Opublikowano 19 maja 20159 l Mi nie chodziło o animację tylko o to, że system wpinaczki jest z(pipi)any i często muszę obiegać klif o wysokości 1,50m zamiast się podciągnąć jak w innych grach, bo nie jest to predefiniowane miejsce do wspinania. W takim DA:I działało to 100 razy lepiej.
Opublikowano 19 maja 20159 l Jak w taką grę grać z kumplem ? To trzeba intymnie zanurzyć się w tym świecie. Coś jak byście czytali sobie sagę na głos
Opublikowano 19 maja 20159 l Mi nie chodziło o animację tylko o to, że system wpinaczki jest z(pipi)any i często muszę obiegać klif o wysokości 1,50m zamiast się podciągnąć jak w innych grach, bo nie jest to predefiniowane miejsce do wspinania. W takim DA:I działało to 100 razy lepiej. A to pełna zgoda, mogliby to poprawić, bo często na logikę można by sobie skrócić drogę podciągając się, ale... Geralt w tym miejscu po prostu nie może.
Opublikowano 19 maja 20159 l Widziałem dziś u kumpla w3 na PC - obłędnie wygląda. Wróciłem do chaty odpalam PS4. Idę do chałpuy i gadam z fankiem npc a tu crash gry, przełknąłbym to, ale (pipi) 20 kilka fpsów w cut scenkach to już przegina nawet dla mnie (nawet jeżeli jest więcej niż 20 to te dropy animacji po prostu wybijają z imersji) ; Edytowane 19 maja 20159 l przez Starh
Opublikowano 19 maja 20159 l ano przerywniki klatkuja miejscami strasznie, wazne ze w normalnej rozgrywce tragedii nie ma, redzi pewnie znowu jakis ficher wylacza w nastepnym patchu to i moze przerywniki zrobia sie plynne
Opublikowano 19 maja 20159 l ano przerywniki klatkuja miejscami strasznie, wazne ze w normalnej rozgrywce tragedii nie ma, redzi pewnie znowu jakis ficher wylacza w nastepnym patchu to i moze przerywniki zrobia sie plynne A właśnie - miałem o to zapytać, bo niezależnie od ustawień, u mnie też klatkują te przerywniki. Cała animacja początkowa oparta na CGi miała takie przeskoki niekiedy - to typowe, czy coś u mnie jest nie tak?
Opublikowano 19 maja 20159 l Przerywniki w grze 60. CGI plynniutkie. Edytowane 19 maja 20159 l przez Dave Czezky
Opublikowano 19 maja 20159 l Przerywniki w grze 60. CGI plynniutkie. Plynniutkie czyli 30 fps, dobrze wiedziec ze konsolarze maja plynniutka wersje
Opublikowano 19 maja 20159 l No to wspinanie jest lekko denerwujące, ale jak sobie przypomnę takiego AC IV Black Flag, gdzie po ACIII byłem przyzwyczajony, że bohater wspina się praktycznie wszędzie i na wszystko, to też mnie koorvica brała, że Edward jest taki ograniczony - cóż jednak z tego, jeśli pozostałe aspekty gniotły suty i gierka była kozak. Tutaj jest podobnie - wali mnie to, że muszę nadłożyć drogi - przynajmniej więcej zobacze, kto wie - może coś znajdę i ogólnie dłużej z Geraltem pobędę w tym pięknym świecie - mi to pasuje No i ten max poziom trudności - jest grubo, cztery ghoule na moim poziomie doświadczenia i jest w ch... gorąco, zwłaszcza jak walka ma miejsce w gęstych krzakach, gdzie g... widać. Trzeba krążyć, odskakiwać, w miarę możliwości wyciągać ich pojedynczo, czekać aż się znak zregeneruje - będzie ponad 300 godzin na liczniku jak nic Edytowane 19 maja 20159 l przez WrednyPL
Opublikowano 19 maja 20159 l Półtorej godziny Wasze komentarze i oceny tylko podsycają poziom jaranka, które dziś osiąga apogeum. Już nawet nie mogę się doczekać włączenia ścieżki dźwiękowej z gry w samochodzie w drodze do domu.
