Yano 3 697 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 btw gdzie można dorwać fryzjera? narazie fabularnie jestem w okolicy "barona" dopiero, do stolicy pewnie jeszcze masa czasu, czy znajde gdzieś fryzjera? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 Ej jakie alghule mają słabe strony? xD nie mogę gnojarzy za nic rozwalić, niby level o 3 mam wyższy od nich no ale są potęzni Ogień , Igni każdy trupojad i kartacze Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 przez taki detal jak broda (swietnie oddana) wzrasta immersja z uplywajacego czasu, patrze na Geralta w cutscence i mysle, kurde troche czasu minelo jak ostatnio bylem w miescie Cytuj
Gość Soul Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 Co ten Wiedźmin zamiata to szok 1 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 pytanie szybkie czy z poludnicy z questu z lvl 2 wypadl wam moze mutagen z poludnicy potrzebny do odwaru? mi nie wypadl. spotka sie jeszcze gdziea poludnice i jest szansa czy raczej mam do czynienia z bugiem i przepadlo? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 @Yano: Oxenfurt, bedziesz robic misje dla Barona to wkrotce tam zajedziesz Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 Na jakim poziomie mieliscie/macie miecze pod koniec bialego sadu? Udalo mi die dorwac jakis srebrny miecz poprzez schemat z obrazeniami ok 120-130 to chyba nawet niezle co? I stalowy z obrazeniami na razie tylko ok 40-44. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 Hmm, zrobiłem zadanie w dla tej Dolores ze wsi Zalipie, ale nie kumejszyn o co cały ambaras? Pozbyłem się upiorów, znalazłem skrzynkę i zgłosiłem się do tej kobiety z powrotem. Coś przegapiłem? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 Ej jakie alghule mają słabe strony? xD nie mogę gnojarzy za nic rozwalić, niby level o 3 mam wyższy od nich no ale są potęzni Ogień , Igni każdy trupojad i kartacze Sie nie czyta bestionariusza to tak jest Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 też wlasnie nie czaje o co jaranko, quest jakich wiele Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 (edytowane) Widocznie wybraliście, że pewna postać nie istnieje już. Lub zaimportowaliście zły save jak Blantman. Edytowane 21 maja 2015 przez Hum Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 Widocznie wybraliście, że pewna postać nie istnieje już. Lub zaimportowaliście zły save jak Blantman. Czyli co? Bo przy wyborze symulacji dałem Nie, myśląc, że sam będę mógł podjąć decyzję w jakimś dialogu co robiłem w W2... Tu chyba po raz pierwszy dostaję w dupę za to ominięcie, którego tak naprawdę nie chciałem zrobić. Napisz w spoilerze co miałeś w tym zadaniu, bo u mnie Geralt sprawdzając ślady mówił, że ktoś w szopie mieszkał... Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 W co najlepiej inwestować punkty doświedczenia na początku? Mam ich 5 i kompletnie nie wiem na co się zdecydować (gram na najtrudniejszym poziomie) Cytuj
Pupcio 18 419 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 (edytowane) Ej jakie alghule mają słabe strony? xD nie mogę gnojarzy za nic rozwalić, niby level o 3 mam wyższy od nich no ale są potęzni Ogień , Igni każdy trupojad i kartacze Sie nie czyta bestionariusza to tak jest Żeby mieć stwora w notatkach najpierw trzeba go pokonać panie znawco. Hum a ty też podchodziłeś do tej babki po zadanie? Bo ja jak już pisałem trafiłem tam przypadkowo, żadnego znaczka tam nie miałem. Edytowane 21 maja 2015 przez pawciokratos Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 W co najlepiej inwestować punkty doświedczenia na początku? Mam ich 5 i kompletnie nie wiem na co się zdecydować (gram na najtrudniejszym poziomie) Moim zdaniem szermierka + ewentualnie talenty od konkretnego rodzaju pancerzy, ale tylko ten od lekkich ma dobre bonusy moim zdaniem Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 (edytowane) Na jakim poziomie mieliscie/macie miecze pod koniec bialego sadu? Udalo mi die dorwac jakis srebrny miecz poprzez schemat z obrazeniami ok 120-130 to chyba nawet niezle co? I stalowy z obrazeniami na razie tylko ok 40-44.ja srebrny mam nadal ten sam od poczatku gry. Chcoaiz znalazlem bardzo prosty schemat ktory latwo zrobic na srebrny miec ok 220dmg ale wymaga az 12 lvlu a ja mam 5. Stalowych znalazlem całą mase ale z dosyc podobnymi obrazeniami. Teraz mam jakis ok 60dmg ale ma ponad 80% szans na coś tam zwiazanego z krytykiem (nie pamietam dokladnie co) pawciokratos - czasami mozna dostac informacje o potworach w roznych zapiskach znajdowanych w świecie Edytowane 21 maja 2015 przez Yano Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 (edytowane) Tak jak ktoś wyżej wspomniał czytać ogłoszenia na drzewach jak spotkacie, wczoraj na samych plastrach miodu zarobiłem ponad 400 golda. Takie pytanie, juki dla konia to u jakiegoś kupca czy muszę schemat znaleźć na nie? Gdzie? Figuś podziel się informacją ;] ta babka zielarka w czwrownych spodniach co wypina dupe skupuje miody bo dobrej cenie figuś - sakwy dla konia wkupisz u większości zwykłych sprzedawców (ikonka mieszka), kosztuja ok 180zł i dają dodatkowe 30kg udźwiku (te pierwsze, mam nadzieje ze potem znajde lepsze bo chomikuje mase rzeczy) Edytowane 21 maja 2015 przez Yano Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 (edytowane) Tak jak ktoś wyżej wspomniał czytać ogłoszenia na drzewach jak spotkacie, wczoraj na samych plastrach miodu zarobiłem ponad 400 golda. Takie pytanie, juki dla konia to u jakiegoś kupca czy muszę schemat znaleźć na nie? Gdzie? Figuś podziel się informacją ;] Edytowane 21 maja 2015 przez Starh Cytuj
Pupcio 18 419 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 wiem wiem ale akurat tego typa nigdzie nie odnalazłem, dla potomnych napiszę że stosować na nich najlepiej znak Axii i olej na trupojady Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 Btw Yarden z tym ulepszeniem (zadaje obszarowy dmg) jest mega ;d Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 (edytowane) Widocznie wybraliście, że pewna postać nie istnieje już. Lub zaimportowaliście zły save jak Blantman. Czyli co? Bo przy wyborze symulacji dałem Nie, myśląc, że sam będę mógł podjąć decyzję w jakimś dialogu co robiłem w W2... Tu chyba po raz pierwszy dostaję w dupę za to ominięcie, którego tak naprawdę nie chciałem zrobić. Napisz w spoilerze co miałeś w tym zadaniu, bo u mnie Geralt sprawdzając ślady mówił, że ktoś w szopie mieszkał... U mnie na tej posiadłości był Letho, odpowiedzialny za porozstawione wszędzie pułapki, których to u was pewnie nawet nie było? Dla pocieszenia dodam, że wybierając brak symulacji - czyli domyślny stan świata, to on powinien żyć, skoro Geralt zauważył, że ktoś tam mieszkał. Pewnie gdzieś się przeniósł i sam wykonał wydarzenia z questa w którym można mu pomóc w chwili spotkania. Edytowane 21 maja 2015 przez Hum Cytuj
Neox 158 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 Na PC właśnie wyszedł patch 1.0.3, posiadacze konsol muszą poczekać na certyfikację od Sony/M$. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 Widocznie wybraliście, że pewna postać nie istnieje już. Lub zaimportowaliście zły save jak Blantman. Czyli co? Bo przy wyborze symulacji dałem Nie, myśląc, że sam będę mógł podjąć decyzję w jakimś dialogu co robiłem w W2... Tu chyba po raz pierwszy dostaję w dupę za to ominięcie, którego tak naprawdę nie chciałem zrobić. Napisz w spoilerze co miałeś w tym zadaniu, bo u mnie Geralt sprawdzając ślady mówił, że ktoś w szopie mieszkał... U mnie na tej posiadłości był Letho, odpowiedzialny za porozstawione wszędzie pułapki, których to u was pewnie nawet nie było? Dla pocieszenia dodam, że wybierając brak symulacji - czyli domyślny stan świata, to on powinien żyć, skoro Geralt zauważył, że ktoś tam mieszkał. Pewnie gdzieś się przeniósł i sam wykonał wydarzenia z questa w którym można mu pomóc w chwili spotkania. W pi.zde palec! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi