ireniqs 3 025 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Jaki ból dupy o downgrade grafiki na ppe. xDDDDD Janusze oczekiwaliśmy cudów, a tu screenshoty jakieś takie niewyraźne. xD Inna sprawa że ppe to teraz taki pudelek wśród gamingowych stron. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) Skoro ppe, to pudelek, to ich 'gazetę' obecnie przyrównać można do Bravo Girl. I to by się zgadzało. Miałem kupić nowy numer ze względu na playtest konsolowego Wiesława, ale przejrzałem na szybko artykuł stokrotce i poszedłem po bułki ucieszony, że 10zł w portfelu zostaje, później przy kasię dorzuciłem drugie 10 zł i już jakiś miły Merlocik na weekend był Edytowane 5 maja 2015 przez Hum Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) System walki trudny. Ładny minus, jakby byl auto-combat to by byl plus?Dla tego systemu chce kupic wieska, w poprzednich byl zwyczajnie (pipi)owy. Tu gra na gameplayach prezentuje sie ciekawie jesli chodzi o eksterminacje potworow. Edytowane 5 maja 2015 przez Guernica Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 do hejtow mi daleko, ja wiem, ze to polska produkcja, ktora ma wielkie szanse byc jedna z najlepszych w tym roku ale jakby taki dowgrad zrobilo ea lub ubi to sami byscie przez sto stron na forumku narzekali jak was devi oszukali 6 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) do hejtow mi daleko, ja wiem, ze to polska produkcja, ktora ma wielkie szanse byc jedna z najlepszych w tym roku ale jakby taki dowgrad zrobilo ea lub ubi to sami byscie przez sto stron na forumku narzekali jak was devi oszukali EA i Ubi nie musi robić downgoradu aby na nich psioczyć. xD Poza tym jak można nie narzekać na firmy, które wypuszczają tasiemca co roku? Edytowane 5 maja 2015 przez suteq Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) Downgrade, downgrade, downgrade. Chooy, że gra zmiecie fabułą i swoim klimatem... Jak dobrze, że cała reszta ogarniętych graczy będzie się dobrze bawiła nie zwracając zbytnio uwagi na grafikę A może po prostu z tobą jest coś nie tak, pewnie też powtarzasz regularnie, po chooy głosować w wyborach jak Komorowsli i tak wygra? Grafika kolego jest tak samo ważna jak wszystko inne, grafika, muzyka plus dobra historia tworzą super gre. Masz piekna grafike, piekna muzyke, piękny swiat + dobra fabule - i wtedy masz EPICKĄ grę która także stymuluje jakże ważny zmysł wzroku. Gdyby wszyscy od lat byli ignorantami w sprawie grafiki i akceptowali wszystko co się im wciska do tego głosząc idiotyczną śpiewkę "gameplay/fabuła się liczy a nie grafika" dzisiaj pewnie mielibyśmy brzydsze gry. Na szczęście są ludzie którzy mają wysokie wymagania i są na szczęscie tacy, którzy jednocześnie siedzą z wyśmiewaną przez wielu lupą nad każdą teksturką. To właśnie dzięki tym którzy wymagają mamy czasem tak świetne gry na jaką (chyba) zapowiada się wiedźmin. W grach grafika jest tak samo ważna jak gameplay, historia którą chcą nam sprzedać a nawet to jak zaprojektowane jest menu. Powtórzę, to właśnie to wszystko razem tworzy superr grę i sprawia, że jak to mówimy zbieramy szczene z podłogi !!! Jeśli czegoś brakuje to jest to grą przeciętna, oczywiście dla inteligentnej osoby a nie dla lemingów z niskimi wymaganiami. Film fabularny może być świetny ale ogląda się go o wiele przyjemniej w kolorze na blu Ray w 1080p a niżeli na starej tasmie VHS i nie gadaj, że pal licho z jakością bo tylko fabuła się liczy. Ludzie, wymagajmy jak najwiecej od siebie i innych. Jakie głupoty. Rozwój technologiczny to rzecz normalna. Grafika cały czas by się polepszała, bo sprzęt jest coraz mocniejszy, a więc ludki, którzy siedzą z lupą (pipi) zrobili dobrego, jedyne co robią to z siebie idiotów w internecie, no ale nie no przecież ludki patrzą i trawa jest gorsza niż w renderze. xd beka wnusiu Technologia/grafika przestała się rozwijać dostatecznie szybko przez słabe konsole i sztuczne przedłużanie ich życia (x360 ps3 i kontrolery ruchu)Do tego dochodzą niskie wymagania graczy, którzy chyba przyzwyczaili się na niedorobienie, często nawet nieskończone gry. Do tego milionowe preordery "kotów w worku" Ja nie twierdzę, że wiedźmin jest zła grą czy brzydką bo po prostu tego nie wiem i czekam na ten tytuł z niecierpliwością ale także z ogromnymi oczekiwaniami. Mam głęboką nadzieję, że ta generacja pokaże pazura a nie stanie się drugim watch dogs. Edytowane 5 maja 2015 przez TrueGrand Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) Tylko ea i ubi trochę inaczej traktuje swoich odbiorców niż CDPR Ficku. Wystarczy, że porównasz jakość i ilość rzeczy upchanych do standardowych wydań gier oraz ilości contentu w nich. Edytowane 5 maja 2015 przez Hum Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 downgorad u ubi to akurat standardowa procedura produkcji. paczkomaty ogarnięte? Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Ja zamawiałem kurierem. I tak nie będę grał zaraz po północy i tak, bo do pracy trzeba rano wstać. Zarywanie nocek to już nie dla mnie. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 ja juz mam na dysku cyfre, jaranko mapkami, instrukcja i tak trwa max 10 min u mnie a potem pudlo do szuflady i tylko wk.urw jak trzeba zmieniać płyte, otwierać wkładać, wyjmować... Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Mapka w drugim Wiesławie i Instrukcja-poradnik były mega przydatne. W wersji cyfrowej dostajesz je w formie elektronicznej? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 na gogu niby daja wszystkie ficzery cyfrowo ja mam xbonowa cyfre, raczej nie ma tam takich bajerow Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Ja właśnie rozkminiam czy isć na żywioł i bez preordera liczyć na cud że kupie w dzień premiery w mojej mieścinie czy kupić cyfrówke i sobie na spokojnie zassać. Trudne wybory. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Warto mieć pudełko ze względu na bogate wydanie. Czekaliśmy tyle lat, to dzień lub dwa różnicy nie zrobi, tak samo instalacja z płyty nie powinna zaboleć. Opcja wcześniejszego zainstalowania danych na konsoli kosztem tych wszystkich dodatków to śmiesznie niepoważny deal jak dla mnie. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 no jak ktos sie jara mapkami to może, mnie interesuje sama gra a nie gadzety z ktorych i tak nie skorzystam Cytuj
Pupcio 18 443 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Dają soundtrack na płycie, zastanów się lepiej Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) Tak. Trochę więcej, niż standardowa karteczka promocyjna lub inne (pipi) wsadzane do 99% obecnie sprzedawanych gier, nie uważacie? Edytowane 5 maja 2015 przez Hum 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 do mnie to tez troche niepojete, ze do paru zlotych oszczednosci (cos kojarze ze kermit wylapal tanie punkty) rezygnowac z tylu fajnych dodatkow Cytuj
Pupcio 18 443 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 + steelbook, niektóre edycje specjalne są biedniejsze Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 nie chodzi o oszczednosci, tylko o wygode, mam dalej preorder na steelbooka na pc (mimo ze z bajerami, soundtrackami, mapkami) i jest tanszy od cyfry na xbonie kiedyś miałem hajpa na takie rzeczy, ale teraz sa mi wielce obojetne Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) Jaki czas temu zdobyłem Shits of the Fallen z Soundtrackiem i jakimś Dlc, co oczywiście skutkowało napisem 'edycja specjalna' na pudełku. Edytowane 5 maja 2015 przez Hum Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) Ja też zdecydowałem się na cyfrówkę (GOG), chociaż długo wahałem się nad zakupieniem fizycznej wersji. No ale ostatecznie i tak nie jest źle - dorzucają artbook, soundtrack, pierwszą część Neverwinter Nights, mapkę, instrukcję i resztę mniejszych gratisów, jak komiksy, filmiki, artworki itd. Sporo Łapcie panowie nowy-stary materiał od PS4 - "Czym jest speedrun?". Jest kilka nowych scen z PS4. Edytowane 5 maja 2015 przez Bigby Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Kurna zapomniałem ze jeszcze dodają soundtrack,to chyba zmienia postać rzeczy. Najwyzej poczekam z dzień dwa i kupie w pudełku. Dobrze że premiera we wtorek Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Czy jeśli odsprzedam kod na wersję GOG który będzie dokładany do wydania pudełkowego to będę mógł normalnie grać z płyty? Bo różne wersje krążą po sieci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi