teddy 6 881 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 No dla mnie z miejsca pierwsza 5 najlepszych gier zycia. Żadna gra nie przykuła mnie na tak długo do siebie od czasu Dark Soulsów, a wcześniej WoWa. Mam wbite 60h od poniedziałku, to już pod jakąś patologię podchodzi chyba Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 akurat zgodze sie z Davem - mam wrazenie ze na day one patch na konsolach wyrobili sie po prostu tylko z optymalizacja Bialego Sadu, a Valen zostawili sobie na potem w kazdym badz razie redzi oficjalnie pisza, ze poprawki w dzialaniu gry w drodze, a majac na uwadze jak na potege patche poprawiaja framerate i bledy techniczne na konsolach tej generacji (gta5,bb, borderlands, ew, dr3, ac unity itp) wg mnie jest spora nadzieja, ze bedzie lepiej Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Uwaga dotyczy kart do gwinta i małe spoilery fabularne Grałeś z Vivaldim ? Grałeś z Zoltanem? Gra z zoltanem rozpoczyna quest chain 'starzy znajomi' musisz zmierzyć się z Rochem, lambertem czy dijkistrą. Dodatkowo karty zdobywasz wykonując zadanie dla Zoltana po uratowaniu jaskra. Karty też zdobęziesz grając na balu na który pójdziesz z triss. Już bez spoilerow w skrócie. Przed wyspami powinniście mieć wszystkie karty północy i nilfgardu te lepsze oraz większość wiewiorek a talii potworów najwięcej na wyspach pada. Co do romansów to już wiem że dobrze wybrałem. Był smuteczek do pewnej sytuacji która mnie tylko utwierdziła w moim przekonaniu. CDP za(pipi)iście zrobił triss i yennefer. JEdna można powiedzieć bliższa tym co grali a druga tym co czytali. Obie świetne i różniące się jak ogień i woda. Triss uczuciowa otwarta i taka po prostu idealna kandydatka na żonę. Yennefer to famme fatale, zimna, wyrachowana i manipulatorka. Za to z ognistym temperamentem i słabością do geralta. Skończyłem intensywny tydzień z geraltem na chorobowym teraz max 2h dziennie będę mógł grać Growo najlepszy tydzień mojego życia Tak, gralem z Vivaldim i burdelmama i tym samym zakonczylem quest gwint z Novigradzie. Ale nie gralem z Zoltanem, Rochem itp. Takze tego mi brakuje dzieki ! Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 ktoś wie, o co chodzi z runami, które dodają x procent obrażeń od srebra?i ktore runy najlepiej stosowac, bo sie zastanawiam nad podpaleniem, zamrozeniem czy krwawieniem:D musze przyznac, ze przekonalem sie narazie do krwawienia, czarta tak wlasnie ubilem, ciezki s(pipi)iel byl, ale wywolujac krwiawienie, pozbyl sie 3/4 paska zycia Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 (edytowane) Właśnie 6 dni długiego grania poszło mi się jebać. Gdy próbuję załadować którykolwiek save, gra wywala z błędem CE-34878-0. Super, bo już miałem obskoczone prawie całe Velen oraz Novigrad i zbierałem się na Skellige Pozostaje mi mieć nadzieję, że nadchodzący patch to naprawi i przyjdzie on szybko, ale moje obecne stanowisko brzmi: jebać partaczy z cdp Edytowane 25 maja 2015 przez SzczurekPB Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 na ps4 nie ida z automatu sejvy do chmury? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Idą, ale Sony w swojej szczodrości daje tylko 1 GB więc było już dawno zajęte. Wczoraj już mi się pojawił ten bug, ale udało się wczytać save z punktu kontrolnego. Myślałem, że to problem z questem (zbugował się) ale zrobiłem go jeszcze raz dzięki temu sejwowi, trochę pograłem a dzisiaj już żaden save nie działa. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Właśnie 6 dni długiego grania poszło mi się jebać. Gdy próbuję załadować którykolwiek save, gra wywala z błędem CE-34878-0. Super, bo już miałem obskoczone całe Velen oraz Novigrad i zbierałem się na Skellige Pozostaje mi mieć nadzieję, że nadchodzący patch to naprawi i przyjdzie on szybko, ale moje obecne stanowisko brzmi: jebać partaczy z cdp Ja (pipi)e... Ciekawe czy patch naprawi to tak zeby Ci dzialaly stare savy. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Serio ta gaeneracja to smiech na sali. Nie wiem czy szybko bym wrocil teraz do gry gdyby padl mi sejw. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Jakby mi walnal w tym momencie co jestem teraz tez sam nie wiem ale jakby mi padl tak jak Szczurkowi po ogarnieciu Velen i Novigradu to juz na pewno nie. Pisales cos do Sony/CDP? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 akurat na forumku wieska3 jest multum tematow ze komus padl save na xone wiec nie robcie tutaj drugiego CW Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 na xbonie problem jaki mialem to ze nie wczytywalo jak gra byla w uspieniu, odkad ja wylaczam calkiem i odpalam od zera za kazdym razem jest (odpukac) ok, ale miejsca na sejvy w chmurze mam wiec luz (chyba) Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Ukyo wczoraj miał jakiś problem z autozapisem gry. Ręcznie zapisywało, automat wywalał błąd. Widzę że generalnie jakiś problem może wystąpić. Pierdziele - prócz chmury robię dzisiaj backup na pena. ktoś wie, o co chodzi z runami, które dodają x procent obrażeń od srebra? Podbijam. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 No to mnie również wystraszyliście, jak zrobić taki backup na pendrive? Zwyczajne kopiuj, czy to coś więcej? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 normalnie kopiujesz zawartosc na pendrive, zadnych cudow. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Gdzie znalezc czerwone mutageny te normalne do mieszania? Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Najgorsze w tym tygodniu jest to, że chodzę do roboty na popo i nie zagram aż do piątku. Kufa -_- Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Gdzie znalezc czerwone mutageny te normalne do mieszania? Wczoraj mi wypadały na utopcach z lvl 18 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 A ja mam inne pytanie. Szukam od wczoraj kogos kto wyrobi mi belty wybuchowe itp. Bo juz mam wszystkie "skladniki" ale nikogo nie moge nigdzie znalezc:/. Nie wiem o co chodzi. Wczesniej czesto na to wpadalem ale nie mialem czesci wszystkich. Pomoze ktos? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 W tej grze każdy quest jest tak zrobiony, że człowiek ma wrażenie jak by non stop pchał fabułę a nie robił coś na boku, piękna sprawa, dużo by o niej pisać w skrócie najlepsza gra na next geny póki co, Polacy dali radę ! ps u mnie póki co gra śmiga jak należy, nie widzę jakiś mega spadków framerate, pop upy nie biją po oczach a walki płyniutkie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Pograłem trochę dłużej ostatnio i gra mimo swoich niedoróbek i mniejszych czy większych problemów (framerate, sterowanie, animacje postaci) wciąga jak bagno. Grałem również dla testów w obu wersjach językowych (z pl napisami) i głos Geralta w wersji angielskiej jest bardzo średni, Jaskier w naszej wersji też dużo lepiej wypada. Jedynie tak jak myslalem cesarz Emyhr wypadnie lepiej w wersji ang. Na polygami zrobili tez porównanie i doszli do podobnych wniosków co ja :> http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,17963956,Jesli_Geralt__to_tylko_Rozenek__Przy_Emhyrze_mamy.html?bo=1 niestety wrzucili to na swój player więc musicie kliknać jesli chcecie to zobaczyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi