Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ten quest z pijakiem to skąd sie bierze? bo chyba nie spotkałem

Patrzyłeś tablice w Oxenfurcie? Edytowane przez Hum
Opublikowano

Świetna historia Marczello. Nic tak nie łączy dwojga młodych ludzi jak Wiedźmin, więc jeżeli nie masz obecnie nikogo, to kwiatek się tamtej Pani należy, jak nie dwa.

Opublikowano

Ogolnie ten bug z XP troche popsol mi gre bo lubie lizac wszystkie sciany i wymaxowac postac i teraz tylko zachodze w glowe ile lvl mi ucieklo? Dobrze ze z Wieskiem nie bede mial problemu przejsc gre jeszcze kilka razy, juz teraz planuje nastepne przejscie na najwyzszym poziomie trudnosci, a potem pewnie jeszcze z jedno juz na najnizszym zeby przetrwac do pierwszego DCL :banderas:

Opublikowano (edytowane)

za niektóre questy poboczne są tylko same goldy bez expa?

na razie exp leci za większość questów wiec chyba ok

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Odrin jest wszędzie. Podróżnik i zdobywca żadnej beczułce nie przepuści !

Swoją drogą co do wyboru triss czy yen

Ja wybrałem Yen. Ona nie jest zołzą a zwyczajną kobietą która boi się związku. To co się dzieje po quescie z dzinem jak wybierasz yen to po prostu poezja. Sorry ale triss to dziwka która chciała geralta dla siebie i kłamstwem omamiła kiedy miał amnestię. Yen z Geraletm na końcu to autentycznie jedyne dobre zakońćzenie. Ich miłość jest wielka a teksty jakie potem padają uwidaczniają dojrzały związek dwojga ludzi. Triss jest niedojrzałą emocjonalnie mimozą która dla geralta zrobi wszystko a yen silną kobietą która wie czego chce.

Wybrałem tak jak w życiu bym wybrał :)

Opublikowano (edytowane)

Odnośnie trudnego bosa bliżej końca - Na niego dobra jest rozwinięta szermierka. Znakami niewiele można mu zrobić.

Edytowane przez Hum