

W dużej mierze tak właśnie jest;)

9 minut temu, PiotrekP napisał(a):

@Paolo1986 to rozjaśnij sobie ekran. Nie pamiętałem jak blisko można podejść, zanim się scenka aktywuje.

Nigdy nie miałem sumienia tych trolli zabijać, równe chłopaki z nich. 

Trochę lepiej:P Trolle zabijałem tylko te, które stanęły mi na drodze. 

@PiotrekPa co robisz z sukkubami?:Coolface:

Edytowane przez Paolo1986
Opublikowano

Dżenyfer najlepsza laska a nie ta rozlazła Tris z wiszącymi sakwami. Już ją widze jak się rozlała na kanapie na końcu gry. Dobrze, że wybrałem Yen, kobieta z charakterem dla prawdziwego mężczyzny. 

• Haha 2
Opublikowano
10 godzin temu, PiotrekP napisał(a):

Jak spróbujesz być wobec niej prawdziwym mężczyzną, to strzeli focha, wywali cię przez portal na bagna i pójdzie się zabawiać z jakimś koniem z rogiem na łbie. 

Ale nakłoniła Geralta do wymiany łóżka na nowsze, czyli nie taka zła z niej kobieta :CoolStoryBro: