Paolo1986 795 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia No ale takie postacie właśnie się pamięta A jak któraś jest kompletnym nołnejmem, idzie szybko w zapomnienie Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Ona akurat jedną z tych person o której chce się zapomnieć. Niestety jeszcze mi się w grze pojawi, irytując jak komar. Zamiast Jaskrowi, to jej się powinno gonga sprzedać. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Narcystyczną, zapatrzoną w siebie paniusię, która myśli że jest naj-istotą na świecie. Dlatego tak mnie wpienia. Na tyle świetnych postaci, włącznie z tymi z DLC i drugiej tak irytującej persony w tej grze nie ma. Radowid jest źle napisany. W grze nie ma żadnego uzasadnienia by Spoiler Nie pomóc w jego zamachu. 1 Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia @Zwyrodnialec dlatego zawsze robię ten quest. To było bardzo fajne, wygodne łóżko... Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia A ja uważam, że Radowid jako postać jest dobrze napisany Spoiler Idealnie, by go zayebać, co też ostatnio uczyniłem 1 Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Dla mnie zabicie go to jeden z priorytetów przy każdym podejściu. Ale emhyra też nie lubię. 1 Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano piątek o 18:37 Opublikowano piątek o 18:37 Radowid jest jaki jest właśnie przez czarodziejki i ich knowania także nie dziwię się, że lubi je ścigać. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano piątek o 19:51 Opublikowano piątek o 19:51 Tylko, że Spoiler Jak czarodzieje uciekną z Novigradu, to prześladuje inne rasy Także wyboru nie pozostawia. 2 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano piątek o 20:02 Opublikowano piątek o 20:02 Radowid to jest skurwysyn nad skurwysynami XD. Lubię typa, bo się nie pierdolił w tańcu, gdzie Emhyr to przy nim wygląda jak ciota. Z ciekawości zapytam się, który jest główny kanon? Spoiler Jeżeli Geralt pomoże w zamachu i poprze Dijkstre. Radowid ginie, a ostatni śmiertelny cios zadaje niespodziewanie Filippa Eilhart. Dijkstra odeprze Nilfgaardczyków, zostanie kanclerzem Redanii i zjednoczy całą północ skupiając się na budowaniu manufaktur i ekonomii. Temerscy spiskowcy w tym Vernon Roche i Talar zostaną zamordowani, gdyż ich plan był sprzeczny z racją stanu Redanii i reszty Królestw Północy. Jeżeli Geralt pomoże w zamachu i poprze Vernona Roche'a i Talara, Radowid zginie, a ostatni śmiertelny cios zadaje niespodziewanie Filippa Eilhart. Roche i Talar dobiją interesu z Emhyrem, w zamian za stworzenie autonomi temerskiej cesarz wchłonie resztę północy. Nilfgaard wygra wojnę, a Królestwa Północy znajdą się pod zaborem cesarskim, gdyż ostatnia silna armia północy zostanie bez władcy. Dijkstra zginie podczas sprzeczki z Vernonem Rochem. Jeżeli Geralt nie zdecyduje się na pomoc w zamachu Radowid przeżyje i pokona Nilfgaard. Zostanie królem praktycznie całej północy. Wyśle swoich łowców czarownic do Temerii i Aedirn, aby spalili na stosie buntowników i wielu magów, którzy w jego mniemaniu zagrażają jego władzy. Wielu zaczęło uważać, że wolność pod jego rządami jest gorsza od niewoli. Szkoda, że już nawet nie pamiętam, którą opcję wybrałem. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano piątek o 20:13 Opublikowano piątek o 20:13 Skurwysyn nad skurwysynami to był Gaunter. W Krew i Wino Spoiler Rzucił klątwę na kobietę zamieniając ją w wichta, bo go nie chciała nakarmić Mimo to wybierałem jego stronę. Najszybsze siodło jest bardziej przydatne niż przeciętna szabelka. Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Radowid Spoiler wiadomo do odstrzału, Ciri wiedźminka, tylko czy Dijkstra będzie rządził, jak nie znajdziemy jego złota? Dopiero długo po fakcie (przy Towarzysze broni) się skapnąłem, że pominąłem tą kwestię i zapytałem od razu o Jaskra w rozmowie z Menge. Z tego co wyczytałem to złoto ma wpływ tylko na to czy nam pomoże w walce z Gonem. Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Ja zdobyłem Spoiler informacje o skarbie i przekazałem je Dijkstrze. Rezultat był taki, że przed walką w Kaer Mohren przekazał Geraltowi pieniądze jako wsparcie. Co do odstrzału Spoiler Radowida, to po wszystkim wspomogłem Rocha i zajebaliśmy Dijkstrę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi