bartiz 1 619 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Kupiłem na wyprzedaży na steamie żeby zrobić benchmark na PC i może ktoś przejdę. W sumie to grałem w to tylko raz na premierę na PS4. The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen Edition at The Witcher 3 Nexus - Mods and community Ten mod styka czy coś jeszcze trzeba zainstalować chłopcy PCtowcy? Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Mi oprócz moda Hoods wystarczy tylko Fast Travel Everywhere. W graficzne się nie bawię, bo nie mam rtxa. Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Wygrałem turniej w Passiflorze i zdobyłem całą kolekcję kart do gwinta Może tylko pierwszy przeciwnik sprawił nieco problemów, ale słabe karty akurat wylosowałem. Reszta była banalna Spoiler Chociaż bitka z trzecim przeciwnikiem to tak ledwo ledwo. Ale wynagrodziłem to sobie na koniec Zajebista gierka Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Ten w Krew i Wino będzie trudniejszy. Grasz nową talią, nie ma sejwa między partiami i trzeba pokonać 4 przeciwników. Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Mnie dalej ten gwint nie potrafi przekonać. Próbowałem nawet ale... to nie dla mnie. Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Nie myślałem nawet, że ta minigierka aż tak bardzo mi podejdzie od samego początku. Naprawdę sporo czasu można przy niej spędzić i świetnie się bawić. W tym turnieju z 1 przeciwnikiem wygrałem dosłownie 1:0 w trzeciej rundzie, wcześniej obaj niemal wyprztykaliśmy się z kartCo chwila leciały szpiegusy z obu stron, a za chwilę przejmowanie ich manekinem Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Dżenyfer dalej na tym skelige sobie marznie, sama... Może jej pocztówkę wysłać? Obrazek mam, ktoś w Novigradzie pewnie wydrukuje Spoiler Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada @PiotrekPna Skellige to za mundurem panny sznurem Spoiler Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Gorące dziewoje, jak im nie zimno. Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Gorące kobiety, to im nie zimno Spoiler Nie to co Yen Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada Porobiłem eksperymenty w mutacjach pod Aard i Igni- miecze nie są potrzebne. Te w sumie by się nowe przydały, ale brakuje mi niecałe 3 poziomy żeby ich używać. Póki co trzeba przytrzeć nosa pewnej karmazynowej pierdole. Chyba w tym roku na to Skellige nie dotrę z fabułą. Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada Skellige bardzo fajne fabularnie, wczoraj skończyłem akurat i dojechałem Spoiler Do Kaer Mohren z jakąś poczwarą zgarniętą z kasztelu Wrońce. Ohyda Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Tyle gratów w skrzyni i nie ma komu tego sprzedać, bo kupcy za mało hajsu mają na stanie. 295k koron, to już nawet tych mieczy nie zbieram, tylko żarcie i kasę. Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia @Paolo1986 ja w końcu też dotarłem na wyspy, nie minęło dużo czasu i już miałem ochotę z 20 razy kopnąć dżenyfer w rzyć, bo tak mnie wnerwiła. Człowiek na stypie chciał kulturalnie napić się wódeczki, porozmawiać z ludźmi na poziomie i nawet na to mu to wstrętne babiszcze nie pozwoliło. Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia @Paolo1986 schlali się bo jak inaczej mogli z nią wytrzymać. Ja do tej balangi mam jeszcze kilka(naście) misji. Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia (edytowane) Kumple spotkali się po dłuższym czasie, to i było o czym opowiadać. O suchym pysku się nie dało, to sobie popili Sam byłem ciekaw, jak ta impreza się skończy Teraz w sumie mógłbym ruszać Spoiler Na wyspę mgieł. Zebrałem sobie całą drużynę do obrony Kaer Mohren Ale jak to zwykle bywa, zająłem się najpierw misjami pobocznymi, zbieraniem rynsztunków i zleceniami na potwory Edytowane 5 grudnia przez Paolo1986 1 Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 4 raz ogrywam i jakoś nie mam sumienia zrobić innego zakończenia niż dwa poprzednie razy, bo za pierwszym przez niewiedzę mi nie pykło co chciałem. Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Nie wiem, jakie zakończenie mnie czeka, ale Spoiler na pewno nie oddam Ciri Emhyrowi Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia A moim zdaniem to najlepsze zakończenie i scena pożegnania jest lepsza niż cokolwiek zobaczysz w innych wariantach. Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia @Zwyrodnialec Dla mnie z tym zakończeniem jak Spoiler Geralt odbiera miecz to od razu wiadomo że dla Ciri, choć grając miałem odczucie jakby redzi chcieli zrobić z tego tajemnicę aż do momentu jak ją widać. Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Jestem po dużej bitwie Spoiler w Kaer Mohren i smuteczek spory Spoiler po śmierci Vesemira. Ciri też bardzo to przeżyła. Ruszyliśmy w każdym razie dalej Spoiler po zemstę Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Przechodząc 4 raz trochę szkoda, że momentami nie ma dodatkowych opcji dialogowych. Począwszy od bycia od razu niemiłym dla dżenyfer, po rozwiązania niektórych zadań- czy to siłą czy za pomocą Aksji. Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Coś mi się wydaje, że zbliżam się powoli do końca fabuły Ponad 90 godzin, jeszcze dodatki czekają i całkiem sporo miejsc na mapie nieodkrytych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi