McDrive 3 114 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Yennefer jest świetna. Tajemnicza, zimna w swoim wyrachowaniu, cyniczna, przebiegła, a jednocześnie subtelna, oddana, zjawiskowa i przepiękna. Jak można nie kochać Yen? Jest wkufiająca. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 (edytowane) i ma jakieś sto lat, stara kórva Edytowane 3 czerwca 2015 przez Andżej 1 Cytuj
Shen 9 696 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Do teraz zaluje ze nie wybrałem rudej ;( Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 (edytowane) http://witcher3map.com/s/#2/7.5/-22.7 Mapa świetnie oznakowana z wysp Skelige (nie ma na niej zaznaczonych tylko wszystkich setów, które można znaleźć) UP Heh, a widzisz Poza tym trzeba uważać przy rozmowie z Dikstrą, a potem Triss (wiadome miejsce), bo inaczej Triss odejedzie Triss to jest po prostu idealna kobitka do spędzenia z nią reszty życia - spokojna, miła, bez fochów, skłonna wybaczyć , a Yen no cóż A co do upadków ;D http://www.reddit.com/r/witcher/comments/38bng4/til_potions_make_geralt_as_durable_as_scarface/ Edytowane 3 czerwca 2015 przez Starh Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 No właśnie te wybory Yen czy Triss. Ale chyba jednak Yen bo to zimna wyrachowana sucz prawie jak prawdziwa kobieta,coraz bardziej realistyczne te gry. Ale zaczyna sie ból doopki o tego xp buga hehe Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 (edytowane) Wielkie brawa dla CDPR za tak wkurwiające odwzorowanie tej czarnej mamby. Każdemu działa na nerwy. Jak grałem - żonka nie mogła jej przesłuchać. Najgorsza decyzja jaką podjął Geralt w swoim życiu. Jak można było tak zmarnować życzenie to ja nie. Poleciał na kawałek tyłka i tyle. Całe szczęście, że przynajmniej w grze można to odkręcić. Wtedy jej nieustanny ból dupska staje się miodem dla oczu i uszu. Edytowane 3 czerwca 2015 przez Hum Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 No po spotkaniu Yen kazda odpowiedz na jej w(pipi)iajace pytanie to w zasadzie zamknij ryj stara ruro ;f Cytuj
Shen 9 696 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Skoncze gre i zaczynam od nowa na easy, dla gwinta, innych wyborow i rudej. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Wielkie brawa dla CDPR za tak wkurwiające odwzorowanie tej czarnej mamby. Każdemu działa na nerwy. Jak grałem - żonka nie mogła jej przesłuchać. Najgorsza decyzja jaką podjął Geralt w swoim życiu. Jak można było tak zmarnować życzenie to ja nie. Poleciał na kawałek tyłka i tyle. Całe szczęście, że przynajmniej w grze można to odkręcić. Wtedy jej nieustanny ból dupska staje się miodem dla oczu i uszu. O! Jeden plus spotkań z tą zołzą. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 (edytowane) No ja podczas misji w dokach wyznałem Triss miłość i było ruchańsko na latarni morskiej. Od pierwszej części Triss zawsze w mym serduszku. Yen to już mnie w sadze wkur.wiała więc domyślam się co będzie tutaj. xD Edytowane 3 czerwca 2015 przez suteq Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Patcha może nie być nawet w tym tygodniu (w zasadzie jeżeli mowa o konsole to jest to 100% pewne). Ten bug z exp boli mocno ;/ Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 No niestety u mnie też się on pojawił. Boli to mocniej tym bardziej, że mam sporo questów tak z 4-5 leveli poniżej mojego poziomu postaci bo robię wszystko i level leci do góry, a tu żadnego expa. Pograłem dzisiaj trochę i wpadło może z 400xp, a zrobiłem ze 2 główne questy fabularne i kilka mniejszych. Niestety, ale dopóki nie pojawi się patch odpuszczam sobie granie w Wiesława. Bardzo nieładnie robi CDPR nie wydając osobnie fixa tylko od razu z patchem, ale to pewnie wina tych kretyńskich zapisów certyfikacji plików. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 No ja podczas misji w dokach wyznałem Triss miłość i było ruchańsko na latarni morskiej. o lol.. a ja pozwoliłem jej odpłynąć by była bezpieczna... dikstrja nazwał mnie baranem i idiotą z tego powodu Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 (edytowane) No niestety u mnie też się on pojawił. Boli to mocniej tym bardziej, że mam sporo questów tak z 4-5 leveli poniżej mojego poziomu postaci bo robię wszystko i level leci do góry, a tu żadnego expa. Pograłem dzisiaj trochę i wpadło może z 400xp, a zrobiłem ze 2 główne questy fabularne i kilka mniejszych. Niestety, ale dopóki nie pojawi się patch odpuszczam sobie granie w Wiesława. Bardzo nieładnie robi CDPR nie wydając osobnie fixa tylko od razu z patchem, ale to pewnie wina tych kretyńskich zapisów certyfikacji plików. od którego mniej więcej momentu pojawił ci się ten błąd? Ja zrobiłem większość w Velen ( zostało mi jeszcze trochę miejsc do odkrycia ). Teraz wróciłem do Białego sadu poodkrywać pytajniki i pomału chciałem się wybrać do Novigradu. Edytowane 3 czerwca 2015 przez chris85 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 (edytowane) pozwoliłem jej odpłynąć by była bezpieczna... dikstrja nazwał mnie baranem i idiotą z tego powodu I dobrze zrobił, potem jeszcze kulturalny wpier się należałby za to W ogóle Novigrad to siedlisko bredni - co quest to lepsze jazdy i memy ;D Edytowane 3 czerwca 2015 przez Starh Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 No Yen taka zołzowata, ale przy queście Ostatnie Życzenie (spoiler z pobocznego questa): zrobiło mi się jej żal gdy życzenie dżina przestało działać i Geralt jej powiedział, że już jej nie kocha (zaraz po tym gdy Yen powiedziała, że nic się nie zmieniło) Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 (edytowane) Bo ja wiem, gdzieś zacząłem podejrzewać tak mniej-więcej przy zadaniu Dorwać Juniora, może ciut wcześniej. Myślałem, że mi się wydaje, ale dzisiaj jak robiłem sobie pytajniki i były questy na 9, 10, 12, 13 lvl to żaden xp nie wpadł za to. Za zabijanie potworów/ludzi normalnie wpada, ale za questy właśnie nie. Teraz za questy z Triss dostałem 200XP, kur.wa, 200XP na dwa spore questy czy nawet 3. Kpina jakaś. W ogóle w tym queście to też miałem buga, że nie mogłem się do skrytki dostać, ale to opisałem w tym drugim temacie. A dzisiaj Triss mi się zacięła w progu i musiałem restartować checkpoint. xD Edytowane 3 czerwca 2015 przez suteq Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Dałem kosza tej suce Yen. Wspaniałe uczucie! Mam 22 level i zastanawiam się czy nie pognać z fabułą w Mgłę bo gram już dwa tygodnie i gra zaczyna mnie nudzić. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Wszystkie zlecenia wiedźmińskie ukończone. Zaraz obok pijaka jedno z lepszych to smok i zaginiony syn. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 ten quest z pijakiem to skąd sie bierze? bo chyba nie spotkałem Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marczello 23 Opublikowano 3 czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 czerwca 2015 (edytowane) Mam grę! Dorwałem chyba ostatnią kopię na ps4 jaka była dostępna w Krakowie. 4 godziny jazdy a raczej stania w korkach przy 40 stopniowym upale w samochodzie z popsutą klimą. 3 empiki, 2 euro rtv agd, 1 saturn i 1 X - zone (nowy sklep z gierkami w C.H M1 jakby ktoś nie wiedział). Wszędzie odsyłali mnie z kwitkiem. Juz wracałem do domu wkur#%$ na maksa gdy sobie przypomniałem, że jeszcze jest jeden Saturn w galerii bronowice. Szansa, że będzie Wiedzmin była jak jeden na milion ale pomyślałem sobie, że jak nie sprawdzę to nie da mi to spokoju. Była już godzina 20 więc ruch na drodze był w miarę OK. Myślę sobie " pierd#$, jade". Wchodze do Saturna spocony jak świnia i od wejścia pytam się czy jest wiedzmiń 3 w wersji na playstation 4. Gość odpowiada na to, że jasne, że są i prowadzi mnie do stoiska. Głupi nie jestem więc oczywiście wiedziałem, że koleś zaraz mi pokarze stoisko z Wiedzminem 3 w wersji na PC, od których to półki się uginają w co drugim sklepie nie tylko z grami. Zaskoczenia oczywiście nie było. Trochę znudzony mówię "ale ja chciałem na playstation 4". Gość zrobił głupią minę i powiedział, że zawoła kogoś z działu gier. Po 5 minutach widzę, że koleś wraca z jakąś laską. Myslę sobie "w Wiedzmina w łikend nie pogram". Ale ku mojemu zdziwieniu dziewczyna mówi, że powinien być jeszcze jeden egzemplarz i pójdzie sprawdzić czy jeszcze jest. Iskierka nadziei została we mnie zapalona. Po 5 minutach wraca do mnie z pustymi rękami i chyba z autentycznym smutkiem (widziała chyba jak mi na grze zależało) mówi, że dosłownie 10 minut wcześniej klient kupił ostatnią kopię. Ładnie się uśmiechnąłem, szybko grzecznie podziękowałem (zanim zdąrzę się rozpłakać) i ze świeczkami w oczach udałem się ku wyjścia... ...i to uczucie gdy przy bramce słyszę za sobą szybkie kroki, odwracam się i widzę dziewczynę niosącą dla mnie Wieśka 3 na playstation 4 Klient ponoć zrezygnował i zwrócił grę. A mi właśnie kończy się instalować. Edytowane 3 czerwca 2015 przez Marczello 10 Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 (edytowane) Nie wiem, może panna czekała na zaręczyny? Jak była fajna to trza imię i nazwę wioski brać. Później się poszuka lubej. Wychędorzysz, porobisz kilka questów i wtedy sie zobaczy... Edytowane 3 czerwca 2015 przez .:marioo:. 2 Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 (edytowane) Dziewka uratowała Ci życie, a Ty nic !? Nie no.. kawka musi byc imo Edytowane 3 czerwca 2015 przez MEVEK 1 Cytuj
Marczello 23 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 hehe Pany spokojnie. Jeszcze jak na forum o grach zaczną mnie swatać to serio zwariuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi