Opublikowano 23 maja 20159 l żeby podsłuchwać polecam używać zmysłów, można stać daleko i dobrze słychac romzmowe a reszta otoczenia sie wycisza.. gdy ubije kolesia Geralt chowa miecz bo jest dalej od łucznika, a ten dalej do mnie strzela, a ja wtedy nie moge blokować. Musze podlecieć do niego, wyjąć miecz i go ubić. strzałkami na padzie lewo prawo wyjmujesz jeden lub drugi miecz sam . No i nieźle dowaliłeś do pieca z tym żarciem - ja typa ubiłem za 3 razem, ja sie nażarłem ale ubiłem za 1 razem, swoją drogą jego leczenie w czasie walki było wyjątkowo wredne Exploracaj też nie dział do końca tak jak powinna - masz tutaj schemat na miecz którego najwcześniej użyjesz za 20h jak nie dalej.Schemat oczywiście niestrzeżony leżał przy drodze. ja na 5 lvl znalazłem schematy na 24lvl i 30lvl i jakoś mi to nie przeszkadza A czy wiecie juz gdzie mozna kupic eliksir resetujacy wszystkie perki? "czarownica" z jednego z począktowych questów w valen go sprzedaje po wykonaniu questa z nią, za 1000zł
Opublikowano 23 maja 20159 l Nie sprzedawajcie unikatowych mieczy, tylko je rozkładajcie - pozyskacie proszek do stworzenia następnych (czasem na proch kosztuje 500 koron) Edytowane 23 maja 20159 l przez Starh
Opublikowano 23 maja 20159 l Faktycznei velen to juz nie biały sad. Nie idzie wszystko jak po masle. Majac 4lvl już z bandziorami z wielkimi siekerami lvl12 jest co robic. Dzieki bogu chociaz że mam już "jaskółke" na żarciu idzie oszczedzic.
Opublikowano 23 maja 20159 l Macio mam udać się na faroe i pokazuje mi znacznik na znak do szybkiej podróży, ta miejscówka odblokuje mi się dopiero z postępem fabuły czy jestem po prostu ślepy i jej nie widze? Musisz tam po prostu popłynąć, żeby odblokować tą miejscowość, inaczej jej nie będzie - ja z tym zadaniem czekałem aż do momentu, w którym zrobię wszystko w Novigradzie i okolicach Ale to jest na Skelige?
Opublikowano 23 maja 20159 l Poprawy w grze moim zdaniem wymaga zużycie broni i pancerza. kilka walk i zawsze coś zaświeci się na czerwono.
Opublikowano 23 maja 20159 l Ktoś spotkał talara, iorwetha czy ves ? Jeżeli tak proszę w spoilerze napisać albo na pw gdzie są lub czy w ogóle są Talara spotkasz wykonując misje dla Djikstry i Rocha, jest zaginionym łącznikiem... Okoliczności w jakich go spotkasz nie spojleruję
Opublikowano 23 maja 20159 l No ja roche'a znalazłem i ves mi mignęła ale teraz nie mogę jej znaleźć Zapomniałem opowiedzieć o moim ostatnim wczorajszym odkryciu: Odrina znowu znalazłem. Przemieszcza się skurczybyk. Znajduje się w novigradzie w dokach na prawo od mostu św grzegorza czy jakoś tak. Jest tam kramik skupu butelek odrin i przyjaciele a odrin leży nieopodal
Opublikowano 23 maja 20159 l No ja roche'a znalazłem i ves mi mignęła ale teraz nie mogę jej znaleźć Zapomniałem opowiedzieć o moim ostatnim wczorajszym odkryciu: Odrina znowu znalazłem. Przemieszcza się skurczybyk. Znajduje się w novigradzie w dokach na prawo od mostu św grzegorza czy jakoś tak. Jest tam kramik skupu butelek odrin i przyjaciele a odrin leży nieopodal Heh i tak smaczki cieszą mocno, ale i tak ci powiedzą że poprzednie części niepotrzebne do ogrania.
Opublikowano 23 maja 20159 l Można z nim pogadać? Bo stragan widziałem ale Odrina tam nie zauważyłem.
