Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 952,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

A dla mnie to co gra przed Novigradem od południowej strony w okolicy elfa przebierańca którego odwiedza się w poszukiwaniu Jaskra.

Opublikowano

Mam questa z dżenyfer, o którym totalnie zapomniałem (tzn że taki w grze jest). Rzecz jasna ta garbata cizia wysyła biednego Gerwalta w kanały, a sama przyjdzie na gotowe. Kolejny powód, żeby tej śmierdzącej pokraki nie lubić.

Opublikowano

To quest fabularny, sam go wczoraj robiłem:nosacz2:

Ja za to mam teraz walkę

Spoiler

Geralta z Caranthirem

i póki co, przegrywam:down:

Na tym najwyższym poziomie trudności to twardy skurwysyn.

Spoiler

To już z Imlerithem poszło łatwiej

Wrócę do niej innym razem.

Edytowane przez Paolo1986

Opublikowano

No zwykle nie zdążę uskoczyć przed tymi jego pociskami, a jak wyprowadzi 3 pod rząd, to leżę od razu:dunno:

Zadania nie ułatwia też chujowo pracująca kamera, jak jeszcze te golemy przyzwie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Plugawy napisał(a):

Bez triss bo stan wód by się za bardzo podniósł. 

A z Yen w pobliżu to jak dodatkowe zlecenie na królową harpii :leo:

Opublikowano

Droga ku zagładzie zaliczona, :platinum:wbita:yahoo:

Spoiler

Zarówno Caranthir, jak i Eredin padli po kilku próbach. Przy czym Eredin okazał się łatwiejszy

Można teraz świętować:Coolface:

Opublikowano

@PiotrekP Łącznie trochę ponad 160 godzin, przy czym przy tym 2 przejściu skupiłem się na głównym wątku fabularnym + ważniejszych pobocznych liniach questowych.

Opublikowano

To raczej szybko się uwinąłeś. Ja mam ok 160h na pierwszym przejściu i kończę wątki na Skellige dopiero, no ale mam też lekko rozgrzebane dlc czyli pozaczynane questy. Tak czy inaczej gratuluję platyny w tej zacnej grze! 

Opublikowano

Mi na PS4 się niektóre trofea nie zaliczyły z tego co pamiętam. 

Zresztą teraz na gogu mam to samo, dopiero przy 2 przejściu wpadły. 

Opublikowano

Poszukam i spróbuję wgrać jakiś mod na większą kasę u handlarzy i opylić wszystko co mam w skrzyni na ng+ (nie licząc tego co pójdzie na stojaki). Tak z ciekawości ile to warte. 

Opublikowano

Ja miałem maksymalnie ok. 130k kasy, jak kończyłem drugie przejście. I już nie zależało mi w ogóle na wzbogacaniu się:DTowary opylałem tylko z myślą, żeby Geralt nie był przeciążony, bo wtedy było to upierdliwe.

Swoją drogą, ze 2 razy zauważyłem sytuację (to pewnie jakiś bug), że gra pokazuje mi, jakby Geralt był przeciążony, a w rzeczywistości tylko w połowie. Musiałem coś wyrzucić, bo nie mogłem biegać, a akurat wtedy musiałem

Spoiler

Przedzierałem się akurat przez światy aby dotrzeć na Tir na Lia

Opublikowano

Część 

Właśnie ogrywam Wiedźmina 3 po latach na xsx. 

Opublikowano
Wiedźmin 3 dostanie nowy dodatek fabularny o nazwie "Ostatnia Ofiara".
Fabuła stanowić będzie pomost fabularny pomiędzy „Zabójcami Królów” a „Dzikim Gonem” i przeniesie nas do nieznanej dotąd prowincji na pograniczu Redanii i Kaedwen. Niestety dla konsolowców mam złe wieści bo to będzie fanowski mod w stylu "Pożegnanie Białego Wilka"

474534713_122133283934541570_786751524378374485_n.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytanko, bo po skończeniu czytania najnowszej książki kusi drugie przejście (co prawda Krew i Wino nie mam skończone, ale kurde średnio mi się wbić). Warto NG+? Ma to jakieś plusy? Ma 39lvl początek KiW w sumie. Ale co sie właściwie zmienia? Może lepiej po prostu NG? Przy okazji lece z save z zwykłej edycji, a na ps5 mam kompletna więc trofea nowe. Jakieś porady?

Opublikowano

Masz kasę z NG i podniesiony poziom wrogów, przedmiotów, misji, itd. Przechodzą też rzeczy trzymane w skrzyni, ale tylko na handel, bo są do niczego. Chyba, że to jakieś składniki.