Paolo1986 827 Opublikowano niedziela o 12:41 Opublikowano niedziela o 12:41 Zdecydowanie najlepszy soundtrack w grze. Z dedykacją dla wszystkich fanów 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 751 Opublikowano niedziela o 12:58 Opublikowano niedziela o 12:58 A dla mnie to co gra przed Novigradem od południowej strony w okolicy elfa przebierańca którego odwiedza się w poszukiwaniu Jaskra. Cytuj
benito82pl 215 Opublikowano niedziela o 15:47 Opublikowano niedziela o 15:47 No i muzyczka z gwinta Cytuj
PiotrekP 1 978 Opublikowano niedziela o 18:36 Opublikowano niedziela o 18:36 Mam questa z dżenyfer, o którym totalnie zapomniałem (tzn że taki w grze jest). Rzecz jasna ta garbata cizia wysyła biednego Gerwalta w kanały, a sama przyjdzie na gotowe. Kolejny powód, żeby tej śmierdzącej pokraki nie lubić. Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano niedziela o 20:51 Opublikowano niedziela o 20:51 (edytowane) To quest fabularny, sam go wczoraj robiłem Ja za to mam teraz walkę Spoiler Geralta z Caranthirem i póki co, przegrywam Na tym najwyższym poziomie trudności to twardy skurwysyn. Spoiler To już z Imlerithem poszło łatwiej Wrócę do niej innym razem. Edytowane niedziela o 20:51 przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 1 978 Opublikowano niedziela o 20:53 Opublikowano niedziela o 20:53 Nie zrobiłeś parady, dlatego cię bije Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano niedziela o 20:56 Opublikowano niedziela o 20:56 No zwykle nie zdążę uskoczyć przed tymi jego pociskami, a jak wyprowadzi 3 pod rząd, to leżę od razu Zadania nie ułatwia też chujowo pracująca kamera, jak jeszcze te golemy przyzwie. Cytuj
PiotrekP 1 978 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Tusą. Słońce, plaża, ciepła woda... Tylko Triss do towarzystwa brakuje. Cytuj
Plugawy 3 721 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Bez triss bo stan wód by się za bardzo podniósł. Cytuj
Agent_Man 175 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Plugawy napisał(a): Bez triss bo stan wód by się za bardzo podniósł. A z Yen w pobliżu to jak dodatkowe zlecenie na królową harpii 1 Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Droga ku zagładzie zaliczona, wbita Spoiler Zarówno Caranthir, jak i Eredin padli po kilku próbach. Przy czym Eredin okazał się łatwiejszy Można teraz świętować Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi