Paolo1986 825 Opublikowano poniedziałek o 20:12 Opublikowano poniedziałek o 20:12 @Agent_Mantak, pamiętam z 1 przejścia, bo zebrałem całą ekipę wtedy Cytuj
Agent_Man 174 Opublikowano poniedziałek o 20:29 Opublikowano poniedziałek o 20:29 15 minut temu, Paolo1986 napisał(a): @Agent_Mantak, pamiętam z 1 przejścia, bo zebrałem całą ekipę wtedy Ech, cały czas miałem wrażenie, że nie grałeś w trzeciego Wieśka wcześniej Cytuj
Paolo1986 825 Opublikowano poniedziałek o 21:07 Opublikowano poniedziałek o 21:07 To już 2 przejście na najwyższym poziomie trudności Cytuj
Paolo1986 825 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Kuźwa, wróciłem do Velen, bo jednak musiałem. Fabuła w tym momencie się przystopowała, jak skończyłem przygody na Skellige. Znowu więc trafiłem do tej jaskini, jednak wciąż nie daję rady przejść tego etapu z ogarami Gonu. Mam już 77 lv, misja jest na 63, ale jakoś dziwnie mało obrażeń zadaję. Mam jakiś wiedźmiński srebrny miecz, który zadaje maksymalnie ponad 900 obrażeń, nakładam oczywiście olej na istoty magiczne. Ustawiam yrden, rzucam petardami, quen, aard, młynek, grom. A i tak padam często przy ostatnim portalu Myślę, że głównie chodzi tu o małe obrażenia, które zadaję. Który wiedźmiński set poszukać najlepiej? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi