Daffy 10 564 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 no tak niby bylo w ksiazkach ale czy za kazdym razem sprawdza to sie w grze? Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 mi dlugosc gry poszla sie walic bo licznik lecial jak konsole mialem w trybie spoczynku z odpalona gre i mam juz niby ponad 20h btw sa dwa miecze - srebrny i stalowy - w opisie roznia sie tylko zadawanym obrazeniem choc jak mniemam sa typy przeciwnik, ktorzy beda bardziej podatny na jeden rodzaj, prawda? Srebrny jest na potwory, a stalowego się używa na ludzi Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 ja sie pytam czy sa odstepstwa od tego w grze Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 mi dlugosc gry poszla sie walic bo licznik lecial jak konsole mialem w trybie spoczynku z odpalona gre i mam juz niby ponad 20h btw sa dwa miecze - srebrny i stalowy - w opisie roznia sie tylko zadawanym obrazeniem choc jak mniemam sa typy przeciwnik, ktorzy beda bardziej podatny na jeden rodzaj, prawda? widać że nie przygotowany do gry, książek nie tknął ba! nawet tutoriala skipował @up no jasne, że tak Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 mi dlugosc gry poszla sie walic bo licznik lecial jak konsole mialem w trybie spoczynku z odpalona gre i mam juz niby ponad 20h btw sa dwa miecze - srebrny i stalowy - w opisie roznia sie tylko zadawanym obrazeniem choc jak mniemam sa typy przeciwnik, ktorzy beda bardziej podatny na jeden rodzaj, prawda? Za każdym razem jak będę miał zły humor to sobie to przeczytam i pośmieję najgłośniej jak się da XD 5 Cytuj
ofsajd 1 111 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Jak klatki na xbonnie? Na ps4 przy większej zadmymie mam 20fps i strasznie mnie to wkoorwia. Swietna gra szkoda ze to tak czasami klatkuje klatki spoko, raczej nie spada poniżej 30fps. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 mi dlugosc gry poszla sie walic bo licznik lecial jak konsole mialem w trybie spoczynku z odpalona gre i mam juz niby ponad 20h btw sa dwa miecze - srebrny i stalowy - w opisie roznia sie tylko zadawanym obrazeniem choc jak mniemam sa typy przeciwnik, ktorzy beda bardziej podatny na jeden rodzaj, prawda? no tak niby bylo w ksiazkach ale czy za kazdym razem sprawdza to sie w grze? Tak, Geralt nawet sam wyciaga odpowiedni miecz przy walce. 1 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 jesli kolor pasku zycia jest czerwony to stal, jesli srebrny to wiadomo jaki miecz bedzie pasować o to mi chodzilo Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 jesli kolor pasku zycia jest czerwony to stal, jesli srebrny to wiadomo jaki miecz bedzie pasować Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Gdzie mogę zmienić wielkość czcionki na większą? Nie widzę w opcjach takiej możliwości, a ktoś pisał o tym. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Wszystko pięknie ładnie wyczyściłem biały sad wszystko zrobione a ledwo wbiłem 3 lvl... jak długo i na czym będzie sie wbijać maksymalny poziom,głowa mała. Cytuj
SeD 12 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 I jak to mówi Geralt "oba są na potwory" 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Elegancki jest ten mod do zmiany temperatury kolorów. Było: Jest: Pozbyłem się tych przesadnie ciepłych barw. Jest ok Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 jakie macie rady do gry na najwyższym poziomie trudności pierwszy raz gram w wieska i jest lipa ginę co kilka minut........... To co wyżej było z potionami. Odnośnie uników to polecam głównie korzystać z przycisku B lub kółka na ps4. Robisz szybki unik i atak i tak w kółko, starając się przenieść na plecy przeciwnika bo wtedy większy dmg. Uników A/X używaj jeżeli bijesz się z większym przeciwnikiem i krótszy unik nie wystarcza na zasięg jego ataków 1 Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 jesli kolor pasku zycia jest czerwony to stal, jesli srebrny to wiadomo jaki miecz bedzie pasować o to mi chodzilo Stalowy jest też na normalne zwierzęta typu wilki,psy,niedźwiedzie. Ogólnie to gra sama wyciąga odpowiedni miecz przy inicjacji starcia. Moim zdaniem mogliby trochę przyciąć cieniowanie na konsolach to klatki by skoczyły,a tak to mamy bardzo wysokie cienie i dropy. Ogólnie twórcy gier chyba nie ogarniają, że przycięcie cieniowania zawsze daje więcej klatek i na siłę walą za(pipi)iste cienie z dropami w każdej grze. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 A to potwierdzone info, że cienie są na High? Pytam, bo w W3 cienie są dobre nawet na low. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Wszystko pięknie ładnie wyczyściłem biały sad wszystko zrobione a ledwo wbiłem 3 lvl... jak długo i na czym będzie sie wbijać maksymalny poziom,głowa mała. Jak zobaczyłem na mapie rozmiary kolejnej lokacji po wizycie u Emhyra to poczułem się trochę przytłoczony, a chyba jeszcze ze 2-3 takie mają później dojść. Cytuj
Pupcio 18 419 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Mam 15 godzin a tak naprawdę góvno zrobiłem xD Wspaniała gierka ale zniszcze sobie przez nią oczy i życie towarzyskie 2 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Wszystko pięknie ładnie wyczyściłem biały sad wszystko zrobione a ledwo wbiłem 3 lvl... jak długo i na czym będzie sie wbijać maksymalny poziom,głowa mała. Jak to mozliwe? Ja mam mozna powiedziec 3,5lvl po 4h gry i gdzies z polowe rzeczy zrobilem w bialym sadzie dopiero... Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Za misje fabularne jest dużo expa. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 No ale napisal, ze wyczyscil caly bialy sad wiec rozumiem, ze poboczne i glowne wszystko zrobil - i dopiero 3lvl? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 (edytowane) Gdzie mogę zmienić wielkość czcionki na większą? Nie widzę w opcjach takiej możliwości, a ktoś pisał o tym. no właśnie ja też sie przyłaczam, za to (pipi) jestem w stanie już w tej chwili dać -0.5 do oceny gry czy oni (pipi) grają 50cm od tv czy ki (pipi) siedze 2m od tv 50" i (pipi) mało to, że ja (pipi)e odczuwacie jakieś spadki klatek na PS4? oprócz cut scenek jestem jeszcze w sadzie, ale nic specjalnie nie czuje, były też już większa zadymy pozniej będzie gorzej z fps? Musze przyznać, że wczoraj miałem mieszane uczucia, dziś dalej w las i robi nie miazga aż nie chce sie pada odkładać, ale jest jeszcze życie im wyższy poziom trudności tym mniej expa? też gram na najwyższym, za moby prawie nic nie leci, za questy po trochu Edytowane 20 maja 2015 przez Fanek Cytuj
Tabak1234 2 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Witajcie,mam problem,mam wersje na xboxa,gra mi tak zacina ze nie można normalnie grac,najbardzej tnie podczas obracania kamery,instalowełem trzy razy ne pomogło,wiecie może o co loto? Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 (edytowane) Ale z tym expem to jest chore. Najwyższy poziom, zabicie bandyty/wilka/czegokolwiek = 1 E X P Nie wiem jak w tej grze można osiągnąć np: 37 level (mam schemat na unikalny miecz "Harpia" który taki lev wymaga :o ) To też jest dziwne, że mając 5 poziom leci mi schemat na 37 Edytowane 20 maja 2015 przez Sobies Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 (edytowane) Wszystko pięknie ładnie wyczyściłem biały sad wszystko zrobione a ledwo wbiłem 3 lvl... jak długo i na czym będzie sie wbijać maksymalny poziom,głowa mała. Jak to mozliwe? Ja mam mozna powiedziec 3,5lvl po 4h gry i gdzies z polowe rzeczy zrobilem w bialym sadzie dopiero... Może dlatego że gram na najwyzszym poziomie trudnosci i dostaje jakieś drobne pokroju 50expa za questa. @ Sobies a u ciebie pokazuje się na ekranie napis z ilościa exp za zabicie potwora itp czy tylko zauważyłeś po punktach doswiadczenia z menu Edytowane 20 maja 2015 przez kudlaty88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi