Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Swoją drogą nazwy wsi, to jakbym wsiadł na rower i pojeździł po okolicy... Zalipie, Rudnik. :obama: Współczuję ogrywającym po angielsku. 

W kwestii znajomości książek i smaczków - jest tego sporo. Szkoda, że niektórzy tego nie wyłapią, lub nawet nie wiedzą o czym ktoś mówi.

Edytowane przez Hum
Opublikowano

jaka ta gra jest ogromna, genialna, cudowna - pierwszy raz rozmiar swiata gry mnie po prostu przytlacza, godziny z gra leca, a ja dalej mam uczucie, ze jeszcze na dobra sprawe nic nie widzialem

polskie dialogi i dubbing miazdzy suty, oprawa jest swietna, no brak slow po prostu

blantman - piszesz ze masz dobra talie do gwinta - kupowales karty czy jak ja zdobyles?

Opublikowano

W Białym Sadzie jest do znalezienia na mapie, ale nie wiem czy "?" odpala się z tablicy. U mnie był widoczny, list zbiera się w skrzyni. Sprawdź sobie na youtubie dokładne miejsce tego questa, jest filmik

No to musze sprawdzic, bo odkrylem juz wszystkie"?" W Bialym Sadzie ale niestety tego zadania nawet mi nie pokazuje.

Opublikowano

To jest niemozliwe, ze ludzie licytuja az tak same steelboki, ktore mogli miec gratis do gry jakby sie obudzili wczesniej... Widze juz, ze po 30zl sa w licytacji i kilka dni do konca zostalo. az chyba sam wystawie bo w sumie niepotrzebny mi wcale.

Opublikowano

Tak jak ktoś wyżej wspomniał czytać ogłoszenia na drzewach jak spotkacie, wczoraj na samych plastrach miodu zarobiłem ponad 400 golda. Takie pytanie, juki dla konia to u jakiegoś kupca czy muszę schemat znaleźć na nie?

Opublikowano (edytowane)

U kupca, ale nie każdy to ma. Tak samo klapy - te udało mi się gdzieś podnieść z jakiejś grupki bandytów. Mam dwa pytania:

1. Zdobył ktoś czerwony mutagen? Tylko niebieskie i zielone mi lecą, a idę w szermierkę...

2. Znalazł już ktoś sposób na reset rozdanych punktów?

Edytowane przez Hum
Opublikowano (edytowane)

P.S. O jaką miejscówkę z pułapkami chodzi? Możecie mi w spoilerze przybliżyć lokalizację? :)

Znajdź płaczącą kobietę we wsi Zalipie.

Nie daje w spoiler, bo to poboczne zadanie i kto je ominął, niech zrobi:)

Dziękuję bozia ci w dzieciach wynagrodzi. Dam randomowo ci plusika jak wrócę do domu;)

Gwint robi się zdziebko łatwiejszy jak zbierzesz specjalne karty dla talii. Ja gram krolestwami północy i mam już między innymi : talara, dijkistre, yennefer i roche. Każda z nich jest mocna a yennefer chyba najmocniejsza atak 7 ale przywraca jedną zniszczoną jednostkę i jest niewrazliwa na czary przeciwnika. Ta gra to takie pokemony w świecie wiedźmina. Jeden minus to brak kijów w grze :)

@up

Rzeczy dla konia w wyścigach się wygrywa. Polecam ten sposób!

@up 2

Mam kilkanascie niebieskich. Wypada z poludnic, upiorow i nekkerow u mnie

Co do kasy to ha mam już 4000 golda wystarczy wiedzminskie zlecenia robić i uprawiać hazard i wyścigi

Edytowane przez blantman
Opublikowano (edytowane)

skad zbierasz karty do talii? tylko kupujesz czy cos jeszcze?

Kupować można słabe. Dobre wygrywasz w quest chainie z gwintem. Na jednej z tablic się zaczyna quest w velen. A z turniejem na tablicy w przed oxenfurctem. Ten turniej nie jest dla każdego. Przed wstępem sprawdzają jakie masz karty jak nie masz dobrej talii to ci nie pozwalają przystąpić. I dobrze bo stawki w orenach są zabójcze Edytowane przez blantman
  • Plusik 1
Opublikowano

jakies szczegoly questa? bo wlasnie chodze po velen i obojetnie z kim bym nie zagral to przeciwnik ma o wiele lepsze karty niz moje

Opublikowano

Pytanie z serii noob. Czy mogę wrócić potem to białego sadu? Ruszylbym z głównym wątkiem, potem chciałbym wrócić wszystko wyczyścić. Da się?

oczywiście

Opublikowano

jakies szczegoly questa? bo wlasnie chodze po velen i obojetnie z kim bym nie zagral to przeciwnik ma o wiele lepsze karty niz moje

Nie wiem ja 2ygrywsm z każdym. Jak ktoś mnie pokonał to grałem z nim i 10 razy aż wygrałem. Tu liczy się szczęście ale i taktyka. Moze z tym drugim sobie nie radzisz?:)

P.s. import sejwow ma znaczenie! Spotkałem pewną krotkowlosa piękność z w 2. Ma ona dialog dla mnie specjalny bo ją puknąłem w w 2. Inna postać też mi ma coś do powiedzenia:)

Opublikowano

W tym gwincie jak ma sie slabe karty to czasami warto je prze(pipi)c w 1 rundzie i potem wygrac pozostale 2, no i te pogodowe bardzo sie przydaja.

Dokładnie, tutaj spore znaczenie ma taktyka z pasowaniem. Czasami lepiej się podłożyć jak przeciwnik rzuci mocną kartę i zniszczyć go w dwóch pozostałych turach

Opublikowano

ten build co mamy podstawowo na plytach pewnie troche ma i nawet jak gra nie miala jeszcze premiery to juz pewnie latali - jak pisalem kiedys, to ze gierka dziala i chodzi tak jak teraz majac na uwadze jak jeszcze lezala pare miesiecy temu to cud, jeszcze przez jakis czas beda ja latac i optymalizowac

Opublikowano (edytowane)

Hum plusik zaległy

No właśnie taktyka. Nie można ot tak na pałę iść i walczyć w pierwszej rundzie na wyniszczenie. Bo nie starczy ci kart na 2 i 3 rundę. Z tymi najlepszymi nigdy prawie się na 2 rundach nie kończy. Wczoraj miałem jedną partię 104 do 96 :D To była 3 runda na wyniszczenie bo obaj mieliśmy jedną w plecy. Mieliśmy kilka kart szpiegów i napieprzaliśmy karty. Ja dodatkowo miałem 2 manekiny i dzięki taktyce zabierania jego szpiegów za manekina wygrałem bo miałem 16 kart na końcu w tym yennefer i roche.Gwint to gra 10/10 w grze 10/10 :D

Edytowane przez blantman
  • Plusik 1
Opublikowano

No ta czcionka jest masakryczna, niby wzrok mam dobry ale jak się napieprza cały dzień w wiedźminiaka to te listy maczkiem napisane ciężko potem przeczytać.