Opublikowano 15 maja 20159 l Co do dostawy - brał ktoś kuriera z cdp.pl? Jak się ma u was sytuacja? U mnie dalej status "w realizacji". U mnie tak samo.
Opublikowano 15 maja 20159 l Nienawidzę się za ten impulsywny zakup, bo wkład własny w mieszkanie pożarł mi większość oszczędności, ale raz się żyje. Akurat zaczyna się tygodniowy urlop w rodzinnym mieszkanku, więc 19.05 chłodzę whiskey, czekającą w piwnicy rodziców od moich ostatnich 30tych urodzin, nawiedzam poznańskiego Saturna od rana i jechane.
Opublikowano 15 maja 20159 l @Szarku To jest screen z PC na 100% @Sqtr Mam prosbe, jak bedziesz gral to wez podejdz do bandyty lub utopca (koniecznie ktores z tych dwoch) i zerknij czy po uderzeniu (nie zabiciu) mieczem krew spada na ziemie, pojawiaja sie plamy etc. Ciekaw jestem czy naprawili to w day 1 patchu czy trzeba bedzie jeszcze czekac ^_^ Edytowane 15 maja 20159 l przez Bansai
Opublikowano 15 maja 20159 l http://www.gamersyde.com/news_the_witcher_3_our_ps4_videos-16541_en.html Cztery filmiki z ps4 bez kompresji (wersja z zainstalowanym patchem) ;] Edytowane 15 maja 20159 l przez Starh
Opublikowano 15 maja 20159 l (pipi)a. Nie wierzę, że komuś się może nie podobać grafika w tej grze. Ma taki unikalny feeling, zupełnie inny niż w uncharted, batmanach czy asasynach. Daje to takie wrażenie, że człowiek sam chciałby się przejść po tych polach, kniejach czy usiąść na ławce pod chatką i popatrzeć na krzątających się ludzi. GOTY
Opublikowano 15 maja 20159 l Ta gra jest wspaniała, dopiero sie oderwałem, Ja już nic nie mówie, im dalej tym lepiej. Miazga klimatyczno, muzyczno, bajeczna. Pisze to po kilku dobrych godzinach, ale z browarami więc może sie zakochałem w maszkarze. . Gra jest serio 9plus na 10. Absolutny hicior.
Opublikowano 15 maja 20159 l Są dropy lekkie i w pewnym pomieszczeniu gałęzie drzew przechodziły mi przez ściany, ale co tam. Gra wygląda obłeędnie
Opublikowano 15 maja 20159 l http://www.gamersyde.com/news_the_witcher_3_our_ps4_videos-16541_en.html Cztery filmiki z ps4 bez kompresji (wersja z zainstalowanym patchem) ;] W du.pie mam ten niby downgorad, obejrzałem pół pierwszego filmiku po czym wyłączyłem go i tylko tak jestem w stanie opisać swoje wrażenia
Opublikowano 15 maja 20159 l Po zobaczeniu tych filmików śmiało mogę stwierdzić, że to najładniejsza gra z otwartym światem na konsolach. GTAV się chowa, a ten pismak z ppe to jakiś idiota. Tylko te dropy niech jeszcze poprawią i będzie git. Edit: Filmików z gamersyde. Edytowane 15 maja 20159 l przez Mantis
Opublikowano 15 maja 20159 l https://twitter.com/Tidux Fast travel time you wonder? 3-5 seconds. #PS4 #TheWitcher3WildHunt The Patch makes the game really solid!even looks better! UI feels snappa and Flows better. #PS4 #TheWitcher3WildHunt @Tidux How's the framerate after the patch? @AnthonyPutson Better! Edytowane 15 maja 20159 l przez Bigby
Opublikowano 15 maja 20159 l Edycja PC jest w dwóch pudelkach. To ci dopiero Edytowane 15 maja 20159 l przez PiotrekP
Opublikowano 15 maja 20159 l Ciężki tydzień za mną. Łikend zleci z bata i pierwszy raz od dawna chcę by zleciał jak z bicza. Poniedziałek wolne, wtorek też. I odpływam. Zerknąłem na filmik z gamersyde, jakieś 20 sekund i zaraza, to będzie epickie.
Opublikowano 15 maja 20159 l Też obadałem jeden filmik,potwierdzam żeby dać za taką grafike 6/10 trzeba być idiotą. Jasne subiektywne odczucie downgorad itd ale no bez jaj najładniejsza gra z otwartym światem w historii a ktos wystawia ocene jak dla crapa..beka ujemna jak dla mnie.
Opublikowano 15 maja 20159 l Hue Niemcy zdjęli porównanie PC vs PS4 po interwencji Redów. Dobre jajca.
Opublikowano 15 maja 20159 l Ta gra jest wspaniała, dopiero sie oderwałem, Ja już nic nie mówie, im dalej tym lepiej. Miazga klimatyczno, muzyczno, bajeczna. Pisze to po kilku dobrych godzinach, ale z browarami więc może sie zakochałem w maszkarze. . Gra jest serio 9plus na 10. Absolutny hicior. Czy to ten sam poziom co GTA V (chodzi mi glownoe o technikalia i plynnosc animacji)?
Opublikowano 15 maja 20159 l Jako że jestem na chorobowym do 25 maja bardzo mocno zastanawiam się nad tym aby w pon o 18 pójść spać i o 24 wstać Ciekawe co moja kobieta o mnie pomyśli jak o 18 powiem jej dobranoc. Nauczony doświadczeniem z wiedźmina 2 chyba jednak bezpieczniejsza opcją będzie pobudka o 6 rano;)
Opublikowano 16 maja 20159 l Jak to dropy animacji? Przecież grafika 10/10 a ludzie, którzy ogrywają pełną wersję muszą się nie znać i są hejterami... A tak bez ironizowania. To są naprawdę jakies bardzo widoczne spadki? Przeszkadzają podczas walki z przeciwnikami? Edytowane 16 maja 20159 l przez ornit
Opublikowano 16 maja 20159 l Nienawidzę się za ten impulsywny zakup, bo wkład własny w mieszkanie pożarł mi większość oszczędności, ale raz się żyje. Akurat zaczyna się tygodniowy urlop w rodzinnym mieszkanku, więc 19.05 chłodzę whiskey, czekającą w piwnicy rodziców od moich ostatnich 30tych urodzin, nawiedzam poznańskiego Saturna od rana i jechane. Bron boze nie waz sie wkladac whiskey do lodowki! Whisky/whiskey jesli juz to chlodzi sie tylko i wylacznie kostkami lodu. To taka mala uwaga na marginesie
Opublikowano 16 maja 20159 l Nienawidzę się za ten impulsywny zakup, bo wkład własny w mieszkanie pożarł mi większość oszczędności, ale raz się żyje. Akurat zaczyna się tygodniowy urlop w rodzinnym mieszkanku, więc 19.05 chłodzę whiskey, czekającą w piwnicy rodziców od moich ostatnich 30tych urodzin, nawiedzam poznańskiego Saturna od rana i jechane. Bron boze nie waz sie wkladac whiskey do lodowki! Whisky/whiskey jesli juz to chlodzi sie tylko i wylacznie kostkami lodu. To taka mala uwaga na marginesie wyłącznie zimnymi kamieniami, nie rozpuszczają się i nie przyjmują aromatów od pozostałych trzymanych w zamrażarce rzeczy.
Opublikowano 16 maja 20159 l Dzieki za porady :* Jak widac z alkoholi to znam sie tylko na Kasztelanie
Opublikowano 16 maja 20159 l Mnie trochę denerwuje to, że zamówiłem preordera (w cdp.pl), także już dawno dostali moją kasę i mogą ją dalej wykorzystywać do inwestowania. W zamian za to właśnie wczoraj się dowiedziałem, że np. Media Markt przeprowadzi premierę Wiedźmina 18 maja od 21:00. Nie mam nic przeciwko takim akcjom ze strony marketu, ale jako preorderowiec chciałbym w takim razie swoją kopię dostać też 18go.
Opublikowano 16 maja 20159 l Od 21:00? A nie 23:00? Bo wszędzie była mowa, że jednak te dwie godziny później. Ja tam nic nie zamawiałem, więc mam zamiar wybrać się na nocne łowy do MM lub Saturna i taka informacja byłaby dość istotna
Opublikowano 16 maja 20159 l Ja tych rozkmin nie mam bo olsztyński mm nie bierze udziału w premierze;)