Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na filmie byłem w kinie :) Serial olałem, ale niedawno któryś znajomek stwierdził że serial jest ciut lepszy od filmu i nawet da się go oglądać.

Gość ragus
Opublikowano

W sumie bym odświeżył sobie W2. Pierwszy raz grałem na 360 i nie widziałem nawet ścieżki tego Elfa.

Czyli trochę mnie ominęło, co?

Opublikowano (edytowane)

W przeciwienstwie do innych gier, tutaj kluczowy wybor "sciezki" zmienia diametralnie niemalze polowe gry, wiec tak, jak najbardziej troche Cie ominelo, po drodze jest jeszcze wiele mniejszych wyborow ktore maja spory wplyw na krolestwa polnocy :)

Edytowane przez Bansai
Opublikowano (edytowane)

Zagrałem kiedyś na PC w część pierwszą, ale jakoś nie wciągnąłem się (i nie ukończyłem jej). Dwójki nawet nie tknąłem. Czuję, że bez lektury książkowej, przed zakupem gry, się nie obejdzie.

Kompletny brak reakcji widzów konferencji Microsoft'u na E3 (po obejrzeniu kawałka gry), wprawił mnie w zakłopotanie. I chyba nie tylko mnie, bo panowie jeszcze na scenie stali (przy kompletnej ciszy), a tam już następny tytuł widniał.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Jeżeli ktoś miał wątpliwości czy gra działała na X1 czy PC to Marcin Momot rozwiał wszelkie wątpliwości:

Grane było na Xboxie. Proszę nie lekceważyć potęgi mojej ulubionej konsoli:)

Edytowane przez McDrive
Opublikowano

obejrzalem juz na 3 kompach o roznej konfiguracji wszystkie dostepne gameplaye z e3 gdzie rzekomo graja na xone i na pewno to nie wina youtube - w chwili obecnej wersja na xone choc PRZEŚLICZNA dziala na oko w 20fps i ma niesamowicie mocny screentearing

Opublikowano

pocisneli ich na pokaz obecnego buildu <ma_byc_na_e3>, maja jeszcze 8 miesiecy optymalizacji no i dodatkowe 10% mocy z wy(pipi)ania kinecta

wazne ze na ten moment jest slicznie

Opublikowano

ja tu sie boje czy aby bedzie betonowe 30fps na ps4 a ty wyskakujesz z xone - na bank majac na uwadze wersje na pc i mocniejsze ps4 na ostatnim miejscu myslalbym o wersji na xone jako tej zoptymalizowanej

Opublikowano

ja tu sie boje czy aby bedzie betonowe 30fps na ps4 a ty wyskakujesz z xone - na bank majac na uwadze wersje na pc i mocniejsze ps4 na ostatnim miejscu myslalbym o wersji na xone jako tej zoptymalizowanej

Gameplay jest z PC. Najprawdopodobniej ten z IGN rowniez.

Opublikowano

pierwsza gra gdzie las wygląda na prawdziwy LAS a nie teskturka, pare kiji z dorysowanymi koronami ze sprajtów,

te drzewa i ich gęstość, gałęzie.. cudo

• Plusik 3