PiotrekP 1 865 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Powodzenia w czyszczeniu Skellige Cytuj
Paolo1986 794 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Taaa, widziałem pełno znaków zapytania na morzu Jest tam coś ciekawego, czy tylko skarby, kontrabandy, tudzież inne pierdoły? Cytuj
Agent_Man 165 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia 3 minuty temu, Paolo1986 napisał(a): Taaa, widziałem pełno znaków zapytania na morzu Jest tam coś ciekawego, czy tylko skarby, kontrabandy, tudzież inne pierdoły? Z tego co pamiętam głównie złom handlowy -prawdopodobnie masz już znacznie lepszy sprzęt niż ten ze skarbów. A pływanie za tym to niezapomniane przeżycie. Łajba pooooowooooli płynie do celu, Wiesław pooooooowoooooli płynie na dno.... Czujesz te emocje? 1 Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia poczuj ten ból, kiedy z dala od znaku rozpierdzieli ci się łódź i weź płyń żeby wrócić. Ogólnie to pływanie łódką i szukanie tych skarbów to mordęga. Jak nie potrzebujesz hajsów, to można to olać. 1 Cytuj
Paolo1986 794 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Płynąłem ostatnio Spoiler Na wyspę mgieł I atakowały mnie te yebane syreny, tak, że rozwaliły mi łódź tuż przed celem i musiałem załadować sejwaTaaa, podejrzewam, że mam już lepszy sprzęt, no i całkiem sporo hajsu Cytuj
oFi 2 498 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Nie ma sensu tych znacznikow czyścić. Odbiera to radość z grania, a jest o wiele więcej ciekawszych rzeczy do roboty + zrobienia platynki do której to nie jest wymagane. 1 Cytuj
Paolo1986 794 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Tak sądziłem. Na pewno będę chciał skompletować sobie wszystkie rynsztunki i ich ulepszenia. Ciekaw jestem, gdzie poszukiwania mnie zaprowadzą Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia @Paolo1986 jak chcesz wszystkie je skompletować to szykuj górę koron. A potem jeszcze kasiora na zaklinanie i winnicę. Cytuj
Paolo1986 794 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Znaczy chcę skompletować wszystkie schematy na rynsztunkiJeśli chodzi o wytwarzanie, to zostanę przy moim secie gryfa, na razie wyśmienity poziom. Mógłbym już wyruszyć po schematy mistrzowskie, bo mam obecnie 35 level, więc je będę chciał wytworzyć. Cytuj
Agent_Man 165 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia @Paolo1986 W dodatku "Serce z kamienia" dochodzi dodatkowy rzemieślnik za zayebiście przydatnymi ulepszeniami. Haczyk jest taki, że najpierw trzeba mu rozbudować warsztat. Wszystkie etapy kosztują w sumie 30 albo 40 tys. Potem dochodzi cena samego ulepszenia sprzętu. I nie pamiętam czy w KiW był jakiś warty uwagi wydatek. Winnica to dla mnie ciekawostka. Cytuj
Paolo1986 794 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia 55 minut temu, Agent_Man napisał(a): @Paolo1986 W dodatku "Serce z kamienia" dochodzi dodatkowy rzemieślnik za zayebiście przydatnymi ulepszeniami. Haczyk jest taki, że najpierw trzeba mu rozbudować warsztat. Wszystkie etapy kosztują w sumie 30 albo 40 tys. Potem dochodzi cena samego ulepszenia sprzętu. Spoczko, hajsu raczej nie zabraknie, mam około 75k póki co Cytuj
mario10 548 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Wczoraj byłem na chwilę u ziomka i właśnie gra na ps5 w Wiesia ale świetna to jest gra , sam ograłem początkiem roku i znów jest chęć żeby zagrać. Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Ja ogrywam 4 raz i znowu świetnie się bawię. Ale tym razem tylko zadania i zlecenia, olewam szukanie i czyszczenie map, chyba że coś po drodze wpadnie. Cytuj
mario10 548 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Myślę, że przy Wieśku każde podejście daje dużo frajdy Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Jak pisałem wcześniej, mi brakuje dodatkowych opcji w dialogach. W niektórych by się przydały. Niektórzy narzekają na walkę a mi się nadal podoba. Cytuj
Zwyrodnialec 1 724 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia 3 godziny temu, Agent_Man napisał(a): @Paolo1986 W dodatku "Serce z kamienia" dochodzi dodatkowy rzemieślnik za zayebiście przydatnymi ulepszeniami. Haczyk jest taki, że najpierw trzeba mu rozbudować warsztat. Wszystkie etapy kosztują w sumie 30 albo 40 tys. Potem dochodzi cena samego ulepszenia sprzętu. I nie pamiętam czy w KiW był jakiś warty uwagi wydatek. Winnica to dla mnie ciekawostka. Ten ofirczyk nie ma żadnych ulepszeń wartych tej kasy. Lepiej zostać przy zwykłych kamieniach. Cytuj
mario10 548 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia No Sekiro czy Tsushima to nie jest ale biedy też nie ma. Początkowo jest drewno, ale z czasem się człowiek przyzwyczaja Cytuj
Paolo1986 794 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Dla mnie walka jest dynamiczna, szczególnie jak się dużo "tańczy" wokół przeciwników Jak najbardziej na plus. Do tego pamiętajcie o rzucaniu znaków Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Najważniejsza, jedyna słuszna, prawilna, najmądrzejsza, najlepsza dla życia i zdrowia Geralta decyzja- już za mną Spoiler 1 Cytuj
Paolo1986 794 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia @PiotrekPi jak to przyjęła?po męsku, na klatę, czy nie? Cytuj
Zwyrodnialec 1 724 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Przecież ten wybór to tylko złudzenie. Geralt zawsze traktuje Triss jak upośledzoną młodszą siostrę, a za Yennefer rzuciłby się w ogień. Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia @Paolo1986 a kto by jej chciał wogóle słuchać? Cytuj
Paolo1986 794 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia W grze rzeczywiście nie da się jej słuchać Offtopując trochę....zacząłem oglądać serial na Netflixie i trochę zmienił moje spojrzenie na postać Yennefer Cytuj
mario10 548 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Mi się wydaje, że zrobili Yen w grze taką bardzo pyskatą bo z książek miałem inny jej obraz Cytuj
PiotrekP 1 865 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Narcystyczną, zapatrzoną w siebie paniusię, która myśli że jest naj-istotą na świecie. Dlatego tak mnie wpienia. Na tyle świetnych postaci, włącznie z tymi z DLC i drugiej tak irytującej persony w tej grze nie ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi