Fanek 668 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 zawsze coś wyjdzie w praniu, ostrożnie jakby co na Xboxach z saveami Użytkownicy na Reddicie oraz forum Wiedźmina zgłaszają problem z utratą zapisanych stanów gry. Gracze donoszą, że przejście w stan czuwania i powrót do rozgrywki sprawia najróżniejsze problemy – najczęściej pojawiającą się niedogodnością jest komunikat „nie można teraz zapisać”. Niektórzy pechowcy po wyłączeniu gry nie mogą nawet wrócić do rozgrywki. Muszą rozpoczynać zabawę od początku lub usunąć, a następnie wczytać save z chmury. Według aktualnych sugestii samych zainteresowanych najlepiej co pewien czas zapisywać grę ręcznie oraz wyłączać tytuł wraz z konsolą. Przechodzenie w stan czuwania to na dzień dzisiejszy nie najlepszy pomysł. http://www.ppe.pl/news-35960-powazny_blad_w_wiedzmin_3__dziki_gon_na_xboksie_one.html Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 (edytowane) Mieczyk polecam jeden. znajdźcie kowala o imieniu HATTORI. Poezja:) Na ktorym lvl byles jak robiles od niego questa? 17 chyba ale ja gram na normal Pamiętajcie ja gram dla fabuły poza serią souls nie przyswajam w rpg wysokiego poziomu trudności @Krzystof Tomczak 29 godzin ? Bitch please Wy sobie dalej grajcie a ja idę na grilla. Nie chcem ale muszem ... Edytowane 22 maja 2015 przez blantman Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Parowanie/odbijanie beltow i strzal Bansaj wczoraj pytałeś o księgarnie, jest w Novigradzie na rynku,północna częśc dokładniej. Cytuj
meiss 2 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 (edytowane) Ło wszyscy widzę maksują questy poboczne, a ktoś już przeszedł i wie czy zakończenia są opowiadane jak w W2. Mi już został praktycznie tylko final fight więc wieczorem wiskacz i jakieś 3 godziny opowieści Co do grafiki, to zobaczycie Skellige, piękne widoki. P.S. Dla zwolenników związku Geralta z Triss i przeciwników Yen mega spojler, naprawdę otwieracie na własną odpowiedzialność. Na Skellige można pomóc Yennefer w misji "Ostatnie Życzenie". Szuka gina, który cofnie zaklęcie łączące ją i Geralta od opowiadań Sapkowskiego. Na koniec gracz wybiera co wiedżmin do niej czuje. Plus fakt, że w Novigradzie możn namówić Triss, żeby nie dopływała, tylko została z Wiedźminem. Edytowane 22 maja 2015 przez meiss Cytuj
Dandelion 27 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Gdzie w Białym Sadzie znajdę/kupie składniki do zrobienia petard? Chce zniszczyć gniazda ghuli a nigdzie nie mogę znaleźć tych proszków (jeden z nich to chyba saletra). Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 U zielarki sa. A w Velen gdzie dostępna saletra? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Ponawiam pytanie do władz forumowych o tablice wieska strasznie szybko ten temat rośnie i nie sposob wszystko wylapac. Jak by byla tablica mozna by zrobic osobny temat na pytania, porady, ogolna rozmwe i inne rzeczy jak np spoilery fabularne dla tych co juz duzo przeszli itp 2 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 (edytowane) Panowie i Panie, apropos Wilkołaka w Velen: Po powaleniu wilkolaka pojawial sie wybor: albo pozwalalismy mu zaciukac kobiete, a on po wyjsciu na zewnatrz prosil o humanitarne zabójstwo z naszej strony, albo walczylismy z nim dalej i zabijalismy go w walce. Ja obralem pierwsza ewentualnosc. Po nim dostalem kluczyk do skrzynki wewnatrz domu. Pytanie: co sie dzieje przy drugim wyborze? Jak to sie dzieje dalej i jakie fanty otrzymujemy? Ja wybrałem tą drugą opcję, zabiłem skubańca i klucz wziąłem z jego truchła. Jak odchodziłem to ta babka przed chatą siedziała i płakała. Jaka ta gra jest uzależniająca, dzisiaj jakieś osiem godzin pękło, już nie gram, bo jutro do pracy trzeba wcześnie wstać i już tęsknie, nie mogę się doczekać aż się znowu do konsoli dorwę A co najlepsze to chyba nawet dziś nie tknąłem żadnej misji z głównego wątku Edytowane 22 maja 2015 przez Yakubu Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 (edytowane) Dobrze robicie, ze jeszcze w bialym sadzie siedzicie i lizecie trawy, bo jestem teraz dalej w grze i kurfa kazda walka to hardkor. Chyba tez zaczne te questy robic ;/ Edytowane 22 maja 2015 przez Dave Czezky Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 (edytowane) Panowie jak to jest z tymi poziomami trudności bo czytałem że normal (2) i hard (3) różnią się tylko tym, że na normal podczas medytacji odnawia się nam zdrowie ale reszta jest taka sama. Dopiero ten 4 poziom jest różnica trudności w walce? To jak w końcu ? Bo wolę większe wyzwanie ale z drugiej strony jak nie ma różnicy i tylko jest to że będę musiał za żarciem latać to przestawiam na normal, tak tak jak w jak w jedynce i dwójce. Ps ta część jest przed czy po wydarzeniach z jedynki, bo już zgłupiałem? Edytowane 22 maja 2015 przez balon Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Ps ta część jest przed czy po wydarzeniach z jedynki, bo już zgłupiałem? ja nie grałem w 1 i 2 i nie czytałem ksiązek a nawet ja wiem że 3 to bezposrednia kontynuacja 2 i nawet są nawiązania w rozmowach do wydarzeń z 2 (brak pamięci) Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Panowie i Panie, apropos Wilkołaka w Velen: Po powaleniu wilkolaka pojawial sie wybor: albo pozwalalismy mu zaciukac kobiete, a on po wyjsciu na zewnatrz prosil o humanitarne zabójstwo z naszej strony, albo walczylismy z nim dalej i zabijalismy go w walce. Ja obralem pierwsza ewentualnosc. Po nim dostalem kluczyk do skrzynki wewnatrz domu. Pytanie: co sie dzieje przy drugim wyborze? Jak to sie dzieje dalej i jakie fanty otrzymujemy? Ja wybrałem tą drugą opcję, zabiłem skubańca i klucz wziąłem z jego truchła. Jak odchodziłem to ta babka przed chatą siedziała i płakała. A powiedz mi jeszcze prosze... ...czy po zabiciu Wilkołaka oprocz kluczyka wypadl z niego jakis mutagen?W zasadzie to powinienes dostac bogatsze fanty, wszak ponowna walka z nim (ja bylem juz mocno nadgryziony i bylem na tzw strzala) jest znacznie trudniejsza. Ciekawe czy liczba punktow zdobytego doswiadczenia za obie opcje jest jednakowa... Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 No narazie mam 7 h przegrane ciagle biały sad. Ogolnie to byłem pewien że to kontynuacja ale dziś Vesemir mnie zmylił w jednym z dialogów o Ken Morhen, bo pamiętam jak się zaczynała jedynka i coś mi nie zagrało. No ja książki najszczęście przeczytałem (zresztą mega saga). Okey to to już wiem, a jak z tym poziomem trudności? Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Dobrze robicie, ze jeszcze w bialym sadzie siedzicie i lizecie trawy, bo jestem teraz dalej w grze i kurfa kazda walka to hardkor. Chyba tez zaczne te questy robic ;/ Ja to zawsze najpierw robię poboczne i sprawdzam znaki zapytania. Główne zadania na końcu Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 (edytowane) Tak, wypadł czerwony mutagen z +5% siły czy czegoś tam i jeszcze kilka fantów, ale co to dokładnie było to już nie pamiętam Edytowane 22 maja 2015 przez Yakubu Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 (edytowane) Panowie ulepszenia armora tylko ze schematu czy moze jest jakiś kowal który ulepszy sprzęt na miejscu? Ubiłem babe cmentarna w jednym ze zleceń i dostałem srebrny miecz z trzema slotami na runy i do tego znalazłem w jakiejs kopalni mistrzowska zbroje szkoły niedźwiedzia ale wymaga 27lvl. Boże jaka ta gra jest dobra Edytowane 22 maja 2015 przez kudlaty88 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 ja już mam większość schematów na zbroje gryfa i zbroje niedźwiedzia ale brakuje mi bardzo dużo leveli by móc je założyć też znalazłem fajny mieczyk z 3 slotami ale narazie nic w nie nie wsadzilem. zwykle tak mam że oszczędzam kamienie do slotów bo "a może za chwile znajde coś lepszego i kamienie sie zmarnuja" Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Panowie ulepszenia armora tylko ze schematu czy moze jest jakiś kowal który ulepszy sprzęt na miejscu? Ubiłem babe cmentarna w jednym ze zleceń i dostałem srebrny miecz z trzema slotami na runy i do tego znalazłem w jakiejs kopalni mistrzowska zbroje szkoły niedźwiedzia ale wymaga 27lvl. Boże jaka ta gra jest dobra Trzeba miec schemt ulepszonej zbroji/miecza/mikstury. 1 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 ja już mam większość schematów na zbroje gryfa i zbroje niedźwiedzia ale brakuje mi bardzo dużo leveli by móc je założyć też znalazłem fajny mieczyk z 3 slotami ale narazie nic w nie nie wsadzilem. zwykle tak mam że oszczędzam kamienie do slotów bo "a może za chwile znajde coś lepszego i kamienie sie zmarnuja" Możesz chyba u kowala odzyskać ulepszenie rozbierajac broń. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Tak, wypadł czerwony mutagen z +5% siły czy czegoś tam i jeszcze kilka fantów, ale co to dokładnie było to już nie pamiętam Jest jakiś sposób na przerwanie regeneracji wilkołakowi? 1 Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Właśnie skończyłem wszystkie subquesty z: Keirą Metz, łącznie z romatyczną kolacją i bzykankiem ;d To tylko subquesty a już dupe mi urywa, co tam się dzieje, co to jest za gra :obama: :obama: :obama: :obama: Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Tak, wypadł czerwony mutagen z +5% siły czy czegoś tam i jeszcze kilka fantów, ale co to dokładnie było to już nie pamiętam Jest jakiś sposób na przerwanie regeneracji wilkołakowi? nie znam detali bo nie miałem jeszcze z nimi przyjemności (oprocz flashbacka) ale wydaje mi sie że na 100% jest jakis sposob - troche teraz zgaduje ale być może ten czar pola siłowego to potrafi, a być może jakieś bomby albo eliksiry (mam wrażenie że wdzialem coś co ma blokowac zdolnosci wrogów) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi