Paolo1986 801 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia No ale takie postacie właśnie się pamięta A jak któraś jest kompletnym nołnejmem, idzie szybko w zapomnienie Cytuj
PiotrekP 1 887 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Ona akurat jedną z tych person o której chce się zapomnieć. Niestety jeszcze mi się w grze pojawi, irytując jak komar. Zamiast Jaskrowi, to jej się powinno gonga sprzedać. Cytuj
Zwyrodnialec 1 729 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Narcystyczną, zapatrzoną w siebie paniusię, która myśli że jest naj-istotą na świecie. Dlatego tak mnie wpienia. Na tyle świetnych postaci, włącznie z tymi z DLC i drugiej tak irytującej persony w tej grze nie ma. Radowid jest źle napisany. W grze nie ma żadnego uzasadnienia by Spoiler Nie pomóc w jego zamachu. 1 Cytuj
PiotrekP 1 887 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia @Zwyrodnialec dlatego zawsze robię ten quest. To było bardzo fajne, wygodne łóżko... Cytuj
Paolo1986 801 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia A ja uważam, że Radowid jako postać jest dobrze napisany Spoiler Idealnie, by go zayebać, co też ostatnio uczyniłem 1 Cytuj
PiotrekP 1 887 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Dla mnie zabicie go to jeden z priorytetów przy każdym podejściu. Ale emhyra też nie lubię. 1 Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano piątek o 18:37 Opublikowano piątek o 18:37 Radowid jest jaki jest właśnie przez czarodziejki i ich knowania także nie dziwię się, że lubi je ścigać. Cytuj
Zwyrodnialec 1 729 Opublikowano piątek o 19:51 Opublikowano piątek o 19:51 Tylko, że Spoiler Jak czarodzieje uciekną z Novigradu, to prześladuje inne rasy Także wyboru nie pozostawia. 2 Cytuj
Faka 4 044 Opublikowano piątek o 20:02 Opublikowano piątek o 20:02 Radowid to jest skurwysyn nad skurwysynami XD. Lubię typa, bo się nie pierdolił w tańcu, gdzie Emhyr to przy nim wygląda jak ciota. Z ciekawości zapytam się, który jest główny kanon? Spoiler Jeżeli Geralt pomoże w zamachu i poprze Dijkstre. Radowid ginie, a ostatni śmiertelny cios zadaje niespodziewanie Filippa Eilhart. Dijkstra odeprze Nilfgaardczyków, zostanie kanclerzem Redanii i zjednoczy całą północ skupiając się na budowaniu manufaktur i ekonomii. Temerscy spiskowcy w tym Vernon Roche i Talar zostaną zamordowani, gdyż ich plan był sprzeczny z racją stanu Redanii i reszty Królestw Północy. Jeżeli Geralt pomoże w zamachu i poprze Vernona Roche'a i Talara, Radowid zginie, a ostatni śmiertelny cios zadaje niespodziewanie Filippa Eilhart. Roche i Talar dobiją interesu z Emhyrem, w zamian za stworzenie autonomi temerskiej cesarz wchłonie resztę północy. Nilfgaard wygra wojnę, a Królestwa Północy znajdą się pod zaborem cesarskim, gdyż ostatnia silna armia północy zostanie bez władcy. Dijkstra zginie podczas sprzeczki z Vernonem Rochem. Jeżeli Geralt nie zdecyduje się na pomoc w zamachu Radowid przeżyje i pokona Nilfgaard. Zostanie królem praktycznie całej północy. Wyśle swoich łowców czarownic do Temerii i Aedirn, aby spalili na stosie buntowników i wielu magów, którzy w jego mniemaniu zagrażają jego władzy. Wielu zaczęło uważać, że wolność pod jego rządami jest gorsza od niewoli. Szkoda, że już nawet nie pamiętam, którą opcję wybrałem. Cytuj
Zwyrodnialec 1 729 Opublikowano piątek o 20:13 Opublikowano piątek o 20:13 Skurwysyn nad skurwysynami to był Gaunter. W Krew i Wino Spoiler Rzucił klątwę na kobietę zamieniając ją w wichta, bo go nie chciała nakarmić Mimo to wybierałem jego stronę. Najszybsze siodło jest bardziej przydatne niż przeciętna szabelka. Cytuj
PiotrekP 1 887 Opublikowano sobota o 07:56 Opublikowano sobota o 07:56 Radowid Spoiler wiadomo do odstrzału, Ciri wiedźminka, tylko czy Dijkstra będzie rządził, jak nie znajdziemy jego złota? Dopiero długo po fakcie (przy Towarzysze broni) się skapnąłem, że pominąłem tą kwestię i zapytałem od razu o Jaskra w rozmowie z Menge. Z tego co wyczytałem to złoto ma wpływ tylko na to czy nam pomoże w walce z Gonem. Cytuj
Paolo1986 801 Opublikowano sobota o 09:38 Opublikowano sobota o 09:38 Ja zdobyłem Spoiler informacje o skarbie i przekazałem je Dijkstrze. Rezultat był taki, że przed walką w Kaer Mohren przekazał Geraltowi pieniądze jako wsparcie. Co do odstrzału Spoiler Radowida, to po wszystkim wspomogłem Rocha i zajebaliśmy Dijkstrę Cytuj
PiotrekP 1 887 Opublikowano niedziela o 08:21 Opublikowano niedziela o 08:21 Najlepsze jest tutaj to, że przechodząc grę 4 raz, nie ma się ochoty pomijać dialogów, bo są tak świetne. Już nie mogę się doczekać ponownego spotkania z Witoldem, ale do tego daleka droga. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano niedziela o 08:30 Opublikowano niedziela o 08:30 Kupowałem tę grę w pudełku chyba w 3 edycjach i przechodziłem. Teraz czwarty raz edycję kompletna na PS5 z DLC na PSN za 37 zł, żal nie mieć na stałe na koncie. Kusi zagrac znowu w święta, ale backlog tylu gier czeka, nie mam siły na dużego RPGa. 1 Cytuj
Nemesis 1 277 Opublikowano niedziela o 09:11 Opublikowano niedziela o 09:11 U mnie już za późno na odwrót. Gram na Switchu i zaraz opuszczę Biały Sad czyszcząc wszystkie pytajniki. Nie kumam, normalnie np. w grach Ubi odczuwałbym już nudności a tutaj ciągle odwiedzam wszystkie zagadkowe miejsca, i choć znam je na wskroś i wiem nawet, gdzie będą Miejsca Mocy, gniazda i siedliszcza dezerterów. Czy to już uzależnienie czy ta gra jest tak dobra, choć wiemy, że nigdy nie była idealna? 2 Cytuj
PiotrekP 1 887 Opublikowano niedziela o 09:50 Opublikowano niedziela o 09:50 @Nemesis ja gram obecnie też w Avatara i czyszczę mapę i nie odczuwam znużenia, bo Pandorę świetnie się eksploruje. Za to Mirage mnie znudził po 10h i nie mam ochoty do niego wracać. Teraz robię tylko fabułę i poboczne, mapę z (?) na full wyczyściłem raz przy poprzednim przejściu. Drugi raz nie chce mi się robić Skellige, zresztą nie mam po co, bo grosiwa mi wystarczy aż nadto. 1 Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano wczoraj o 13:23 Opublikowano wczoraj o 13:23 W dniu 20.12.2024 o 21:02, Faka napisał(a): Nilfgaardczyków Cytat Cytat W dniu 20.12.2024 o 19:37, McDrive napisał(a): że Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi