Opublikowano 3 czerwca 20159 l Żeby się dostać na Skellige trzeba pchnąć fabułę do przodu? Mam misje poboczne kierujące mnie tam( wskazują kierunek do szybkiej podróży), a na wyspach nie ma żadnego punktu szybkiej wędrówki ?
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Musisz znaleźć kogoś w Novigradzie kto przewiezie cie na statku za 1000 koron z tego co widziałem, ale pewnie da się taniej lub za darmo w zamian za jakiegoś questa, ale jeszcze takiej opcji nie widzialem.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l W karczmie w Novigradzie przy barze bedzie kapitan, ktory Cie tam zabierze wlasnie za 1000$
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Nie ma podobno maksymalnego levelu w W3, jest niby nieograniczony tylko po co jak nie ma NG+. Ponoc mnostwo graczy zasypuje autorow prosba o dodanie New Game +. Moim zdaniem to fajna sprawa by byla. Myslicie, ze jest na to szansa?
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Nie ma podobno maksymalnego levelu w W3, jest niby nieograniczony tylko po co jak nie ma NG+. Ponoc mnostwo graczy zasypuje autorow prosba o dodanie New Game +. Moim zdaniem to fajna sprawa by byla. Myslicie, ze jest na to szansa? Może kiedyś, kiedyś, po dodatkach fabularnych. Myślę, że w najbliższym czasie nie ma na to szansy Ale rzeczywiście, to byłaby fajna opcja.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l jesli wczesniej tego nie planowali to wg mnie to na dzien dzisiejszy strasznie duzo roboty by new game+ odpowiednio zbalansowac, a oni dalej lataja ta gierke z bugow, dalej optymalizuja i pracuja nad dwoma duzymi dodatkami fabularnymi juz bardziej realny jest dodatkowy poziom trudnosci wg mnie
Opublikowano 3 czerwca 20159 l 37h, 12lvl a na Novigrad popatrzyłem sobie tylko z daleka i wróciłem do Velen. Ta gra to majstersztyk
Opublikowano 3 czerwca 20159 l nie wiem czy było, na PPE dają linka do twittera z informacją że w grze nie ma level capu, czyli teksty o 60-70 lvlu jako maksymalnym musiały być pomyłką http://www.ppe.pl/news-36275-w_wiedzminie_3_mozemy_levelowac_geralta_bez_konca.html chociaż pewnie bardzo trudno bedzie levelowac po wykonaniu zadań i questów bo z potworów exp jest znikomy
Opublikowano 3 czerwca 20159 l W Velen na poludniu jest to ogromne drzewo a pod nim jakby wrota do jaskini tylko ze sa zamkniete. Znalazl ktos klucz albo wie jak je otworzyc? Obok miejsca jest znacznik na fast travel Droga na Lysa Gore.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l byłem tam wczoraj przypadkiem ale musiałem spieprzać bo było tam pełno mglaków z 10 lvli większych odemnie, klucz nie wiem gdzie może byc
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Właśnie zobaczyłem Triss w zielonej sukni. O ja pier.dole. Jaka ona piękna. x10000000
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Tam i tak idzie sie chyba fabularnie Fabularnie tam wejdziecie. Podziekowal.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Właśnie zobaczyłem Triss w zielonej sukni. O ja pier.dole. Jaka ona piękna. x10000000 No nie tylko to jako bonus feature jest jeszcze to ze, jak otwiera usta to nie masz ochoty zlapac czegos ciezkiego, za(pipi)ac jej w leb a cialo zostawic w bagnie dla tamtejszej fauny jak to jest z pewno czarnowlosa "pieknoscia".
Opublikowano 3 czerwca 20159 l no Yen wkur.wia mnie że hej, nawet ruchac mi sie ją odechciało po tym co gada w Skellige Triss wróć :*
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Wielkie brawa dla CDPR za tak wkurwiające odwzorowanie tej czarnej mamby. Każdemu działa na nerwy. Jak grałem - żonka nie mogła jej przesłuchać.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l True story, więcej razy zginąłem od upadku z małej wysokości niż w walce.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Widzę, że Yen każdego irytuje! Ona swoją drogą jest gorsza niż w książkach UP Przy upadkach wciskach 2 razy X - Geralt robi przewrót przy upadku. Edytowane 3 czerwca 20159 l przez Starh
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Wielkie brawa dla CDPR za tak wkurwiające odwzorowanie tej czarnej mamby. Każdemu działa na nerwy. Jak grałem - żonka nie mogła jej przesłuchać. Najgorsza decyzja jaką podjął Geralt w swoim życiu. Jak można było tak zmarnować życzenie to ja nie.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Yennefer jest świetna. Tajemnicza, zimna w swoim wyrachowaniu, cyniczna, przebiegła, a jednocześnie subtelna, oddana, zjawiskowa i przepiękna. Jak można nie kochać Yen?