Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, z pewnoscia sklepy beda ryzykowaly 100tys zl kary od sprzedanej sztuki, by ktos wczesniej dostal.

Pakuja, nadaja numery wysylkowe tylko po to by nie zawracac sobie dupy przy premierze.

Opublikowano (edytowane)

Pewnie w poniedziałek dostaniemy info o nadaniu paczki i jej numer.

Choć po cichu liczę, że jednak będzie to dziś :ohboy:

Edytowane przez Hum
Opublikowano (edytowane)

Po prostu nie chce bys sie zawiodl Hum ^^ - wszystkie sklepy maja od dawna, niektorzy pewnie maja zalatwione kopie juz od 18tego z niepisana umowa ze odpala o 24, sklepy na pewno beda wysylac tak, bys najpozniej 19tego dostal swoja kopie.

Edytowane przez easye
Opublikowano

Musisz niszczyć resztki mojej nadziei?

Swoją drogą na Ultimie ciągle info 'wysyłka od 19.05'. Nie będę zadowolony, gdy faktycznie dopiero tego dnia będą wysyłać.

Opublikowano

na 1000 % wszyscy dostaną paczki 19 maja. Ci co paczkomaty po północy zaraz ci co kurierzy albo poczta polska w ciągu dnia we wtorek. Nie ma co nad tym dywagować więcej. W MediaMarkt w Olsztynie już Wiedźmin 3 jest na magazynie ale nie sprzedadzą do wtorku.

Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)

o jezu jaka gó.wnoburza o jedną recenzje xd

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Obadaj oferte na stronie saturna, euro rtv po ten zestaw. Warto celowac w 1TB jesli glownie bede kupowal gry pudelkowe? Na ps3 320gb nie mam zajetego nawet 70GB.

jak nie zająłeś 70gb to raczej luz, ja miałem co chwile zapchany dysk i musiałem kasować gry albo instalki. a jak przez pare miesięcy korzystałem z plusa i ich darmowych gierek to kompletnie miałem problemy z miejscem na dysku

na ps4 gry mogą zajmować z 50gb więc wole dołożyć te pare zł  i mieć 1TB i w spokoj

, w temacie praca co chwile przechwałki o awanasach i podwyżkach a tu wydać 1,5k trudno, yano pewnie od początku maja już konsole przepiłeś albo przejadłeś w macu

ja akurat miałem naiewielką podwyżkę

dla mnie wydać 1500zł to nie jest jakiś wielki kłopot, bo na codzień żyje oszczędnie i mam troche kasy. czekałem poprostu na odpowiednią gre jako bodziec do zakupu. bo nie mam w zwyczaju wydawać 1500zł na kawalek złomu jaki bedzie leżał w szafie (dzięki temu mam oszczędności)

teraz powod do zakupu jest bo wiedźmin a potem mgs5 i jazda

PS żeczywiście pewnie na wódke, fajki i majonez wydałem w ostanim pół roku równowartość ps4 jak nie więcej :/ dobrze że poza tymi używkami jestem oszczędny

Opublikowano

Mam pytanie do osób, które dosyć dobrze pamiętają Wiedźmina 2:

Właśnie ukończyłem 2 akt w W2, zaczynam 3 ale popatrzyłem w necie trochę i wydaje mi się tylko czy 3 akt jest zdecydowanie krótszy od np. 2? Drugi zajął mi spokojnie z 12-15h (wykonywałem wszystkie misje poboczne). Podążam ścieżką Iorwetha. Faktycznie jest duży krótszy i mniej więcej ile jeszcze h mi zostało do zakończenia? Pytam bo chcę teoretycznie wiedzieć czy jestem w stanie się wyrobić do 19-20go na premierę W3:)

Opublikowano (edytowane)

o jezu jaka gó.wnoburza o jedną recenzje xd

To nie jest g0wnoburza, to jest biznes w którym chodzi o setki milionów euro.

A my żyjemy z świecie zepsutym poprawnością polityczną, źle się dzieje gdy ta poprawność uderza w grę Video.

Edytowane przez TrueGrand
Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie do osób, które dosyć dobrze pamiętają Wiedźmina 2:

Właśnie ukończyłem 2 akt w W2, zaczynam 3 ale popatrzyłem w necie trochę i wydaje mi się tylko czy 3 akt jest zdecydowanie krótszy od np. 2? Drugi zajął mi spokojnie z 12-15h (wykonywałem wszystkie misje poboczne). Podążam ścieżką Iorwetha. Faktycznie jest duży krótszy i mniej więcej ile jeszcze h mi zostało do zakończenia? Pytam bo chcę teoretycznie wiedzieć czy jestem w stanie się wyrobić do 19-20go na premierę W3:)

Pobocznych zadań jest mało, obszar również niewielki, a głównych questów kilka. 3 akt do przejścia z jeden wieczór. Edytowane przez Hum