Opublikowano 19 maja 20159 l Nom, trzeba będzie zrobić przerwę od internetów na jakiś czas bo życiowe przegrywy się zaczęły uaktywniać
Opublikowano 19 maja 20159 l mam 2 pytania do tych co już grają 1 czy jako osoba nieobeznana z poprzednimi grami musze coś wiedzieć na start gry? czy jako noob powinienem na coś zwrocic szczególną uwage żeby czegoś nie schrzanić? 2 czy ktoś doszukał się w grze lub w necie info o tym czy można składować gdzieś itemy? czy wszystko co nosimy musimy zmieścić w kieszeniach i sakwach konia? czy jest jak w skyrimie opcja żeby część gratów zostawić gdzieś w skrzyni itp? czy nie ma opcji i trzeba sprzedawać/wywalać rzeczy jeśli się przeciążymy?
Opublikowano 19 maja 20159 l Tapatalk nie obsługuje shoutboxa i statusów, a tu spoilery szybko będą kasowane, ale dziękuję Bluberku o troskę. Edytowane 19 maja 20159 l przez Hum
Opublikowano 19 maja 20159 l Czy ten problem ze zwiechą PS4 nadal wystepuje? Paka doszla,figurka zaje, ale gre odpale dopiero wieczorem i nie wiem na co sie szykowac
Opublikowano 19 maja 20159 l Nadzialem sie na 1 zakonczenie, choc nie wiem ile w tym prawdy, tak czy siak, robak zdeptany, a tutaj nikt spoileru nie wrzuci bo nowi uzytkownicy musza miec kazdy post zatwierdzony, takze radze tylko uwazac na sb i statusy. Niemniej jednak radze uwazac.
Opublikowano 19 maja 20159 l Muzyka to bezdyskusyjnie najmocniejsza strona tej gry, Skorupa znów zaorał Bansai, a mówiłem Ci uważaj, tyle razy pisaliśmy abyś nie łaził po necie z dwoma opaskami na oczach Edytowane 19 maja 20159 l przez Starh
Opublikowano 19 maja 20159 l Wlasnie jak z ekwipunkiem, jest tak jak w poprzednich czesciach czy nasz bohater to chodzaca zbrojownia w stylu Gothica?
Opublikowano 19 maja 20159 l Bansai a nie można na forum ustawić shouta i statusów dopiero od jakiejś ilości postów dostępnych? Co do ekwipunku to Geralt może na siebie zapakować dosyć sporo. Dla mnie to akurat zaleta bo zawsze mnie wnerwiało w erpegach jak musiałem coś zostawiać, albo latać w kółko, żeby wszystko sprzedać Edytowane 19 maja 20159 l przez teddy
Opublikowano 19 maja 20159 l Wkoncu i do mnie kurier zawital. Szkoda tylko, ze bede w domu dopiero w lipcu xD
Opublikowano 19 maja 20159 l Bansai a nie można na forum ustawić shouta i statusów dopiero od jakiejś ilości postów dostępnych? Co do ekwipunku to Geralt może na siebie zapakować dosyć sporo. Dla mnie to akurat zaleta bo zawsze mnie wnerwiało w erpegach jak musiałem coś zostawiać, albo latać w kółko, żeby wszystko sprzedać Statusy jednak sa tak ustawione moj blad, shoutow nie mozna, wiec polecam go schowac na czas ogrywania Wieska.
Opublikowano 19 maja 20159 l Bansai a nie można na forum ustawić shouta i statusów dopiero od jakiejś ilości postów dostępnych? Co do ekwipunku to Geralt może na siebie zapakować dosyć sporo. Dla mnie to akurat zaleta bo zawsze mnie wnerwiało w erpegach jak musiałem coś zostawiać, albo latać w kółko, żeby wszystko sprzedać Statusy jednak sa tak ustawione moj blad, shoutow nie mozna, wiec polecam go schowac na czas ogrywania Wieska. Jak to zrobić? Tutorial dla nooba. EDIT: Dzięki Edytowane 19 maja 20159 l przez Starh
Opublikowano 19 maja 20159 l Akurat od zbierania ekwipunku to jest raczej Płotka i juki na koniu (można upgrade'ować). Poza tym sporo rzeczy można rozmontować na części i/lub zwyczajnie sprzedać czy też wyrzucić