McDrive 3 098 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Czy ja wiem czy gorszą? Imo taką samą - nie róbmy tutaj CW. A kolekcjonerki prócz samej gry mimo wszystko zamawia się dla jej dodatków. No nic - czuję się lekko wydymany przez CDP :confused: Idę poczytać ich forum. edit: ofsajd - sprzedasz mi jedną talię? Temat jest w dziale aktualności. O ile jeszcze jest, bo takiego flame-u na tamtym forum jeszcze nigdy nie widziałem. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Ten deal MS raczej załatwił z wydawcą, a nie CDP. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Lipa tylko z tego względu, że cdp zapewniał, że nie będzie czegoś takiego. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Nie chcę tu robić CW ale faktycznie te zagrywki MS powoli robią się żenujące. Eks na wakacje, teraz karty, co dalej? Naprawdę moim zdaniem bezsensu tracą kasę, tym bardziej, że kolekcjonerek już chyba nie ma (no chyba że na xbona się ostały?), więc nikt nie zmieni decyzji. Dobrze, że nie brałem kolekcjonerki na PS4 tylko zwykłą wersję bo nie powiem, ciut bym się wkurzył. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Lipa tylko z tego względu, że cdp zapewniał, że nie będzie czegoś takiego. Dokładnie ale z drugiej strony zestaw kart to w sumie żadna zachęta jak dla mnie. A mapka nie miała być dodawana do wszystkich edycji? Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 (edytowane) Ten deal MS raczej załatwił z wydawcą, a nie CDP. Raczej na pewno tak było, co nie umniejsza beczce jaka jest w temacie. Devi RED-a są je.bani jak psy. Teraz dowiedziałem się, że trzech RED-ów przegląda tamten temat Lipa tylko z tego względu, że cdp zapewniał, że nie będzie czegoś takiego. Dokładnie ale z drugiej strony zestaw kart to w sumie żadna zachęta jak dla mnie. A mapka nie miała być dodawana do wszystkich edycji? Mapa ma być dodawana do wszystkich, ale tekturowa. Edycja X1 ma dodatkowo dostać płócienną mapę. Edytowane 15 sierpnia 2014 przez McDrive Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Beczka, w większości dorosli ludzie a będą o jakąś szmate i talie kart wyzywać na forum. Żałosne. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 I pomyśleć co by się działo jakby zamiast tego do wydania na Xbone dodali jakiś wycięty fragment gry/postać albo questy Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Beczka, w większości dorosli ludzie a będą o jakąś szmate i talie kart wyzywać na forum. Żałosne. Nie no masz rację, bardziej by mnie denerwowało, że takie info powinni dać od początku, z tym, że wtedy pewno nie byli dogadani, więc tym bardziej nie powinni zmieniać reguł w trakcie. Z drugiej strony gra zapowiada się na taki kozak, że je.bał pies te gadżeciki Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Beczka, w większości dorosli ludzie a będą o jakąś szmate i talie kart wyzywać na forum. Żałosne. Tamto forum nie jest normalne. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Dajcie link <leń i google mi nie działa> Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Beczka, w większości dorosli ludzie a będą o jakąś szmate i talie kart wyzywać na forum. Żałosne. Nie no masz rację, bardziej by mnie denerwowało, że takie info powinni dać od początku, z tym, że wtedy pewno nie byli dogadani, więc tym bardziej nie powinni zmieniać reguł w trakcie. Z drugiej strony gra zapowiada się na taki kozak, że je.bał pies te gadżeciki A najlepsze w tym jest to, że gdyby ps4 dostało takie bonusy to byłoby pianie z zachwytu na forach, że sony super i 4theplayers a xsyf720 do grobu. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 "Poprosiliśmy CD Projekt RED o komentarz w tej sprawie oraz wyjaśnienie kwestii bonusów w polskiej edycji kolekcjonerskiej gry. - Polygamia.pl" Sprawa jest poważna. xD 2 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 bluber - imo nie było by tak. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Oczywiscie ze by tak bylo XD. I oczywiscie juz oczekuja na wyjasnienie xD Zal niesamowity xD Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Beczka, w większości dorosli ludzie a będą o jakąś szmate i talie kart wyzywać na forum. Żałosne. Nie no masz rację, bardziej by mnie denerwowało, że takie info powinni dać od początku, z tym, że wtedy pewno nie byli dogadani, więc tym bardziej nie powinni zmieniać reguł w trakcie. Z drugiej strony gra zapowiada się na taki kozak, że je.bał pies te gadżeciki A najlepsze w tym jest to, że gdyby ps4 dostało takie bonusy to byłoby pianie z zachwytu na forach, że sony super i 4theplayers a xsyf720 do grobu. Bluber nie byłoby tak. Mogłoby tak być tu w CW, ale tam pianie z zachwytu byłoby tylko gdyby PC dostał bonusy do EK. Każda inna platforma to dla nich synonim herezji. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Beczka, w większości dorosli ludzie a będą o jakąś szmate i talie kart wyzywać na forum. Żałosne. Nie no masz rację, bardziej by mnie denerwowało, że takie info powinni dać od początku, z tym, że wtedy pewno nie byli dogadani, więc tym bardziej nie powinni zmieniać reguł w trakcie. Z drugiej strony gra zapowiada się na taki kozak, że je.bał pies te gadżeciki A najlepsze w tym jest to, że gdyby ps4 dostało takie bonusy to byłoby pianie z zachwytu na forach, że sony super i 4theplayers a xsyf720 do grobu. No co zrobisz, taki urok fanbojów z jedną konsolą. Nigdy ich nie zrozumiem Mi tam tylko szkoda, że MS nie wrzuci tego siana za takie bzdety np dla Rare żeby zaczęli robić nowego Conkera. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 hav3n - jak by tylko PS4 dostała dodatki to by były hejty ze strony osób które zamówiły wersję na PC i XOne. Edit: mleko się rozlało - trudno - mimo to czekam na grę z wypiekami Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Słaby motyw, że ogłosili coś takiego już po wyprzedaniu kolekcjonerek.Ale Z drugiej strony gra zapowiada się na taki kozak, że je.bał pies te gadżeciki 1 Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Otóż to, nie ma co zbytnio się gorączkować nad pierdółkami jak karty/mapki skoro sama gra będzie mam nadzieję jedną z lepszych rpg'owych przygód od paru lat. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 bluber - imo nie było by tak. Jakoś Ubisoft czy teraz Acti z dodatkowym DLC do Destiny na PS4 nie jest ofiarą nagonki jakiś psychicznych fanów więc dlaczego akurat CDP? Bo zrobili to na XboxOne nie ma innego wytłumaczenia. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 (edytowane) dokladnie jak pisze bluber, szitstorm jest tylko i wylacznie przez to ze edycja kolekcjonerska na xbox one jest lepsza. @Kyo sorki ale tu chodzi o te osoby co robia caly ten flejm Edytowane 15 sierpnia 2014 przez kubson Cytuj
Pupcio 18 421 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Bo to chuyowe gry i nikogo nie obchodzą. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 (edytowane) Bo zrobili to długo po wyprzedaniu wszystkich kolekcjonerek. Teraz rozumiesz? Tamte gry mogę kupić - wybrać sobie edycję z lepszą wersją. Mam w planach mieć obie konsole (obecnie nie mam żadnej). Kolekcjonerkę zamówiłem tylko jedną dawno temu jak była dostępna. Teraz już nie zmienię wersji bo ich po prostu nie ma. kubson - weź nie rób tu CW łaskawie z tymi podgraczami Poza tym piszesz o DLC a tu jest mowa o gadżetach - po co się kupuje kolekcjonerki? No dla gadżetów właśnie Edytowane 15 sierpnia 2014 przez Kyo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi