Paolo1986 812 Opublikowano 12 grudnia 2024 Opublikowano 12 grudnia 2024 No ale takie postacie właśnie się pamięta A jak któraś jest kompletnym nołnejmem, idzie szybko w zapomnienie Cytuj
PiotrekP 1 932 Opublikowano 12 grudnia 2024 Opublikowano 12 grudnia 2024 Ona akurat jedną z tych person o której chce się zapomnieć. Niestety jeszcze mi się w grze pojawi, irytując jak komar. Zamiast Jaskrowi, to jej się powinno gonga sprzedać. Cytuj
Zwyrodnialec 1 737 Opublikowano 12 grudnia 2024 Opublikowano 12 grudnia 2024 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Narcystyczną, zapatrzoną w siebie paniusię, która myśli że jest naj-istotą na świecie. Dlatego tak mnie wpienia. Na tyle świetnych postaci, włącznie z tymi z DLC i drugiej tak irytującej persony w tej grze nie ma. Radowid jest źle napisany. W grze nie ma żadnego uzasadnienia by Spoiler Nie pomóc w jego zamachu. 1 Cytuj
PiotrekP 1 932 Opublikowano 12 grudnia 2024 Opublikowano 12 grudnia 2024 @Zwyrodnialec dlatego zawsze robię ten quest. To było bardzo fajne, wygodne łóżko... Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano 12 grudnia 2024 Opublikowano 12 grudnia 2024 A ja uważam, że Radowid jako postać jest dobrze napisany Spoiler Idealnie, by go zayebać, co też ostatnio uczyniłem 1 Cytuj
PiotrekP 1 932 Opublikowano 12 grudnia 2024 Opublikowano 12 grudnia 2024 Dla mnie zabicie go to jeden z priorytetów przy każdym podejściu. Ale emhyra też nie lubię. 1 Cytuj
McDrive 3 118 Opublikowano 20 grudnia 2024 Opublikowano 20 grudnia 2024 Radowid jest jaki jest właśnie przez czarodziejki i ich knowania także nie dziwię się, że lubi je ścigać. Cytuj
Zwyrodnialec 1 737 Opublikowano 20 grudnia 2024 Opublikowano 20 grudnia 2024 Tylko, że Spoiler Jak czarodzieje uciekną z Novigradu, to prześladuje inne rasy Także wyboru nie pozostawia. 2 Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 20 grudnia 2024 Opublikowano 20 grudnia 2024 Radowid to jest skurwysyn nad skurwysynami XD. Lubię typa, bo się nie pierdolił w tańcu, gdzie Emhyr to przy nim wygląda jak ciota. Z ciekawości zapytam się, który jest główny kanon? Spoiler Jeżeli Geralt pomoże w zamachu i poprze Dijkstre. Radowid ginie, a ostatni śmiertelny cios zadaje niespodziewanie Filippa Eilhart. Dijkstra odeprze Nilfgaardczyków, zostanie kanclerzem Redanii i zjednoczy całą północ skupiając się na budowaniu manufaktur i ekonomii. Temerscy spiskowcy w tym Vernon Roche i Talar zostaną zamordowani, gdyż ich plan był sprzeczny z racją stanu Redanii i reszty Królestw Północy. Jeżeli Geralt pomoże w zamachu i poprze Vernona Roche'a i Talara, Radowid zginie, a ostatni śmiertelny cios zadaje niespodziewanie Filippa Eilhart. Roche i Talar dobiją interesu z Emhyrem, w zamian za stworzenie autonomi temerskiej cesarz wchłonie resztę północy. Nilfgaard wygra wojnę, a Królestwa Północy znajdą się pod zaborem cesarskim, gdyż ostatnia silna armia północy zostanie bez władcy. Dijkstra zginie podczas sprzeczki z Vernonem Rochem. Jeżeli Geralt nie zdecyduje się na pomoc w zamachu Radowid przeżyje i pokona Nilfgaard. Zostanie królem praktycznie całej północy. Wyśle swoich łowców czarownic do Temerii i Aedirn, aby spalili na stosie buntowników i wielu magów, którzy w jego mniemaniu zagrażają jego władzy. Wielu zaczęło uważać, że wolność pod jego rządami jest gorsza od niewoli. Szkoda, że już nawet nie pamiętam, którą opcję wybrałem. Cytuj
Zwyrodnialec 1 737 Opublikowano 20 grudnia 2024 Opublikowano 20 grudnia 2024 Skurwysyn nad skurwysynami to był Gaunter. W Krew i Wino Spoiler Rzucił klątwę na kobietę zamieniając ją w wichta, bo go nie chciała nakarmić Mimo to wybierałem jego stronę. Najszybsze siodło jest bardziej przydatne niż przeciętna szabelka. Cytuj
PiotrekP 1 932 Opublikowano 21 grudnia 2024 Opublikowano 21 grudnia 2024 Radowid Spoiler wiadomo do odstrzału, Ciri wiedźminka, tylko czy Dijkstra będzie rządził, jak nie znajdziemy jego złota? Dopiero długo po fakcie (przy Towarzysze broni) się skapnąłem, że pominąłem tą kwestię i zapytałem od razu o Jaskra w rozmowie z Menge. Z tego co wyczytałem to złoto ma wpływ tylko na to czy nam pomoże w walce z Gonem. Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano 21 grudnia 2024 Opublikowano 21 grudnia 2024 Ja zdobyłem Spoiler informacje o skarbie i przekazałem je Dijkstrze. Rezultat był taki, że przed walką w Kaer Mohren przekazał Geraltowi pieniądze jako wsparcie. Co do odstrzału Spoiler Radowida, to po wszystkim wspomogłem Rocha i zajebaliśmy Dijkstrę Cytuj
