Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yennefer jest świetna. Tajemnicza, zimna w swoim wyrachowaniu, cyniczna, przebiegła, a jednocześnie subtelna, oddana, zjawiskowa i przepiękna. Jak można nie kochać Yen?

Jest wkufiająca.

Opublikowano (edytowane)

http://witcher3map.com/s/#2/7.5/-22.7

Mapa świetnie oznakowana z wysp Skelige 

(nie ma na niej zaznaczonych tylko wszystkich setów, które można znaleźć)

UP

Heh, a widzisz :P

Poza tym trzeba uważać przy rozmowie z Dikstrą, a potem Triss (wiadome miejsce), bo inaczej

Triss odejedzie :(

Triss to jest po prostu idealna kobitka do spędzenia z nią reszty życia - spokojna, miła, bez fochów, skłonna wybaczyć  :whistling: , a Yen no cóż  :ermm:

A co do upadków ;D

http://www.reddit.com/r/witcher/comments/38bng4/til_potions_make_geralt_as_durable_as_scarface/

Edytowane przez Starh
Opublikowano

No właśnie te wybory Yen czy Triss. Ale chyba jednak Yen bo to zimna wyrachowana sucz prawie jak prawdziwa kobieta,coraz bardziej realistyczne te gry.

Ale zaczyna sie ból doopki o tego xp buga hehe

Opublikowano (edytowane)

Wielkie brawa dla CDPR za tak wkurwiające odwzorowanie tej czarnej mamby. Każdemu działa na nerwy. Jak grałem - żonka nie mogła jej przesłuchać. 

Najgorsza decyzja jaką podjął Geralt w swoim życiu. Jak można było tak zmarnować życzenie to ja nie.

Poleciał na kawałek tyłka i tyle. Całe szczęście, że przynajmniej w grze

można to odkręcić. Wtedy jej nieustanny ból dupska staje się miodem dla oczu i uszu.

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Wielkie brawa dla CDPR za tak wkurwiające odwzorowanie tej czarnej mamby. Każdemu działa na nerwy. Jak grałem - żonka nie mogła jej przesłuchać. 

Najgorsza decyzja jaką podjął Geralt w swoim życiu. Jak można było tak zmarnować życzenie to ja nie.

Poleciał na kawałek tyłka i tyle. Całe szczęście, że przynajmniej w grze

można to odkręcić. Wtedy jej nieustanny ból dupska staje się miodem dla oczu i uszu.

O! Jeden plus spotkań z tą zołzą.

Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

No ja podczas misji 

w dokach wyznałem Triss miłość i było ruchańsko na latarni morskiej. :banderas:

Od pierwszej części Triss zawsze w mym serduszku.  :blush:

Yen to już mnie w sadze wkur.wiała więc domyślam się co będzie tutaj. xD

Edytowane przez suteq
Gość suteq
Opublikowano

No niestety u mnie też się on pojawił. Boli to mocniej tym bardziej, że mam sporo questów tak z 4-5 leveli poniżej mojego poziomu postaci bo robię wszystko i level leci do góry, a tu żadnego expa. Pograłem dzisiaj trochę i wpadło może z 400xp, a zrobiłem ze 2 główne questy fabularne i kilka mniejszych. Niestety, ale dopóki nie pojawi się patch odpuszczam sobie granie w Wiesława. Bardzo nieładnie robi CDPR nie wydając osobnie fixa tylko od razu z patchem, ale to pewnie wina tych kretyńskich zapisów certyfikacji plików. :/

Opublikowano

No ja podczas misji 

w dokach wyznałem Triss miłość i było ruchańsko na latarni morskiej. :banderas:

o lol..

a ja

pozwoliłem jej odpłynąć by była bezpieczna...

dikstrja nazwał mnie baranem i idiotą z tego powodu

Opublikowano (edytowane)

No niestety u mnie też się on pojawił. Boli to mocniej tym bardziej, że mam sporo questów tak z 4-5 leveli poniżej mojego poziomu postaci bo robię wszystko i level leci do góry, a tu żadnego expa. Pograłem dzisiaj trochę i wpadło może z 400xp, a zrobiłem ze 2 główne questy fabularne i kilka mniejszych. Niestety, ale dopóki nie pojawi się patch odpuszczam sobie granie w Wiesława. Bardzo nieładnie robi CDPR nie wydając osobnie fixa tylko od razu z patchem, ale to pewnie wina tych kretyńskich zapisów certyfikacji plików. :/

od którego mniej więcej momentu pojawił ci się ten błąd? Ja zrobiłem większość w Velen ( zostało mi jeszcze trochę miejsc do odkrycia ). Teraz wróciłem do Białego sadu poodkrywać pytajniki i pomału chciałem się wybrać do Novigradu. 

Edytowane przez chris85
Opublikowano (edytowane)

pozwoliłem jej odpłynąć by była bezpieczna...

dikstrja nazwał mnie baranem i idiotą z tego powodu

I dobrze zrobił, potem jeszcze kulturalny wpier się należałby za to  :sir:

W ogóle Novigrad to siedlisko bredni - co quest to lepsze jazdy i memy ;D

Edytowane przez Starh
Opublikowano

No Yen taka zołzowata, ale przy queście Ostatnie Życzenie (spoiler z pobocznego questa):

zrobiło mi się jej żal gdy życzenie dżina przestało działać i Geralt jej powiedział, że już jej nie kocha (zaraz po tym gdy Yen powiedziała, że nic się nie zmieniło)

Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

Bo ja wiem, gdzieś zacząłem podejrzewać tak mniej-więcej przy zadaniu

Dorwać Juniora, może ciut wcześniej. Myślałem, że mi się wydaje, ale dzisiaj jak robiłem sobie pytajniki i były questy na 9, 10, 12, 13 lvl to żaden xp nie wpadł za to. Za zabijanie potworów/ludzi normalnie wpada, ale za questy właśnie nie. :/

Teraz za questy z Triss dostałem 200XP, kur.wa, 200XP na dwa spore questy czy nawet 3. Kpina jakaś. 

W ogóle w tym queście to też miałem buga, że nie mogłem się do skrytki dostać, ale to opisałem w tym drugim temacie. A dzisiaj Triss mi się zacięła w progu i musiałem restartować checkpoint. xD

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Dałem kosza tej suce Yen. Wspaniałe uczucie! Mam 22 level i zastanawiam się czy nie pognać z fabułą w

Mgłę

bo gram już dwa tygodnie i gra zaczyna mnie nudzić.

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, może panna czekała na zaręczyny? Jak była fajna to trza imię i nazwę wioski brać. Później się poszuka lubej. :kiss: Wychędorzysz, porobisz kilka questów i wtedy sie zobaczy...

Edytowane przez .:marioo:.
  • Plusik 2