Opublikowano 23 maja 20159 l Faktycznei velen to juz nie biały sad. Nie idzie wszystko jak po masle. Majac 4lvl już z bandziorami z wielkimi siekerami lvl12 jest co robic. Dzieki bogu chociaz że mam już "jaskółke" na żarciu idzie oszczedzic. Ja sie zastanwiam nad obnizeniem poziomu do tego najlatwiejszego, o ile bedzie to mozliwe. Tak jestem "januszem", ktory z RPG mial tyle do czynienia, co Doda elektroda z naukami scislymi. Widze, ze prawie wszyscy tutaj obeznani z gatunkiem, z seria Wiedzminem, w ogole z calym tym uniwersum. Gra mi sie naprawde poodba, swiat przedstawiony jest niesamowity, fabula wciaga, ale te elemnty RPG to, dla mnie, najwiekszy minus gry.
Opublikowano 23 maja 20159 l W Novigradzie jest sklep magiczny, gdzie za 1000 koron można się w takie coś zaopatrzyć (w sumie to nie wiem, czy konkretnie w tym sklepie, bo trochę ich odwiedziłem, ale na bank w Novigradzie widziałem coś takiego). ktos wie dokladnie gdzie to? oblecialem cale miasto, sprawdzalem wszystkich handlarzy, w tym dwoch zielarzy i alchemika i zaden tego nie mial
Opublikowano 23 maja 20159 l Gra ładnie mnie wciągnęła ;o wczoraj po 17 odpaliłem pierwszy raz i dzisiaj pytając tu na forum o możliwość sprawdzenia czasu gry zaliczyłem niezłe zdziwko. Na liczniku 20h. Aż sprawdzał poprzez medytacje czy to przypadkiem nie jest wirtualny czas spędzony w świecie gry nie wiem kiedy to zleciało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 23 maja 20159 l W Novigradzie jest sklep magiczny, gdzie za 1000 koron można się w takie coś zaopatrzyć (w sumie to nie wiem, czy konkretnie w tym sklepie, bo trochę ich odwiedziłem, ale na bank w Novigradzie widziałem coś takiego). ktos wie dokladnie gdzie to? oblecialem cale miasto, sprawdzalem wszystkich handlarzy, w tym dwoch zielarzy i alchemika i zaden tego nie mial Dobra mam, gdyby ktoś szukał to teleport do mostu swietego grzegorza, potem lekko na południe i sklep jest obok fryzjera.
Opublikowano 23 maja 20159 l Poprawy w grze moim zdaniem wymaga zużycie broni i pancerza. kilka walk i zawsze coś zaświeci się na czerwono. wydaje ci sie, początkowe rupiecie mają słabą wytrzymalosc, ja od 15 godzin biegam z setem kota i jeszcze nie naprawiałem pancerza, a miecze chyba tylko raz
Opublikowano 23 maja 20159 l Można z nim pogadać? Bo stragan widziałem ale Odrina tam nie zauważyłem. leży na pomoście zalany w trupa
Opublikowano 23 maja 20159 l gra ktos po angielsku? ktora to jest wioska lindervare? jest tam mapka do mistrzowskiego rynszunku kota Edytowane 23 maja 20159 l przez Andżej
Opublikowano 23 maja 20159 l Czy wam ten licznik też wariuje? Na bank nie zostawiłem gry witrynie uśpienia. Miałem ok 10 h przegrane a w statystykch 18 h... No i jak z tym poziomem trudności. Jakie różnice między normal a hard (nie very hard)? Nie licząc odnawiającej się żywotności podczas medytacji. Edytowane 23 maja 20159 l przez balon
Opublikowano 23 maja 20159 l Ale fakt, jedyny plus grania po angielsku to fakt iż wszystkie poradniki w sieci i filmiki na YouTube, pokazujące jakieś fajne rzeczy, lub sposoby na trofea, będą w tym właśnie języku i trzeba będzie kombinować.
Opublikowano 23 maja 20159 l Wydaje mi sie ze przeciwnicy zadają wieksze obrażenia a geralt im mniejsze
Opublikowano 23 maja 20159 l No właśnie nie mogę tego wyłapać. Ale nawet jak tak to bardzo małe różnice w tym aspekcie (dmg).
Opublikowano 23 maja 20159 l Czy wam ten licznik też wariuje? Na bank nie zostawiłem gry witrynie uśpienia. Miałem ok 10 h przegrane a w statystykch 18 h... No i jak z tym poziomem trudności. Jakie różnice między normal a hard (nie very hard)? Nie licząc odnawiającej się żywotności podczas medytacji. Mhm. Na licziku mam 18h a zdziwiłbym się, gdybym przekroczył 8-10.