Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo1986 napisał(a):

Taaa, widziałem pełno znaków zapytania na morzu:rayos:

Jest tam coś ciekawego, czy tylko skarby, kontrabandy, tudzież inne pierdoły?:pepegasm:

Z tego co pamiętam głównie złom handlowy -prawdopodobnie masz już znacznie lepszy sprzęt niż ten ze skarbów. A pływanie za tym to niezapomniane przeżycie. Łajba pooooowooooli płynie do celu, Wiesław pooooooowoooooli płynie na dno.... Czujesz te emocje? :D

• Dzięki 1
Opublikowano

poczuj ten ból, kiedy z dala od znaku rozpierdzieli ci się łódź i weź płyń żeby wrócić. Ogólnie to pływanie łódką i szukanie tych skarbów to mordęga. Jak nie potrzebujesz hajsów, to można to olać.

• Dzięki 1
Opublikowano

Nie ma sensu tych znacznikow czyścić. Odbiera to radość z grania, a jest o wiele więcej ciekawszych rzeczy do roboty + zrobienia platynki do której to nie jest wymagane.

• Plusik 1
Opublikowano

Znaczy chcę skompletować wszystkie schematy na rynsztunki:)Jeśli chodzi o wytwarzanie, to zostanę przy moim secie gryfa, na razie wyśmienity poziom. Mógłbym już wyruszyć po schematy mistrzowskie, bo mam obecnie 35 level, więc je będę chciał wytworzyć.

Opublikowano

@Paolo1986 W dodatku "Serce z kamienia" dochodzi dodatkowy rzemieślnik za zayebiście przydatnymi ulepszeniami. Haczyk jest taki, że najpierw trzeba mu rozbudować warsztat. Wszystkie etapy kosztują w sumie 30 albo 40 tys. Potem dochodzi cena samego ulepszenia sprzętu.

I nie pamiętam czy w KiW był jakiś warty uwagi wydatek. Winnica to dla mnie ciekawostka.

Opublikowano
55 minut temu, Agent_Man napisał(a):

@Paolo1986 W dodatku "Serce z kamienia" dochodzi dodatkowy rzemieślnik za zayebiście przydatnymi ulepszeniami. Haczyk jest taki, że najpierw trzeba mu rozbudować warsztat. Wszystkie etapy kosztują w sumie 30 albo 40 tys. Potem dochodzi cena samego ulepszenia sprzętu.

Spoczko, hajsu raczej nie zabraknie, mam około 75k póki co:red:

Opublikowano
3 godziny temu, Agent_Man napisał(a):

I nie pamiętam czy w KiW był jakiś warty uwagi wydatek. Winnica to dla mnie ciekawostka.

Ten ofirczyk nie ma żadnych ulepszeń wartych tej kasy. Lepiej zostać przy zwykłych kamieniach.

Opublikowano

Narcystyczną, zapatrzoną w siebie paniusię, która myśli że jest naj-istotą na świecie. Dlatego tak mnie wpienia. Na tyle świetnych postaci, włącznie z tymi z  DLC i drugiej tak irytującej persony w tej grze nie ma.