Opublikowano 12 maja 20159 l ale GoL wafluje sie z CDPem są pod jedną firmą matką, więc pewnie chcieli być obiektywni, a że wyszla najniższa ocena jak narazie od nich to zonk "W związku z tym, że Agora - właściciel Polygamii - jest polskim współwydawcą gry, zdecydowaliśmy się nie wystawiać grze tradycyjnej oceny." Można? Można. No i koso napisał, że jest downgorad na ps4 w stosunku do tego co pokazywali na targach. A NIE MÓWIŁEM
Opublikowano 12 maja 20159 l No hype to mi teraz eksplodował, jeszcze przekazano moje zamówienie do magazynu, już nie mogę się doczekać, co za oceny
Opublikowano 12 maja 20159 l O matko, ale będę grał. Nie jest to dziwne, że polskie portale dają najniższe oceny? Gry-Online 8.5 i ten cytat powyżej, CD-Action to w ogóle się znęca nad Wieśkiem.. Edytowane 12 maja 20159 l przez KamileQ
Opublikowano 12 maja 20159 l (pipi) ! Rezygnuje z Preordera [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 12 maja 20159 l przez Koleś88
Opublikowano 12 maja 20159 l Not Dzeralt; Geralt xD Szybki pojazd z humorem, po angolach i ich wymowach. Edytowane 12 maja 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 12 maja 20159 l Nie wiem, może niektóre portale w Polsce żałują, że Wiesiek nie jest już tylko na PC (albo first to PC)
Opublikowano 12 maja 20159 l ppe dał 6 za oprawe graficzną Musiałem wejść na tą recenzje i samemu się przekonać. Oni naprawdę dali 6 :O Hahahaha
Opublikowano 12 maja 20159 l Tak jakby ktoś był ciekawy jak wygląda fragment Novigradu w obecnej wersji Edytowane 12 maja 20159 l przez Bigby
Opublikowano 12 maja 20159 l Tak jakby ktoś był ciekawy jak wygląda fragment Novigradu w obecnej wersji To samo, elegancko
Opublikowano 12 maja 20159 l http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-witcher-3-wild-hunt 92/100
Opublikowano 12 maja 20159 l Wszyscy recenzenci w Polsce dostali chyba kopie recenzencką na ps4 xD CDA napisało, że wersja na konsole to bubel i odradza kupno konsoli - to CW czy recenzja? Dobry cytat z gafa lol @ these reviews, it's like everybody reviewed a different game. There's proabably every combination of these out there: great strory/shit story, great open world/awful open world, meaningful sub-quests/boring fetch-quests and colectathons, amazing combat/crap combat Coś mi się wydaję, że wielu recenzentów nawet tej gierki nie ukończyło... Edytowane 12 maja 20159 l przez Starh
Opublikowano 12 maja 20159 l Chyba wszyscy dostali wersje na PS4 i twierdza zgodnie ze framerate nie jest najlepszy.
Opublikowano 12 maja 20159 l Wiecie, wszędzie jest tylko wersja na Ps4, dodatkowo wersja debugowa startująca tylko na przygotowanych do tego konsolach (albo dev-kitach), nie na zwykłych ps4-ach.
Opublikowano 12 maja 20159 l Jednak takie wczesne embargo na recki to zły pomysł - teraz jeszcze trudniej czekać na premierę
Opublikowano 12 maja 20159 l http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-witcher-3-wild-hunt 92/100 Juz 93/100
Opublikowano 12 maja 20159 l Znowu 92. To się jeszcze aktualizuje, raz jest 91 przy 12 reckach, zaraz 92 przy 15, zaraz znowu 91 przy 12.
Opublikowano 12 maja 20159 l W Dziki Gon grałem na PlayStation 4 i jedno mogę powiedzieć na pewno – gra nie wygląda tak, jak na najlepszych trailerach. Wygląda gorzej. Nie oznacza to jednak, że jest brzydka. Wręcz przeciwnie, to zdecydowanie jedna z najlepiej wyglądających produkcji ostatnich lat. Owszem, teksturom na zbliżeniach daleko do ostrości żyletki, roślinność nie jest tak piękna i bujna, jak za oknem, a twarzom daleko do fotorealizmu, jednak to co widzimy tworzy bardzo spójną i przekonującą całość. Dlaczego? To po raz kolejny efekt absolutnego mistrzostwa „Redów” w projektowaniu. Wręcz uwielbiam ten prezentowany przez nich od lat realizm połączony ze swoistą malarskością, który z każdą kolejną produkcją wspina się na coraz wyższy poziom. Krajobrazy rozczuliłyby Chełmońskiego, detale strojów zachwyciły Matejkę, a miasta zafascynowały Canaletto. Naprawdę. Więcej mi nie potrzeba. Z recki na gram.pl I oto właśnie chodzi - nie chodzi tylko o tekstury itp, ale przede wszystkim o stylistykę
Opublikowano 12 maja 20159 l Teraz jest 93 a jeszcze np nie ma uwzglednionej recki GameTrailers - 9.8 Boże ide spać na tydzień.