Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Be_
Opublikowano

ale GoL wafluje sie z CDPem są pod jedną firmą matką, więc pewnie chcieli być obiektywni, a że wyszla najniższa ocena jak narazie od nich to zonk

"W związku z tym, że Agora - właściciel Polygamii - jest polskim współwydawcą gry, zdecydowaliśmy się nie wystawiać grze tradycyjnej oceny."

Można? Można. 

No i koso napisał, że jest downgorad na ps4 w stosunku do tego co pokazywali na targach. A NIE MÓWIŁEM

Opublikowano (edytowane)

O matko, ale będę grał. :banderas: Nie jest to dziwne, że polskie portale dają najniższe oceny? Gry-Online 8.5 i ten cytat powyżej, CD-Action to w ogóle się znęca nad Wieśkiem..

Edytowane przez KamileQ
Opublikowano (edytowane)

Wszyscy recenzenci w Polsce dostali chyba kopie recenzencką na ps4 xD CDA napisało, że wersja na konsole to bubel i odradza kupno konsoli - to CW czy recenzja?

Dobry cytat z gafa

lol @ these reviews, it's like everybody reviewed a different game. There's proabably every combination of these out there: great strory/shit story, great open world/awful open world, meaningful sub-quests/boring fetch-quests and colectathons, amazing combat/crap combat

Coś mi się wydaję, że wielu recenzentów nawet tej gierki nie ukończyło...

Edytowane przez Starh
Gość suteq
Opublikowano

Sorry, ale na cda reckę W3 pisał Berlin, dla którego SR IV to 6/6. XD

Gość suteq
Opublikowano

Znowu 92.

To się jeszcze aktualizuje, raz jest 91 przy 12 reckach, zaraz 92 przy 15, zaraz znowu 91 przy 12. ;)

Opublikowano
Dziki Gon grałem na PlayStation 4 i jedno mogę powiedzieć na pewno – gra nie wygląda tak, jak na najlepszych trailerach. Wygląda gorzej. Nie oznacza to jednak, że jest brzydka. Wręcz przeciwnie, to zdecydowanie jedna z najlepiej wyglądających produkcji ostatnich lat. Owszem, teksturom na zbliżeniach daleko do ostrości żyletki, roślinność nie jest tak piękna i bujna, jak za oknem, a twarzom daleko do fotorealizmu, jednak to co widzimy tworzy bardzo spójną i przekonującą całość. Dlaczego? To po raz kolejny efekt absolutnego mistrzostwa „Redów” w projektowaniu. Wręcz uwielbiam ten prezentowany przez nich od lat realizm połączony ze swoistą malarskością, który z każdą kolejną produkcją wspina się na coraz wyższy poziom. Krajobrazy rozczuliłyby Chełmońskiego, detale strojów zachwyciły Matejkę, a miasta zafascynowały Canaletto. Naprawdę. Więcej mi nie potrzeba.

Z recki na gram.pl ;)

I oto właśnie chodzi - nie chodzi tylko o tekstury itp, ale przede wszystkim o stylistykę :)