Pupcio 18 420 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Wyścigi konne też lipa straszna, przed chwilą grałem finałowy wyścig i mój przeciwnik już na starcie się zbugował i tyle z konkurencji. Zresztą każdy wyścig był zbyt prosty. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 (edytowane) w ogole wczoraj trafiłem na kolesia w klatce którego uratowałem, powiedzial ze nie ma kasy i zebym go odwiedził jak wroci do domu. poszedłem za nim i w nagrode dostałem pare flaszek wódki, i już zsobie myśle "no cóż" ale facet był kupcem i patrze co ma na sprzedaż - kilka smieci i sakwy dla konia o udźwigu 70kg!!!! do tej pory miałem te pierwsze +30, a teraz moje życie zmieniło sie na lepsze bo w sumie mam 130kg udźwigu i to naprawde pomaga w zbieractwie i chomikowaniu wszystkiego. kosztowały 320zł wiec nie tak dużo (zwykle kosztuja 180) mała rzecz a cieszy wczoraj porobiłem troche fabuły (czarownice) i jak zwykle świetnie sie bawiłem przy questach teksty dzieci były niezłe "a jagne trzmiel ugryzł w rzyć" widzialem też na tablicy ogłoszeń śmieszne ogłoszenie o sprzedaży wozu "sprzedam wóz drabiniasty, pierwszy właściciel, bardzo dobry stan, mały przebieg, trzymany w szopie, informacja u Mietka" brakowało tylko "nilfgardczyk płakał jak sprzedawał" xD Edytowane 25 maja 2015 przez Yano 1 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 (edytowane) Info pod filmikiem Digital Foundry z ustawieniami na PC które są odbiciem tych z PS4 Number of Background Characters: Low (console actually seems lower than this) Także tego Edytowane 25 maja 2015 przez UberAdi Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Wykonuje zadanie, gdzie muszę skolekcjonować rynsztunek szkoły gryfa i mam ich zebranych 5/6. Ostatni schemat jest według mapy na skraju mapy w opuszczonej latarni. Udaję się tam więc i z daleka widzę, że na jej szczycie siedzi duży potwór. No to będzie zabawa - mówię do siebie. Udaję się tam, wchodzę na górę a okazuje się, że na szczycie siedziała wiwerna na 14 levelu. Przy moim wtedy 6-óstym wydawało mi się, że jest pozamiatane. Zaczęła latać mi nad głową, ale nie atakowała. Co tam, pomyślałem i strzeliłem ją z kuszy i runęła na ziemie. Zbiegam na dół i się zaczęło. Zaatakowała mnie więc wyciągnąłem ją na większą przestrzeń i zacząłem walczyć. Wcześniej miałem aktywowane miejsce mocy i wzmocniony znak Queen, więc wiedziałem ile z nią walczyłem. 20 minut morderczej walki i padła. 8 poziomów wyżej ode mnie. Fuck, to były takie emocje, że zrobiłem przerwę. Co to jest za gra. A poza tym, patrzcie na treść tego listu 3 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Info pod filmikiem Digital Foundry z ustawieniami na PC które są odbiciem tych z PS4 Number of Background Characters: Low (console actually seems lower than this) Także tego Moze byc tak kurfa przeprosil , co? Wojtus. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 A, nie no co ty stary, zdarza sie! Cytuj
nes 0 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Czy mimo wszystko bylibyście chętni aby wrzucić tu po dwa zrzuty z tego samego miejsca w Novigradzie, abyśmy mogli ocenić różnicę? NIe zależy mi na opłakiwaniu czy wychwalaniu którejkolwiek z wersji, ale z chęcią takie porównanie obadam. Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 (edytowane) Po robocie wrzuca z PC NA ULTRA FULL MEGA WYPAS. Jak coś. PS. biedaki Edytowane 25 maja 2015 przez Plamek Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 no fajnie ze DF costam sobie napisalo ale dalej nie widze porownania konsole "puste ulice" vs pc "lidl i promocja karpia" o jakim tak piszecie jakby to była przepaść Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 ale facet był kupcem i patrze co ma na sprzedaż - kilka smieci i sakwy dla konia o udźwigu 70kg!!!! do tej pory miałem te pierwsze +30, a teraz moje życie zmieniło sie na lepsze bo w sumie mam 130kg udźwigu i to naprawde pomaga w zbieractwie i chomikowaniu wszystkiego. kosztowały 320zł wiec nie tak dużo (zwykle kosztuja 180) W Novigradzie są na 100. Jakich zł? DLC na PSN kupiłeś? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 no fajnie ze DF costam sobie napisalo ale dalej nie widze porownania konsole "puste ulice" vs pc "lidl i promocja karpia" o jakim tak piszecie jakby to była przepaść Najlepsze było jak rockstar kłamało w trailerach GTA V na next geny, że tyle ludzi na ulicach i w ogóle a ostatnio odpaliłem i nawet nie widzę dużej róznicy w grafice Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Tak to wygląda przy ustawieniach liczebności postaci w tle na "Wysokie". Na szybko przeszedłem się po Novigradzie. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Nie kupujcie itemów dla konia, za wyścigi dostaje się te rzeczy a niektóre z nich chyba nie są do kupna w normalnym sklepie. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Tak to wygląda przy ustawieniach liczebności postaci w tle na "Wysokie". Na szybko przeszedłem się po Novigradzie. wróce z tyrki dam z xbona Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 kręce sie wczoraj po olicy i widze znak zapytania - zbliżam sie a tam potwór wyskakuje z czaszką na pasku życia, nie mogłem sie dokładnie przyjrzeć ale chyba miał taki wysoki poziom że zamiast lvla miał "??" zobaczył mnie i rzucił na mnie więc spieprzam, ale widze że goniąc mnie oddalił sie troche od lokacji więc pobiegłem tam i rzuciłem do skrzyni -wyciągnałem schematy na zbroje kota "wyśmienitą" - to chyba 3 poziom ulepszenia zbroi, nie mam schematów na wcześniejsze nawet, a i tak wymaga to ponad 30lvlu chyba. no ale zabawa w kotka i myszke była dobra obecnie mam 11lvl Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 jesli ktos nie ma u zielarza ulepszonej jaskolki, to mi sie pojawila dopiero po wbiciu 10lvl Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Tak to wygląda przy ustawieniach liczebności postaci w tle na "Wysokie". Na szybko przeszedłem się po Novigradzie. Niestety, liczy sie tylko ULTRA. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Te smaczki w wiedźminie są mega. Właśnie spotkałem postać w Skellige, podobno najlepszy łowca głów na wyspach, a zwie się... Django Frett XD Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 No to niech ktoś wstawi z Ultra, o ile jest jakaś znacząca różnica pomiędzy tym a "Wysokimi". Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Napiszcie jeszcze jakich myszek używacie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Napiszcie jeszcze jakich myszek używacie. no ale po co ten ból pupki Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Zrobiłem sobie profilaktycznie ten backup danych i przy okazji zgrałem sobie najlepsze screeny z gry Już wielokrotnie się to pojawiało, jednak polecam czytać WSZYSTKO co wam wpadnie w łapy. Takie perełki czasem można wyczytać, że to masakra (spoiler free) Dodatkowo zamieszczam (jedyny jak narazie w czasie mojej przygody z Wieśkiem na PS4) błąd w grze. Po ponownym wczytaniu gry wszystko wróciło do normy, ale obrazek jest również zacny... (również spoiler free) Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Zobaczcie na jakie brokeback mountain sie natknalem: W Faggot Ejdżu pewnie bylby happy end, ale nie tutaj 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi