Paolo1986 842 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Zdecydowanie najlepszy soundtrack w grze. Z dedykacją dla wszystkich fanów 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 756 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia A dla mnie to co gra przed Novigradem od południowej strony w okolicy elfa przebierańca którego odwiedza się w poszukiwaniu Jaskra. Cytuj
PiotrekP 2 019 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Mam questa z dżenyfer, o którym totalnie zapomniałem (tzn że taki w grze jest). Rzecz jasna ta garbata cizia wysyła biednego Gerwalta w kanały, a sama przyjdzie na gotowe. Kolejny powód, żeby tej śmierdzącej pokraki nie lubić. Cytuj
Paolo1986 842 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia (edytowane) To quest fabularny, sam go wczoraj robiłem Ja za to mam teraz walkę Spoiler Geralta z Caranthirem i póki co, przegrywam Na tym najwyższym poziomie trudności to twardy skurwysyn. Spoiler To już z Imlerithem poszło łatwiej Wrócę do niej innym razem. Edytowane 19 stycznia przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 2 019 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Nie zrobiłeś parady, dlatego cię bije Cytuj
Paolo1986 842 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia No zwykle nie zdążę uskoczyć przed tymi jego pociskami, a jak wyprowadzi 3 pod rząd, to leżę od razu Zadania nie ułatwia też chujowo pracująca kamera, jak jeszcze te golemy przyzwie. Cytuj
PiotrekP 2 019 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia Tusą. Słońce, plaża, ciepła woda... Tylko Triss do towarzystwa brakuje. 2 Cytuj
Plugawy 3 726 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia Bez triss bo stan wód by się za bardzo podniósł. Cytuj
Agent_Man 177 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia 1 godzinę temu, Plugawy napisał(a): Bez triss bo stan wód by się za bardzo podniósł. A z Yen w pobliżu to jak dodatkowe zlecenie na królową harpii 1 Cytuj
Paolo1986 842 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia Droga ku zagładzie zaliczona, wbita Spoiler Zarówno Caranthir, jak i Eredin padli po kilku próbach. Przy czym Eredin okazał się łatwiejszy Można teraz świętować Cytuj
PiotrekP 2 019 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia W ile te 2 przejścia zrobiłeś, bo dopiero ng+ zaczynałeś? Cytuj
Paolo1986 842 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia (edytowane) @PiotrekP Łącznie trochę ponad 160 godzin, przy czym przy tym 2 przejściu skupiłem się na głównym wątku fabularnym + ważniejszych pobocznych liniach questowych. Edytowane 21 stycznia przez Paolo1986 Cytuj
SebaSan1981 3 694 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia To raczej szybko się uwinąłeś. Ja mam ok 160h na pierwszym przejściu i kończę wątki na Skellige dopiero, no ale mam też lekko rozgrzebane dlc czyli pozaczynane questy. Tak czy inaczej gratuluję platyny w tej zacnej grze! 1 Cytuj
PiotrekP 2 019 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Mi na PS4 się niektóre trofea nie zaliczyły z tego co pamiętam. Zresztą teraz na gogu mam to samo, dopiero przy 2 przejściu wpadły. Cytuj
Paolo1986 842 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Na PS5 nie miałem żadnych problemów z wbijaniem trofeów. Cytuj
PiotrekP 2 019 Opublikowano piątek o 06:18 Opublikowano piątek o 06:18 Poszukam i spróbuję wgrać jakiś mod na większą kasę u handlarzy i opylić wszystko co mam w skrzyni na ng+ (nie licząc tego co pójdzie na stojaki). Tak z ciekawości ile to warte. Cytuj
Paolo1986 842 Opublikowano niedziela o 10:27 Opublikowano niedziela o 10:27 (edytowane) Ja miałem maksymalnie ok. 130k kasy, jak kończyłem drugie przejście. I już nie zależało mi w ogóle na wzbogacaniu sięTowary opylałem tylko z myślą, żeby Geralt nie był przeciążony, bo wtedy było to upierdliwe. Swoją drogą, ze 2 razy zauważyłem sytuację (to pewnie jakiś bug), że gra pokazuje mi, jakby Geralt był przeciążony, a w rzeczywistości tylko w połowie. Musiałem coś wyrzucić, bo nie mogłem biegać, a akurat wtedy musiałem Spoiler Przedzierałem się akurat przez światy aby dotrzeć na Tir na Lia Edytowane niedziela o 10:28 przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 2 019 Opublikowano niedziela o 10:34 Opublikowano niedziela o 10:34 ja mam 330k, a jeszcze całe Tusą przedemną. Cytuj
Galaktyczny Wojażer 4 Opublikowano niedziela o 11:05 Opublikowano niedziela o 11:05 Pioter jakie Tusą... 1 Cytuj
kotuszer 0 Opublikowano niedziela o 12:23 Opublikowano niedziela o 12:23 Część Właśnie ogrywam Wiedźmina 3 po latach na xsx. Cytuj
GwynBleidd_79 118 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Wiedźmin 3 dostanie nowy dodatek fabularny o nazwie "Ostatnia Ofiara". Fabuła stanowić będzie pomost fabularny pomiędzy „Zabójcami Królów” a „Dzikim Gonem” i przeniesie nas do nieznanej dotąd prowincji na pograniczu Redanii i Kaedwen. Niestety dla konsolowców mam złe wieści bo to będzie fanowski mod w stylu "Pożegnanie Białego Wilka" 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi