Bansai 11 198 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 (edytowane) Jak ukryta? W kazdym trailerze (od czasu zapowiedzi Wiedzmina 2) redzi w ktorejs klatce umieszczaja screena z ukryta wiadomoscia, tutaj jest np ich wiadomosc wraz z pierwszym trailerem Wieska 3: Edytowane 5 czerwca 2014 przez Bansai Cytuj
piecia997 39 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 zastanawiam się czy zamawiać wersje pc czy ps4. Z jednej strony mam mocarnego pc a ps4 już teraz przegrywa z pc pod względem technicznym z drugiej boje się optymalizacji. Cholera mam nadzieję że podadzą rekomendowane wymagania grubo przed premierą abym mógł zdecydować Mam 2 kolekcjonerki pc więc 3 też musi być Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Zamowiona kolekcjonerka na PC, chodz na moim laptopie w zyciu nie pojdzie <3 Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 chlopaki - te konto RED_EN jest NIEOFICJALNE jakby ktos nie wiedzial Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Zamówione, zaklepane, zostaje już tylko czekać Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 (edytowane) zamówiona kolekcjonerka na ps4 ps. to jest pewne ze kazdy to dostanie? - licznik na stronce rosnie w zastraszajacym tempie a samo klikniecie zamowienia to w sumie chwila, potwierdzenia zadnego nie ma, a pisze ze platnosc i forme wysylki i tak bedzie sie wybierac 3tyg przed premiera Edytowane 5 czerwca 2014 przez Ficuś Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 (edytowane) zastanawiam się czy zamawiać wersje pc czy ps4. Z jednej strony mam mocarnego pc a ps4 już teraz przegrywa z pc pod względem technicznym z drugiej boje się optymalizacji. Cholera mam nadzieję że podadzą rekomendowane wymagania grubo przed premierą abym mógł zdecydować Mam 2 kolekcjonerki pc więc 3 też musi być Nie oszukujmy sie, nawet pecet za miliard nie da Ci gwarancji milej gry, a juz w szczegolnosci gdy mowimy o grze cdred. Gre to moze i zrobia fantastyczna ale problemow stricte technicznych bedzie z nia cala masa. Edytowane 5 czerwca 2014 przez Kre3k Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 zamówiona kolekcjonerka na ps4 ps. to jest pewne ze kazdy to dostanie? - licznik na stronce rosnie w zastraszajacym tempie a samo klikniecie zamowienia to w sumie chwila, potwierdzenia zadnego nie ma, a pisze ze platnosc i forme wysylki i tak bedzie sie wybierac 3tyg przed premiera Ja dostalem maila potwierdzajacego, w ktorym dziekuja za zlozenie zamowienia. W nim tez potwierdzaja, ze zaplacic bedzie mozna 3 tygodnie przed premiera. A zaklepana teraz napewno bedzie dostepna. Limit kolekcjonerek maja jakis napewno i do momentu jak sie nie wyczerpal to mozna zamawiac. Tak jak bylo przy premierze W2 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Poza tym ten limit jest pewnie bardziej wirtualny, do lutego jeszcze kawal czasu, spokojnie zdaza dorobic kolekcjonerki w razie zbyt duzego popytu . Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 (edytowane) No w końcu ruszyły te pre-ordery. Ja miałem dylemat brać edycję na PC czy PS4. Ale jednak zdecydowałem się na edycję standardową na piecyki bo w sumie nie wiem czy do lutego będę miał PS4. To będzie najlepiej zainwestowana kasa jeśli chodzi o początek przyszłego roku:) Jeszcze co się tyczy zawartości to jak zwykle CD Project pokazało klasę.Tak było przy W1 i 2 więc nie dziwi fakt, że tym razem też dopakowali dodatkami pudełka z grą. Jedna z niewielu firm, która nie traktuje graczy i klientów jak stada debili co się rzucą do sklepów na byle co w cenie 230zł+. Edytowane 5 czerwca 2014 przez Paliodor Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Kolekcjonerek będzie pewnie 9999 szt. Tak jak to było z W2. Ja złożyłem zamówienie na wersję PC i EK. Oby do lutego! Wysłane z Tapatalka Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Popyerdolony ten trailer. CDP zmasakrowalo innych wydawcow tymi edycjami i cenami. Zamowilem preorder. Jestem dumny z bycia polakiem. Od jutro chyba zaczne trzaskac w dwojke bo nie dokonczylem jeszcze 1 Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 zamówiona kolekcjonerka na ps4 ps. to jest pewne ze kazdy to dostanie? - licznik na stronce rosnie w zastraszajacym tempie a samo klikniecie zamowienia to w sumie chwila, potwierdzenia zadnego nie ma, a pisze ze platnosc i forme wysylki i tak bedzie sie wybierac 3tyg przed premiera Powinien ci przyjść e mail z potwierdzeniem. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 (edytowane) To juz wiadomo na kiedy mam zaklepac ostatnie dni urlopu Na Swieta bede w Polsce to kupie brakujace tomy sagi o Wiedzminie (kiedys komus kilka pozyczylem I tyle widzialem) I ponure angielskie zimowe wieczory spedze w swiecie Geralta z Rivii Edytowane 6 czerwca 2014 przez hav3n Cytuj
Sivas 5 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 Moja pierwsza EK zamówiona na PC...teraz tylko czekać do lutego jaram się jak małe dziecko po tym nowym trailerze... Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 Też moja pierwsza kolekcjonerka. Ale wiedziałem, że tak będzie już z chwilą kiedy powiedzieli, że to ostatnia gra z serii. Poprzednie części mi się cholernie podobały, jak i książkowy wiedźmin dlatego zwieńczenie growej trylogii musi u mnie skończyć w mocny sposób. Narzeczona mnie zabije... Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 mam potwierdzenie na maila, beka kurcze beka - pierwszy raz w zyciu zamowilem kolekcjonerke na konsole, ktorej nie posiadam Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 (edytowane) Moja pierwsza EK zamówiona na PC...teraz tylko czekać do lutego jaram się jak małe dziecko po tym nowym trailerze... Idę się zahibernować do lutego Edytowane 6 czerwca 2014 przez GwynBleidd_79 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 mam potwierdzenie na maila, beka kurcze beka - pierwszy raz w zyciu zamowilem kolekcjonerke na konsole, ktorej nie posiadam Myślę że sporo osób tak zrobiło. W tym i ja. Od razu w Lutym kupię nowy TV, konsole i Wieśka. A co tam będę sobie żałował Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 ja ps4 pewnie kupie pod choinke - po cichu licze ze driveclub nie okaze sie niewypalem i beda go bundlowac. to + gry z plusa jakie do tego czasu odloze i jakos czas minie do konca lutego 2015 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 Mam nadzieje, że na E3 pokażą gameplay z PS4 i podadzą wymagania na PC (będzie beka xD). Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 Ja ps4 też nie mam i szczerze mówiąc nie wiem czy do dnia premiery gry będę posiadał konsole. Ale nie mogę przegapić kolekcjonerki Wiedźmina. Do końca growego życia bym tego żałował. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 Już zamówiona EK na PS4. Za takie pieniądze trzeba. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 Ja jednak skasowalem preorder na ta zwykla. I zamowilem kolekcjonerke No taka cena, taka gra. Nie moglem sie oprzec. Dobrze zd przynajmniej mam juz konsole Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 Jak się dowiedziałem, że nie trzeba od razu płacić to poszło zamówienie EK na PS4, inaczej bym nie zamówił bo do końca wakacji mam wydatków w (pipi), a też bym sobie nie darował. Nie wiem czy już ktoś pisał, ale kolekcjonerki nie będą numerowane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi