Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby się dostać na Skellige trzeba pchnąć fabułę do przodu? Mam misje poboczne kierujące mnie tam( wskazują kierunek do szybkiej podróży), a na wyspach nie ma żadnego punktu szybkiej wędrówki ?

Opublikowano

Musisz znaleźć kogoś w Novigradzie kto przewiezie cie na statku za 1000 koron z tego co widziałem, ale pewnie da się taniej lub za darmo w zamian za jakiegoś questa, ale jeszcze takiej opcji nie widzialem. 

Opublikowano

Nie ma podobno maksymalnego levelu w W3, jest niby nieograniczony tylko po co jak nie ma NG+.

Ponoc mnostwo graczy zasypuje autorow prosba o dodanie New Game +. Moim zdaniem to fajna sprawa by byla. Myslicie, ze jest na to szansa?

Opublikowano

Nie ma podobno maksymalnego levelu w W3, jest niby nieograniczony tylko po co jak nie ma NG+.

Ponoc mnostwo graczy zasypuje autorow prosba o dodanie New Game +. Moim zdaniem to fajna sprawa by byla. Myslicie, ze jest na to szansa?

Może kiedyś, kiedyś, po dodatkach fabularnych. Myślę, że w najbliższym czasie nie ma na to szansy ;)

Ale rzeczywiście, to byłaby fajna opcja.

Opublikowano

jesli wczesniej tego nie planowali to wg mnie to na dzien dzisiejszy strasznie duzo roboty by new game+ odpowiednio zbalansowac, a oni dalej lataja ta gierke z bugow, dalej optymalizuja i pracuja nad dwoma duzymi dodatkami fabularnymi

juz bardziej realny jest dodatkowy poziom trudnosci wg mnie

Opublikowano

nie wiem czy było, na PPE dają linka do twittera z informacją że w grze nie ma level capu, czyli teksty o 60-70 lvlu jako maksymalnym musiały być pomyłką

http://www.ppe.pl/news-36275-w_wiedzminie_3_mozemy_levelowac_geralta_bez_konca.html

chociaż pewnie bardzo trudno bedzie levelowac po wykonaniu zadań i questów bo z potworów exp jest znikomy

Opublikowano

W Velen na poludniu jest to ogromne drzewo a pod nim jakby wrota do jaskini tylko ze sa zamkniete. Znalazl ktos klucz albo wie jak je otworzyc? Obok miejsca jest znacznik na fast travel Droga na Lysa Gore.

Gość suteq
Opublikowano

Właśnie zobaczyłem Triss w zielonej sukni. 

O ja pier.dole. :obama: Jaka ona piękna.  :blush:

sex_konik.gif x10000000

Opublikowano

Właśnie zobaczyłem Triss w zielonej sukni. 

O ja pier.dole. :obama: Jaka ona piękna.  :blush:

sex_konik.gif x10000000

No nie tylko to jako bonus feature jest jeszcze to ze, jak otwiera usta to nie masz ochoty zlapac czegos ciezkiego, za(pipi)ac jej w leb a cialo zostawic w bagnie dla tamtejszej fauny jak to jest z pewno czarnowlosa "pieknoscia".

Opublikowano

Wielkie brawa dla CDPR za tak wkurwiające odwzorowanie tej czarnej mamby. Każdemu działa na nerwy. Jak grałem - żonka nie mogła jej przesłuchać. 

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Widzę, że Yen każdego irytuje! :)

Ona swoją drogą jest gorsza niż w książkach  :whistling:

UP

Przy upadkach wciskach 2 razy X - Geralt robi przewrót przy upadku. 

Edytowane przez Starh
Opublikowano

Wielkie brawa dla CDPR za tak wkurwiające odwzorowanie tej czarnej mamby. Każdemu działa na nerwy. Jak grałem - żonka nie mogła jej przesłuchać. 

Najgorsza decyzja jaką podjął Geralt w swoim życiu. Jak można było tak zmarnować życzenie to ja nie.

• Plusik 1