PiotrekP 1 932 Opublikowano 22 grudnia 2024 Opublikowano 22 grudnia 2024 Najlepsze jest tutaj to, że przechodząc grę 4 raz, nie ma się ochoty pomijać dialogów, bo są tak świetne. Już nie mogę się doczekać ponownego spotkania z Witoldem, ale do tego daleka droga. Cytuj
_Red_ 12 068 Opublikowano 22 grudnia 2024 Opublikowano 22 grudnia 2024 Kupowałem tę grę w pudełku chyba w 3 edycjach i przechodziłem. Teraz czwarty raz edycję kompletna na PS5 z DLC na PSN za 37 zł, żal nie mieć na stałe na koncie. Kusi zagrac znowu w święta, ale backlog tylu gier czeka, nie mam siły na dużego RPGa. 1 Cytuj
Nemesis 1 279 Opublikowano 22 grudnia 2024 Opublikowano 22 grudnia 2024 U mnie już za późno na odwrót. Gram na Switchu i zaraz opuszczę Biały Sad czyszcząc wszystkie pytajniki. Nie kumam, normalnie np. w grach Ubi odczuwałbym już nudności a tutaj ciągle odwiedzam wszystkie zagadkowe miejsca, i choć znam je na wskroś i wiem nawet, gdzie będą Miejsca Mocy, gniazda i siedliszcza dezerterów. Czy to już uzależnienie czy ta gra jest tak dobra, choć wiemy, że nigdy nie była idealna? 2 Cytuj
PiotrekP 1 932 Opublikowano 22 grudnia 2024 Opublikowano 22 grudnia 2024 @Nemesis ja gram obecnie też w Avatara i czyszczę mapę i nie odczuwam znużenia, bo Pandorę świetnie się eksploruje. Za to Mirage mnie znudził po 10h i nie mam ochoty do niego wracać. Teraz robię tylko fabułę i poboczne, mapę z (?) na full wyczyściłem raz przy poprzednim przejściu. Drugi raz nie chce mi się robić Skellige, zresztą nie mam po co, bo grosiwa mi wystarczy aż nadto. 1 Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 23 grudnia 2024 Opublikowano 23 grudnia 2024 W dniu 20.12.2024 o 21:02, Faka napisał(a): Nilfgaardczyków Cytat Cytat W dniu 20.12.2024 o 19:37, McDrive napisał(a): że Cytuj
KrYcHu_89 2 403 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 Niby AI, ale fajnie wyszło 2 Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 (edytowane) Jeśli po 120h mam znaleźć jakąś rzecz, która mnie wqrwia w tej grze życia, to jazda na PłotceTragedia po prostu Edytowane 28 grudnia 2024 przez Paolo1986 Cytuj
Zwyrodnialec 1 737 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 Strzelanie z kuszy, klinowanie się pod wodą w zanurzonych statkach, machanie mieczykiem na koniu i jazda płotką to słabo wykonane mechaniki. Po Skellige to wolałem na piechotę biegać plus szybka podróż między znacznikami. 2 Cytuj
PiotrekP 1 932 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 @Zwyrodnialec to fakt. Zwłaszcza to klinowanie się i jazda Płotką. Nie wiem czemu czasem bez powodu potrafi się zatrzymać, albo zaklinować na jakimś murku lub znaku. 1 Cytuj
McDrive 3 118 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 Wyścigi konne też były chujowe Cytuj
Sedrak 829 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 (edytowane) Strzelania z kuszy to w ogóle mogłoby nie być. Całkowicie zbędna mechanika, wrzucona na siłę i jeszcze fabularnie nie pasuje. Na koniu to ja nawet nie widziałem, że można walczyć. Odpaliłem jakiś czas temu i sama walka daje dużo frajdy. Jak się wleci w gąszcz przeciwników tam AarD, tu IGNi, jedno gościa na pół, później piruet i drugiemu głowe. Robi robotę, ale z drugiej strony, niektóre walki na wyższych poziomach trudności to w koło Quen, uderzenie, Quen uderzenie Edytowane 28 grudnia 2024 przez Sedrak Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 (edytowane) Kusza to w ogóle kompletnie nieefektywna broń. Nie korzystałem z niej z wyjątkiem kilku pucharków, pod które trzeba było grindować. Bez sensu. Edytowane 28 grudnia 2024 przez Paolo1986 Cytuj
KrYcHu_89 2 403 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 16 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Kusza to w ogóle kompletnie nieefektywna broń. Nie korzystałem z niej z wyjątkiem kilku pucharków, pod które trzeba było grindować. Bez sensu. No jeszcze była potrzebna do one shotowania utopców w wodzie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi