Paolo1986 827 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia @Agent_Mantak, pamiętam z 1 przejścia, bo zebrałem całą ekipę wtedy Cytuj
Agent_Man 175 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia 15 minut temu, Paolo1986 napisał(a): @Agent_Mantak, pamiętam z 1 przejścia, bo zebrałem całą ekipę wtedy Ech, cały czas miałem wrażenie, że nie grałeś w trzeciego Wieśka wcześniej Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia (edytowane) To już 2 przejście, tym razem na najwyższym poziomie trudności Edytowane środa o 19:53 przez Paolo1986 Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Kuźwa, wróciłem do Velen, bo jednak musiałem. Fabuła w tym momencie się przystopowała, jak skończyłem przygody na Skellige. Znowu więc trafiłem do tej jaskini, jednak wciąż nie daję rady przejść tego etapu z ogarami Gonu. Mam już 77 lv, misja jest na 63, ale jakoś dziwnie mało obrażeń zadaję. Mam jakiś wiedźmiński srebrny miecz, który zadaje maksymalnie ponad 900 obrażeń, nakładam oczywiście olej na istoty magiczne. Ustawiam yrden, rzucam petardami, quen, aard, młynek, grom. A i tak padam często przy ostatnim portalu Myślę, że głównie chodzi tu o małe obrażenia, które zadaję. Który wiedźmiński set poszukać najlepiej? Cytuj
PiotrekP 1 978 Opublikowano środa o 08:00 Opublikowano środa o 08:00 @Paolo1986 jak jest z zagęszczeniem ludzi w Novigradzie na PS5? Bo już nie pamiętam. Wiadomo, w nocy to głównie strażnicy są. Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano środa o 08:56 Opublikowano środa o 08:56 52 minuty temu, PiotrekP napisał(a): @Paolo1986 jak jest z zagęszczeniem ludzi w Novigradzie na PS5? Bo już nie pamiętam. Wiadomo, w nocy to głównie strażnicy są. Dla mnie spore zagęszczenie, niezależnie od pory dnia. No i cały przekrój społeczeństwa Cytuj
PiotrekP 1 978 Opublikowano środa o 14:38 Opublikowano środa o 14:38 Na lapku to przy burdelu w Novigradzie więcej ludzi, niż w Night City na PS5 Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano środa o 19:17 Opublikowano środa o 19:17 Uff, udało się w końcu przejść ten newralgiczny moment Rozwiązanie okazało się proste: rzucać bomby dwimerytowe w te szczeliny, zanim pojawią się ogary Gonu. Nawet nie zdążą wyjść i problem z głowy. Polecam, jakby ktoś miał z tym problem Cytuj
benito82pl 215 Opublikowano środa o 23:56 Opublikowano środa o 23:56 Na secie gryfa sama gra się przechodzi na najwyzszym poziomie. Pakujesz wszystko w aarad Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano czwartek o 03:52 Opublikowano czwartek o 03:52 Set gryfa miałem przy pierwszym przejściu. Ale ogólnie mam rozwinięte znaki, bardzo często używam właśnie aard. Cytuj
PiotrekP 1 978 Opublikowano czwartek o 08:43 Opublikowano czwartek o 08:43 Mam 93lvl na ng+, set żmiji od 94 już zrobiony i czeka na założenie. Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano czwartek o 16:49 Opublikowano czwartek o 16:49 Ale żmija to chyba tylko oba miecze, czy się mylę? Cytuj
PiotrekP 1 978 Opublikowano czwartek o 16:56 Opublikowano czwartek o 16:56 jest cały set w dodatku SzK, podczas aukcji można kupić schematy Cytuj
Zwyrodnialec 1 751 Opublikowano czwartek o 17:05 Opublikowano czwartek o 17:05 Poza wyglądem to i tak jest trochę słabszy niż te arcymistrzowskie z krew i wino. Cytuj
PiotrekP 1 978 Opublikowano czwartek o 20:30 Opublikowano czwartek o 20:30 Tak, ale SzK były przed KiW więc logiczne że tam dali lepsze sety. Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano piątek o 07:49 Opublikowano piątek o 07:49 Dotarłem sobie fabularnie do Spoiler Kaer Mohren Podczas przygód w Velen okazało się, że Spoiler Anna została zamieniona w potwora. Co prawda udało się ją odczarować, ale po chwili zmarła. Za to biedny Baron powiesił się w kasztelu Ogólnie w tym drugim przejściu sprawdzam sobie inne wybory, niż za pierwszym razem. Tym razem Geralt przetestował Spoiler w łóżku zarówno Triss, jak i Yen Jak przybył do siedziby wiedźminów, okazało się, że Spoiler Yen wyrzuciła dobre dębowe łóżko Cytuj
PiotrekP 1 978 Opublikowano piątek o 08:17 Opublikowano piątek o 08:17 Yen to się "testuje" na koniu, a nie w łóżku. O ile ktoś się tym garbatym paszczurem nie brzydzi Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano piątek o 08:18 Opublikowano piątek o 08:18 Miałeś na myśli pewnie Yen. Ale tak, było testowanie na koniu Spoiler Jednorożcu Cytuj
PiotrekP 1 978 Opublikowano piątek o 11:04 Opublikowano piątek o 11:04 To zwykły koń z rogiem na łbie. Wszędzie go za sobą taszczy Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano sobota o 09:40 Opublikowano sobota o 09:40 Wczoraj była wielka popijawa, oczywiście przerwana przez wredną jędzę Potem wielka bitwa, udało się ją dość szybko wygrać. Najtrudniejsza za to okazała się walka Spoiler Ciri z trzema wiedźmami. Ani chwili wytchnienia, w ciągłym ruchu, ale w końcu wszystkie padły Teraz czeka mnie starcie Spoiler z Imlerithem W ogóle zastanawiałem się, jaki olej nakładać na srebrny miecz do walki z wojownikami Gonu. Niby to elfy, czyli tak naprawdę powinienem walczyć stalowym mieczem z jadem wisielców. Ale Geralt zawsze wyciąga srebrny miecz. Cytuj
PiotrekP 1 978 Opublikowano sobota o 12:19 Opublikowano sobota o 12:19 Ja mam włączone automatyczne nakładanie. Trochę śmiesznie to wygląda jak napotykam 3 nektary i myk- od razu coś się aktywuje. Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano sobota o 12:21 Opublikowano sobota o 12:21 @PiotrekPTo w opcjach gdzieś można ustawić? Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano niedziela o 10:38 Opublikowano niedziela o 10:38 (edytowane) Dobra, zbliżam się powoli do końca tej przygody. Radowid prawilnie po raz kolejny już gryzie glebę. No tego chuja za nic w świecie nie można nie zajebać Niektóre momenty w misjach fabularnych są już wyraźnie trudniejsze, czasem muszę kilka razy pewne sekcje powtarzać. Ale dam radę Edytowane niedziela o 10:38 przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 1 978 Opublikowano niedziela o 10:58 Opublikowano niedziela o 10:58 4 raz przechodzę i nadal uwielbiam klimat Skellige z motywem The Fields of Ard Skellig podczas przemierzania wysp. 1 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi