Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak ukryta?

W kazdym trailerze (od czasu zapowiedzi Wiedzmina 2) redzi w ktorejs klatce umieszczaja screena z ukryta wiadomoscia, tutaj jest np ich wiadomosc wraz z pierwszym trailerem Wieska 3:

y9sG0zw.jpg

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

zastanawiam się czy zamawiać wersje pc czy ps4. Z jednej strony mam mocarnego pc a ps4 już teraz przegrywa z pc pod względem technicznym z drugiej boje się optymalizacji. Cholera mam nadzieję że podadzą rekomendowane wymagania grubo przed premierą abym mógł zdecydować :) Mam 2 kolekcjonerki pc więc 3 też musi być :)

Ve9Wnph.png

Opublikowano (edytowane)

zamówiona kolekcjonerka na ps4 :D

ps. to jest pewne ze kazdy to dostanie? - licznik na stronce rosnie w zastraszajacym tempie a samo klikniecie zamowienia to w sumie chwila, potwierdzenia zadnego nie ma, a pisze ze platnosc i forme wysylki i tak bedzie sie wybierac 3tyg przed premiera

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano (edytowane)

zastanawiam się czy zamawiać wersje pc czy ps4. Z jednej strony mam mocarnego pc a ps4 już teraz przegrywa z pc pod względem technicznym z drugiej boje się optymalizacji. Cholera mam nadzieję że podadzą rekomendowane wymagania grubo przed premierą abym mógł zdecydować :) Mam 2 kolekcjonerki pc więc 3 też musi być :)

Ve9Wnph.png

Nie oszukujmy sie, nawet pecet za miliard nie da Ci gwarancji milej gry, a juz w szczegolnosci gdy mowimy o grze cdred.

Gre to moze i zrobia fantastyczna ale problemow stricte technicznych bedzie z nia cala masa.

Edytowane przez Kre3k
Opublikowano

ps. to jest pewne ze kazdy to dostanie? - licznik na stronce rosnie w zastraszajacym tempie a samo klikniecie zamowienia to w sumie chwila, potwierdzenia zadnego nie ma, a pisze ze platnosc i forme wysylki i tak bedzie sie wybierac 3tyg przed premiera

Ja dostalem maila potwierdzajacego, w ktorym dziekuja za zlozenie zamowienia. W nim tez potwierdzaja, ze zaplacic bedzie mozna 3 tygodnie przed premiera.

A zaklepana teraz napewno bedzie dostepna. Limit kolekcjonerek maja jakis napewno i do momentu jak sie nie wyczerpal to mozna zamawiac. Tak jak bylo przy premierze W2 ;)

Opublikowano (edytowane)

No w końcu ruszyły te pre-ordery. Ja miałem dylemat brać edycję na PC czy PS4. Ale jednak zdecydowałem się na edycję standardową na piecyki bo w sumie nie wiem czy do lutego będę miał PS4.

To będzie najlepiej zainwestowana kasa jeśli chodzi o początek przyszłego roku:)

Jeszcze co się tyczy zawartości to jak zwykle CD Project pokazało klasę.Tak było przy W1 i 2 więc nie dziwi fakt, że tym razem też dopakowali dodatkami pudełka z grą. Jedna z niewielu firm, która nie traktuje graczy i klientów jak stada debili co się rzucą do sklepów na byle co w cenie 230zł+.

Edytowane przez Paliodor
Opublikowano

Kolekcjonerek będzie pewnie 9999 szt. Tak jak to było z W2. Ja złożyłem zamówienie na wersję PC i EK. Oby do lutego! :)

Wysłane z Tapatalka

Opublikowano

Popyerdolony ten trailer. CDP zmasakrowalo innych wydawcow tymi edycjami i cenami. Zamowilem preorder. Jestem dumny z bycia polakiem.

Od jutro chyba zaczne trzaskac w dwojke bo nie dokonczylem jeszcze :D

• Minusik 1
Opublikowano

Powinien ci przyjść e mail z potwierdzeniem.

Opublikowano (edytowane)

To juz wiadomo na kiedy mam zaklepac ostatnie dni urlopu :) Na Swieta bede w Polsce to kupie brakujace tomy sagi o Wiedzminie (kiedys komus kilka pozyczylem I tyle widzialem) I ponure angielskie zimowe wieczory spedze w swiecie Geralta z Rivii :D

Edytowane przez hav3n
Opublikowano

Też moja pierwsza kolekcjonerka. Ale wiedziałem, że tak będzie już z chwilą kiedy powiedzieli, że to ostatnia gra z serii. Poprzednie części mi się cholernie podobały, jak i książkowy wiedźmin dlatego zwieńczenie growej trylogii musi u mnie skończyć w mocny sposób. Narzeczona mnie zabije... 

Opublikowano

mam potwierdzenie na maila, beka kurcze beka - pierwszy raz w zyciu zamowilem kolekcjonerke na konsole, ktorej nie posiadam :D

Myślę że sporo osób tak zrobiło. W tym i ja. Od razu w Lutym kupię nowy TV, konsole i Wieśka. A co tam będę sobie żałował :)

Opublikowano

ja ps4 pewnie kupie pod choinke - po cichu licze ze driveclub nie okaze sie niewypalem i beda go bundlowac. to + gry z plusa jakie do tego czasu odloze i jakos czas minie do konca lutego 2015 :)

Opublikowano

Ja ps4 też nie mam i szczerze mówiąc nie wiem czy do dnia premiery gry będę posiadał konsole. Ale nie mogę przegapić kolekcjonerki Wiedźmina. Do końca growego życia bym tego żałował.

Opublikowano

Jak się dowiedziałem, że nie trzeba od razu płacić to poszło zamówienie EK na PS4, inaczej bym nie zamówił bo do końca wakacji mam wydatków w (pipi), a też bym sobie nie darował. Nie wiem czy już ktoś pisał, ale kolekcjonerki nie będą numerowane.