Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 957 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

kurde wy już za 2 godziny pogracie a ja musze czekać do jutra bo kupuje odrazu całą konsole w zestawie z wieśkiem. kurde mogłem kupić ps4 pare dni temu i teraz już tylko polować na gre.

to pierwsza tak ważna dla mnie premiera gdy nie uda mi sie wyrwac gry chwile wcześniej

Nie no do jutra juz wytrzymasz bez problemu :taknieco:

no wytrzymam bo od początku nastawiał sie że nie mam wyboru. jednak to nie zmienia faktu że do tej pory, od kilku dobrych lat, udawało mi się kupować gry na których mi zależy 2-3 dni przed premierą, w najgorszym razie w czasie nocnej premiery (gta5), no ale teraz nie miałem wyboru więc sie pogodziłem z tym

jednak nadal boli kwestia że pracuje 12-20 (nie udało mi sie wziąc urlopu na jutro), więc jeśli dobrze pojdzie podjade przed pracą  do komputronika i kupie konsole i gre, a potem przez 8 godzin w pracy bede siedział jak na szpilkach żeby już zagrać. a po powrocie do domu o 20 zamiast grać bede musial najpierw konfigurować konsole i pobiegrać aktualizacje systemu.. no ale  co poradzić

Opublikowano

Gdyby naprawdę wydali taką kolekcjonerkę to już widzę ten ból dupy mediów, zarówno growych jak i nie. :obama:

Opublikowano

Dobra Pany, trzeba zacząć się zbierać po paczuchę powoli :D

Czekam na kod...

i czekam...

D8Xow52.gif

i czekam...

@suteq

Gdyby Polygon dostal taka kolekcjonerke to z miejsca 2/10

Opublikowano

10 osób pod Empikiem w Olsztynie. Dzieje się!

Opublikowano

A numer przesyłki dalej nie aktywny na stronie DPD, podobnie jak i brak maila o wysyłce z magazynu cdp..

Opublikowano

MM Rybnik około 100 osób pełna kultura. Ja juz swoją kopię mam :)

Opublikowano

Kolekcojnerka po otwarciu:

ThgBANg.jpg

Opublikowano

Media na grunwaldzkiej w Gdańsku oblężenie jak by za darmo dawali... tyle ludzi to bylo na premierze ps4

Opublikowano

10 osób pod Empikiem w Olsztynie. Dzieje się!

U mnie w SOSNOWCU pod paczkomatem 4 osoby juz czekaly :obama:

Sztywniutko gra odebrana, zdanko wymienione z graczami, milej gry chlopaki i czym predzej do domu.

Opublikowano

ja czekam na goga i 1 w nocy :) stwierdziłem że na chorobowym wolno mi zarwać nockę i ze 2-3 h dziś pogram :)

Opublikowano

Dlaczego paczkomat u mnie w mieście stoi od trzech miechów i jest nie czynny :/ jutro bym wziął urlop na żądanie. Nic lecę spać, miłego zarywania nocki pany :)

Opublikowano

ja czekam na goga i 1 w nocy :) stwierdziłem że na chorobowym wolno mi zarwać nockę i ze 2-3 h dziś pogram :)

Już można pobierać update i grać ;)

Opublikowano

w Katowicach w saturnie jakieś 200 osób.Większość brała na pc potem ps4.Jak wychodziłem to na polce ps4 brak jedynie xone

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

23:55 - nie można połączyć się z siecią. 00:05 jeśli chcesz użyć tej zawartości kup ją w Playstation Store. Chce kupić. Wbijam na PSN: ta pozycja jest w tej chwili niedostępna. Brak zwykłej edycji w PSN. Widnieje tylko z DLC ale bez ceny i też nie można przejrzeć...

Pocałujcie mnie w dvpę. 
Te dziewczęta z premiery tylko dla gimnazjalnych onanistów.
https://www.facebook.com/PlayStationPolska/photos/ms.c.eJw9zNsNwDAIQ9GNKoIxj~;0XaxpoPo~_s64xgUDUr3OFPjukGCH6jd44hx5rtquPl12v3mrC7t7tP24CUTL~;9~;dOLL135HcE~-.bps.a.877575188976640.1073741918.205010466233119/877575308976628/?type=1&theater

EDIT: 00:30 gra odblokowana...

Edytowane przez da$io

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

7780093-ewa-kopacz-u-tworcow-wiedzmina-6

:dynia: