Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrałem turniej w Passiflorze i zdobyłem całą kolekcję kart do gwinta:ohboy:

Może tylko pierwszy przeciwnik sprawił nieco problemów, ale słabe karty akurat wylosowałem. Reszta była banalna

Spoiler

Chociaż bitka z trzecim przeciwnikiem to tak ledwo ledwo. Ale wynagrodziłem to sobie na koniec:Coolface:

19374da5f0b20-screenshotUrl.thumb.jpg.34d302e16671427c07d9780c0961bb86.jpg

Zajebista gierka:banderas:

Opublikowano

Nie myślałem nawet, że ta minigierka aż tak bardzo mi podejdzie od samego początku. Naprawdę sporo czasu można przy niej spędzić i świetnie się bawić.

W tym turnieju z 1 przeciwnikiem wygrałem dosłownie 1:0 w trzeciej rundzie, wcześniej obaj niemal wyprztykaliśmy się z kart:pepegasm:Co chwila leciały szpiegusy z obu stron, a za chwilę przejmowanie ich manekinem:pepegasm:

Opublikowano

Porobiłem eksperymenty w mutacjach pod Aard i Igni- miecze nie są potrzebne. Te w sumie by się nowe przydały, ale brakuje mi niecałe 3 poziomy żeby ich używać. Póki co trzeba przytrzeć nosa pewnej karmazynowej pierdole. 

Chyba w tym roku na to Skellige nie dotrę z fabułą. 

Opublikowano

@Paolo1986 ja w końcu też dotarłem na wyspy, nie minęło dużo czasu i już miałem ochotę z 20 razy kopnąć dżenyfer w rzyć, bo tak mnie wnerwiła. 

Człowiek na stypie chciał kulturalnie napić się wódeczki, porozmawiać z ludźmi na poziomie i nawet na to mu to wstrętne babiszcze nie pozwoliło.

Opublikowano (edytowane)

Kumple spotkali się po dłuższym czasie, to i było o czym opowiadać. O suchym pysku się nie dało, to sobie popili:philosoraptor:

Sam byłem ciekaw, jak ta impreza się skończy:pawel:

Teraz w sumie mógłbym ruszać

Spoiler

Na wyspę mgieł. Zebrałem sobie całą drużynę do obrony Kaer Mohren:)

Ale jak to zwykle bywa, zająłem się najpierw misjami pobocznymi, zbieraniem rynsztunków i zleceniami na potwory:drakeyeah:

Edytowane przez Paolo1986
  • Plusik 1
Opublikowano

Przechodząc 4 raz trochę szkoda, że momentami nie ma dodatkowych opcji dialogowych. Począwszy od bycia od razu niemiłym dla dżenyfer, po rozwiązania niektórych zadań- czy to siłą czy za pomocą Aksji.