Opublikowano 13 maja 20159 l Panowie nie ma opcji, żeby jakieś sklepy sprzedawały wcześniej CDP wysłało pismo w którym piszę jakie są kary za wcześniejszą sprzedaż i są na tyle duże, że wątpię aby ktoś ryzykował.
Opublikowano 13 maja 20159 l Gameplay z PS4, bez spoilerów bo koleś tylko łazi i jeździ na koniu (i próbuje użyć szybkiej podróży): https://www.youtube.com/watch?v=i9hcctt8qus Edytowane 13 maja 20159 l przez SzczurekPB
Opublikowano 13 maja 20159 l zwazywszy na fakt, ze jeszcze pare miesiecy temu wersje konsolowe dzialaly "dramatycznie" i jak to chodzi dzisiaj (sporo sporo lepiej) nie zdziwilbym sie jakby jednak redzi doprowadzili ta gre do tych w miare stabilnych 30fps ale podejrzewam, ze jeszcze za wyjatkiem day one patcha jeszcze z pare innych przed nami do takiego stanu
Opublikowano 13 maja 20159 l do tego day one patch jeszcze nie jest gotowy wiec nie wierze, ze redzi zaczeliby wysylac gre wczesniej by narazac ludzi na granie bez niego - to dla tych co mysla, ze jak juz maja w zamowieniu numer przesylki to znak, ze przed weekendem zagraja
Opublikowano 13 maja 20159 l Nie wiem co niektórzy wydziwiają z tematem tej niby kijowej oprawy na PS4. Dla mnie chodzi spoko. Spadki frejmu przy takiej skali świata są nieukninione.
Opublikowano 13 maja 20159 l Całą poprzednią generację spędziłem na PS3 i jestem zahartowany jeśli chodzi o spadki FPSów, i mam je gdzieś bo wiem że i tak będę się świetnie bawił pomimo kilku niedoróbek
Opublikowano 13 maja 20159 l ale mam jarano na W3, czekanie na premierę teraz przypomina mi czekanie na kobietę która po grze wstępnej skoczyła na chwilę do łazienki odświeżyć się a pała stoi na baczność i czeka.
Opublikowano 13 maja 20159 l Oni okonieli? Graficznie na PS4 jest spoko. Czekac na kuriera, odpakowac gre, wlączyc zasysanie patcha i zająć sie resztą kolekcjonerki.
Opublikowano 13 maja 20159 l a to ja nie wiem, czekam z chvjem w ręku Edytowane 13 maja 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 13 maja 20159 l Czy to znaczy, ze na gre wstepna nie byla swieza? [emoji29] Ja nie wiem jak mozna tak czekac na gre, ktora od ppe dostala 6/10 za grafike. Fuuuj ! Ps. Jak usunac na stale to "Wyslane z..." ? Z poziomu telefonu sie da jakos? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 13 maja 20159 l przez Koleś88
Opublikowano 13 maja 20159 l kurcze zapomnialem sie przelogowac Spoko nie miałem AMIGI 500 tylko Commodore64 \m/
Opublikowano 13 maja 20159 l ale mam jarano na W3, czekanie na premierę teraz przypomina mi czekanie na kobietę która po grze wstępnej skoczyła na chwilę do łazienki odświeżyć się a pała stoi na baczność i czeka. Wiem, ze to cios na miare "sw Mikolaj nie istnieje, ale siku/kupa to nie jest odswiezenie sie
Opublikowano 13 maja 20159 l (Ale ogarnąłbyś już te wysyłanie z iPhone'a) Przeciez napisalem wyzej jak to wylaczyc? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 13 maja 20159 l Edytowałeś w trakcie, gdy pisałem. Ustawienia tapatalka - edycja sygnatury. Edytowane 13 maja 20159 l przez Hum
Opublikowano 13 maja 20159 l kurcze zapomnialem sie przelogowac Spoko nie miałem AMIGI 500 tylko Commodore64 \m/ 600!!!!! a c64 tez mialem, nawet na komunie dostalem stacje dyskietek xD
Opublikowano 13 maja 20159 l Podziekowal gdzies to widzialem wczesniej wlasnie, nie zdazylem wylaczyc i pozniej juz znalezc nie moglem. Kurde tak sie wkrecilem w W2, ze masakra. 4 lata roznicy pomiedzy pierwsza a druga czescia a jedynka wydaje sie przy dwojce wrecz archaiczna. Pod prawie kazdym wzgledem. Jedyna rzecz jaka na razie zauwazylem to troche w 2 zagubili klimat. Nie rozumiem jak komus moze nie podobac sie system walki z W2?! Przeciez jest mega a czytalem, ze duzo osob narzeka/narzekalo. Przeskok ogromny. Smiem watpic czy roznice miedzy W2 a W3 beda az tak duze ale jak beda chociaz w polowie na plus to trojeczka pochlonie nas wszystkich na dluuuugo.
Opublikowano 13 maja 20159 l Wczoraj włączyłem na chwilę dwójkę, coby przypomnieć sobie tylko retrospekcje, a skończyło się wyłączeniem konsoli po trzech godzinach, nawet żonka oglądała i nie mogła się oderwać. Gra nadal wyrabia i jest idealnym wyprowadzeniem do trójki.
Opublikowano 13 maja 20159 l tez niedawno ogrywalem W2 na blaszce z wymaksowanymi ustawieniami - wspaniałe jak ta gra sie nie starzeje zarowno gameplayowo jak i graficznie dalej bardzo wysoka półka jakiś kolo w recce powtórzył to o Conan - ze ta gra to najlepsza rzecz jaka przydarzyła mu sie w zyciu, mocno Edytowane 13 maja 20159 l przez kermit
Opublikowano 13 maja 20159 l tez niedawno ogrywalem W2 na blaszce z wymaksowanymi ustawieniami - wspaniałe jak ta gra sie nie starzeje zarowno gameplayowo jak i graficznie dalej bardzo wysoka półka Graficznie bardzo dobrze wygląda na PC, ale gameplayowo już trochę drewnianie jest. Jak odpaliłem i zacząłem biegać w kółko to się zdziwiłem jak sztywno Geralt się porusza. Tak czy siak i tak bardzo dobry tytuł w dalszym ciągu