Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 945,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

było?

Eh aż mi się Essi (Fanek nie zna) przypomniała  :frog:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Po kiego grzyba oni walneli ten znaczek z polska wersją jezykową?

Opublikowano

Bo janusze tego kraju nie ogarniają 

Opublikowano

i tak prawilne chłopaki grają po angielsku bo polski jest głupi

Opublikowano

Starh - odświeżyłem sobie fabułe W1 i W2, no  ale nie wiem kto to Essi

napisz w spoilerze jeśli to nie problem

matka Gerarda

Opublikowano

i tak prawilne chłopaki grają po angielsku bo polski jest głupi i teatralnie odegrany

Fixed

Ja bym sobie pograł w pełni po francusku jakby taki język był na płytce (podczas drugiego przejścia).

Opublikowano

Opublikowano

:dafuq:

Opublikowano

Na polygon nie czytali sagi, dlatego nie czuli dodatkowej immersji z gry. Stąd brak zrozumienia tematu i niskie oceny.

Znajdź mi amerykańskich dziennikarzy, którzy przeczytali całość i ograli obie poprzednie gry.

Protip - you can't

Z mojej strony hint - żartowałem.

Opublikowano

Trzymajta mnie ludzie i dajcie pochodnie.

Bansai gdzie gify prawdy!?

Opublikowano

ktoś mnie chyba wkreca

Opublikowano

To problem amerykańskich dziennikarzy, że nie przeczytali książek, ani nie zagrali w poprzednie części (zwłaszcza jedynke, która moim zdaniem najlepiej odwzorowuje słowiański klimat, a książki w ingriszu są).

Opublikowano

Ja tam bym cytatu GoLa nie dawał na okładkę, zamiast tego rzuciłbym "6/10 grafika PSX". 

Opublikowano

To problem amerykańskich dziennikarzy, że nie przeczytali książek, ani nie zagrali w poprzednie części (zwłaszcza jedynke, która moim zdaniem najlepiej odwzorowuje słowiański klimat, a książki w ingriszu są).

No patrz i nieznajomość sagi nie dała im tej immersji, a jednak potrafili walić dyszkami.

Opublikowano

ja zamierzam trzymać płyte w napędzie, ale ja to dziwny jestem

Opublikowano

Yano, jaka ma być dupa?